Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim bölümü. Her türlü şahsın uzmanlığını gösterip forumda paralı eğitim vermesi yada gönüllü eğitim videosu yapması.. Okumayan bir toplulukmuşuz öyle diyorlar, okuyanların da ne yaptığını görelim bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    eksi butonu biraz karışık bir konu

ben son zamanlarda eskisi kadar sık çökme ve yavaşlık yaşamıyorum sizde durumlar nasıl ?

reklamlar için ayrı bir forum açarsak reklamların bir anlamı kalmaz ama değil mi :)

konu dışı sanki eskisi kadar forumun tamamının önüne geçmiyor ? anasayfa sürekli güncelleniyor zaten ekstra ne yapabiliriz sizin fikirleriniz neler ?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Özel ders, konu anlatımı vb içerik mi üretelim ?
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Siz değil, forumda lisans sahibi insanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istek varsa açalım hocam.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    bu yine üyelere bağlı olan bir şey biz alt forum açarız ama kim dolduracak ? teşvik için neler yapılabilir sizce ?
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    insanlar bir foruma üye olmak için tc kimlik numarasını girmeye sıcak bakmayacaklardır bence. birlikte başka bir fikir üretelim bu konu için.
  • Favoriler butonunda sıkıntı var sanırım. Aylardır 5 bildirimde takıldı kaldı. Sırf bildirim gitsin diye tüm konulara tek tek gir çık bile yaptım.
    Düzeltilsin lütfen.
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    bildirim zilindeki "tümünü okundu say" butonuna tıklayınca gidiyor hocam. Ama dediğiniz gibi tıklayınca da gitmesi lazım halledelim bunu teşekkürler.
  • Hesaplar çalınıyor mıllet magdur dolandırıcılar fink atıyor. Buna nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

bazı bölümlerde konu açabilmek için gsm onayı şartı mevcut. bundan daha fazla kriter forumun kendi özelliğini kaybetmesine sebep olmaz mı ? örneğin google'dan gelen birisi sorusu için konu açmak istediğinde üyeliğini belirli bir rütbeye getirene kadar beklemek zorunda mı kalmalı ?

Alıntıları Göster
    forumun zaten bir ozelligi cazibesi kalmadiki eskiden daha bir kaliteliydi. Simdi 12 yasinda cocuk gelip seyim kalkmiyor ne yapabilirim diye rahatca konu aciyor ve populer oluyor bu konu zaten forumun aktif %80inin ne oldugu bu tip konularin populer olmasindan belli. Konudisina el atilmali oradaki orada kalsin oradaki cocuk gelip siyasi dini konu acamasin rahatlikla falan filan ozetle bu forumdan bisey olmaz yorma kendini bosuna :)

• quote:

istek varsa açalım hocam.
    Şahsen bu bölümün eksiğini çok çekiyorum ben. Anket falan yapabiliriz android forumuna. İsteyenler çoğunluktaysa açılır. Ben de içerik katkısı yaparım gerekirse. Türkçe kaynaklar artmış olur rom tarafında.

Bende hala gözüküyorlar ilginç

Son günlerde az oluyor çökme.Bir de mesaj düzenlemesi yaparken çöküyor.Yazdığım mesajı silmeye ya da düzenlemeye çalışıyorum fakat bir türlü düzenleyemiyorum.Düzenle butonuna bastıktan sonra öylece kalıyor.Ne bir hareket ne de başka bir şey oluyor.
  • quote:

insanlar bir foruma üye olmak için tc kimlik numarasını girmeye sıcak bakmayacaklardır bence. birlikte başka bir fikir üretelim bu konu için.
    TC kimlik numaramızı nerelere vermiyoruz ki tcye ulaşmak çokta zor değil bence. Uygulanan bazı siteler var techturkey gibi.

Çökme konusunda hakkınızı yiyemem daha az çöküyor ama daha az giriyorum görmüyor olabilirim.

Reklamlar konusunda ılımlı olamayacağım maalesef ben kaldırın demiyorum ama biraz azaltın bari

Ama ne yazık ki konu dışı üstünlüğü kaybetmiş değil seçimler yaklaşırken ülke ve dünya gündemi yoğun olabilir eyvallah ama her yerde tipsiz düşük IQ TEK konusu görüyorum resmen forumdaki alternatif başlıkları daha ilgi çekici hale getirmeniz lazım çoğu alt Forum ya ölü ya da can çelişiyor.Buraları insanlar için daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz Bu sayede reklam geliriniz de artar.Yeni alt forumlar açmaktansa olan alt forumların ya tamamen fişini çekmek ya da kullanılabilir şekilde revize etmek sizin açımızdan daha kârlı olur.Hem de Forum biraz daha nitelikli bireyler kazanır.Eski tayfadan kimse kalmadı neredeyse ki ben yeni sayılırım 2008 de başladım 2012 de bu hesabı açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

Hesaplar çalınıyor mıllet magdur dolandırıcılar fink atıyor. Buna nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?
    yeni önlemler için çalışmalar yapıyoruz, yakın zamanda duyurulur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

Şahsen bu bölümün eksiğini çok çekiyorum ben. Anket falan yapabiliriz android forumuna. İsteyenler çoğunluktaysa açılır. Ben de içerik katkısı yaparım gerekirse. Türkçe kaynaklar artmış olur rom tarafında.

Alıntıları Göster
    tamamdır katkıda bulunacaksanız içerik açısından açalım hocam herkese faydası olur sanırım.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    blok konusunu bildirelim o halde, mesaj editlerken oluşan sıkıntı listemizde hocam yakın zamanda düzelecek.
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    bana gelen geri bildirimler de düzelme olduğu yönünde hocam.

daha az reklam görme konusunda bir iki fikir var, önümüzdeki günlerde bir kamuoyu yoklaması yapabilirim buralarda olun.

Forumlarda içerik üretmek ve içeriğin kalitesi aslında üyelerin elinde olan bir şey, buna teşvik edebilmek için belki bir şeyler düşünülebilir. Sizce neler yapılabilir ?
  • Bazı bölümlerde tam sürümde mesaj silinmezken, mobil sürüme geçince mesaj silme aktif oluyor. Buna çözüm bulunur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.