Şimdi Ara

Forumda Dermatoloji (CİLDİYE) var mı??? ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Forumda Cİldiye veya Dermatoloji var mı? varsa sorunumu yanıtlayabilir mi?

veya bu geçirir olduğum rahatsızlığı geçiren veya tecrübesi olan cevaplayabilir mi?

yaklaşık 7-8 aydır yüzüm kızarıp yanıyor yanmadığı halde yani yüzüm soğukken bile kızarıklıklar hala olabiliyor.

bu durumu 7-8 aydır yaşıyorum lacoid roza ureacord vb kremler kullandım pek bir etkisi olmadı yklaşık 1 haftadır lacoid krem kullandım (hastalık ilk başladığındada onu kullanmıştım) çok iyi derecede kızarıklığı azalttı bu krem ancak krem bitti 1 gün sürmedim eskisinden daha kötü bir hal aldı. tekrar lacoid almayı düşünüyorum ancak buna benzer daha güzel bir krem tavsiyeniz var mı? cildiyeye 2 ay önce gittim toplam hastalık sürecinde 10-15 kez gitmişimdir artık gelme dedi. bu rosacea hastalığını geçiren varsa yardımcı olabilir mi? ve duş sırasında kükürtlü sabun kullanıp duştan çıktığımda kızarıklıklar azalıyor fakat bir süre sonra yine ortaya çıkıyor. günde 1 defa veya hergün duş alıyorum. :)

gerçekten yardımınız gerekli artık yoruldum 17 yaşındayım psikolejik olarakta etkiliyor bu durum.

AYRINTI: DOKTOR BANA ROSACEA TEŞHİSİ KOYDU ANCAK BEN ACNELYSE KREM KULLANMIŞTIM YÜZÜM TAHRİŞ OLMUŞTU VE KIZARMIŞTI HALA ONUN BIRAKTIĞI TAHRİŞLEYİM DOKTOR BUNA ROSACEA DEDİ.

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM TAHRİŞTEN SONRA BU HASTALIĞIN OLUŞMASI MÜMKÜN MÜ? 2 HAFTA ÖNCE BENZERİ SİVİLCE KREMİNDEN DOLAYI YAKINIMDADA AYNI ŞEY OLMUŞTU LACOİD KREMİMİ VERDİM 4 GÜN KULLANDI NORMALE DÖNDÜ 3 HAFTADIR HİÇBİR SORUNU YOK. VERMİŞ OLDUUM TEDAVİYLE DÜZELMESİNİ KISKANIYORUM :D BEN NİYE DÜZELEMİYORUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.