Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen forum da açılan konularda an itibarı ile baktığımızda en azından hangi kullanıcı olduğu yazmasa bile kaç adet kullanıcının ilgili konuda olduğunu yazan metni geri getirin böyle çok sıkıcı oluyor şahsımca

Ek Not: WEB tarayıcımda sorun varmış kusura bakmayın konularda ki kullanıcılar vs... görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 2 Mart 2019; 23:14:1 >
  • Nasıl prof resmi yapılır? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzcuk Bey -- 2 Mart 2019; 18:20:53 >
  • bölüme göre blok sistemi gelmeli. ben bir üyenin futbol ya da ülke gündemindeki mesajlarını görmek istemiyorum ama oyunlar bölümündeki mesajlarını görmek istiyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

"CİMER" butonu.
    Bu aralar özellikle yeni üyelerin görevlerini yerine getirmelerini kolaylaştırır.
    İsabetli bir öneri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzcuk Bey

Nasıl prof resmi yapılır? :D
    Ayarlar>avatar kısmından sistemdeki avatarları seçebilir veya kendi istediğiniz bir görüntüyü yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

bölüme göre blok sistemi gelmeli. ben bir üyenin futbol ya da ülke gündemindeki mesajlarını görmek istemiyorum ama oyunlar bölümündeki mesajlarını görmek istiyorum mesela.
    Hmm farklı bir öneri. Değerlendirilecek mutlaka hocam. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Lütfen forum da açılan konularda an itibarı ile baktığımızda en azından hangi kullanıcı olduğu yazmasa bile kaç adet kullanıcının ilgili konuda olduğunu yazan metni geri getirin böyle çok sıkıcı oluyor şahsımca

Ek Not: WEB tarayıcımda sorun varmış kusura bakmayın konularda ki kullanıcılar vs... görünüyor
    Sorun düzeldiyse güzel, bu kısmın daha interaktif olmasını sağlayabilecek fikirleriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz :)
  • Din bölümü açılmalı

• /memstats.asp bölümüne girmek için her seferinde adres çubuğuna link yazarak girmeye çalışıyorum.Bu bölüm kısayol olarak "Bana Özel" ya da "Diğer" başlığına eklenebilir.

https://i.hizliresim.com/alnNYR.png

"Engellenen kullanıcılar" bölümü için de bir kısayol gerekli.Nerede olduğu kolay kolay bulunmuyor."Arkadaşlarım" bölümünde gizlenmiş.Bu bölüm de kısayol olarak "Bana Özel" ya da "Diğer" başlığına eklenebilir.

https://i.hizliresim.com/YQdE6a.png

Üstteki "Forumlarım" içine eklenen bölümlerin sıralamasını değiştiremiyoruz.Sıralamayı değiştirmek için bir özellik eklenebilir mi?

Üye profilindeki açık fotoğrafların altında,fotoğrafında hangi konuda bulunduğunu gösteren konu başlığı var.Ancak bunlara tıklanılmıyor.Emin değilim ama sanırım daha önce bu başlıklar tıklanabilir biçimdeydi.
    Fotoğrafın olduğu o konuya doğrudan gitmek için ok ile işaretlediğim başlıklara tıklama özelliği getirebilir misiniz?

https://i.hizliresim.com/26Ooa0.png

@Jeolog. @gun @Citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 8 Mart 2019; 0:17:13 >

• Gerçekten hepsi kullanımı kolaylaştıracak özellikler gibi duruyor. Teşekkürler en kısa zamanda değerlendireceğiz.
  • Hesapların çalınmasına önlem olarak, 2FA denilen iki faktörlü kimlik doğrulama sistemi foruma uygulanabilir mi?İsteyen ekstra güvenlik için kullanır.

@Jeolog. @gun @Citizen @powerstorm
  • bazen bir sayfaya giriyorum bakıyorum bütün üyeler bloklu. ben de diyorum burada neler dönüyor bir bakayım deyince müracat proxy web siteleri oluyor. lakin bu noktada bir şey dikkatimi çekti. göndermiş olduğum mesaj sonrasında gelen mesajları proxy web siteleri dakikalarca eski sayfayı göstermeye devam ediyor. en son 6 dakika idi bıraktım kontrolü ne zaman sayfa yenileme yapacaklar acaba diye. bu noktada iki sorum var. proxy sitelerindeki sayfaların güncellsizliği dh' den mi kaynaklanıyor yoksa proxy' lerden mi? ikinci sorum da bloklu üyeleri tam bloklama değil de blok seçeneklerine mesajları gizle özelliği getirilebilir mi? bu durumda tek bir tıkla mesajları görme şansımız olacak. yani bloklu kalacak ama üyenin mesajını görebilmek için tek bir klik yapılabilirliğini öneriyorum.

kısaca bloklu üye için "xxx kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör" özelliği getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 13 Mart 2019; 14:1:36 >

• 1-) DİN

2-) CİNSELLİK

Bu bölümler olmalı ve +18 yaşa tabii tutulmalı
  • Dini bir alt forum açılmalı.

Dini sövmeden hakaret etmeden eleştiren konulara cevap verilmeli, şimdiye kadar yapıldığı gibi silinmemeli.

Br de mobilde hangi kullanıcının o konuda olduğu gözükmüyor sadece kaç kişi olduğu gözüküyor, pcdeki gibi değil yani. O düzeltilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3559F3B6A -- 13 Mart 2019; 15:18:28 >
  • bu konu gizleme çalışmıyor. güzel bir özellik ama nedense hiç çalıştığını göremedim şu ana kadar. ne zaman konu gizle desem konular hep karşıma çıkıyor. hatta ben bu konuyu gizlemiştim tekrar gizleyim dediğim de bile bana çıkan pop up penceresinde "Konuyu tekrar listede görmek istediğinize emin misiniz?" diye soru çıkıyor. daha doğrusu bütün gizlemeler için bu soru karşıma çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 13 Mart 2019; 19:6:27 >
  • ayarlar bölümünde, bildirim ve tercihler için default seçimi eklenebilir mi? bir de şu konuları gizle göster seçeneği çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamadım. bu özelliği nasıl iptal ediyoruz acaba?
  • netflix'in yanına blutv, amazon prime video ve yakında çıkacak olan disney+ ve 25 martta tanıtılacak olan apple video servisi gibi alt forumların açılması lazım. Tüm konuları netflix'in altına açmak zorunda kalıyoruz karışıyor
  • Komplo Teorileri Gizem ve Saçmalama alt forumları lazım
  • jeolog hafta sonu tatil yapıyor sanırım.
  • Sayfaya atılan 21. mesaj bir sonraki sayfaya aktarılıyor, bu doğal bir durum sıkıntı yok. Ama sorun bundan sonra başlıyor, bu mesajı görmek için o sayfaya 2. mesajın atılmasını beklemek gerekiyor. Alt bölümde görülen sayfa numaralarında yeni sayfa gözükmüyor o sayfaya 2. mesaj atılmadan. Bayağıdır olan bir problem. Aklınızda bulunsun, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 18 Mart 2019; 12:59:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.