Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloklanan kişinin mesajı başkası tarafından alıntılanınca, alıntı metin görünüyor. Bu kimin neye cevap verdiğini anlamak açısından gerekli ama bloklama nedeni zaten o kişinin yazdıklarını görmemek, alıntı kutucuklarına da "bu kişi bloklu" mesajı konabilir.
  • Her bölüm için geçerli bu söylryecegim şey.Yeni konu her zaman üstte gözükmesi veya en popüler konunun en üstte gözükmesi gibi filtreleme özelliğinin gelmesi lazım.Yeni bir konu açılıyor bi bakıyorum 3 sayfa ötede ben bunun en üstte gözükmesini seçebilmem lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İş ilanları açılsın şehir şehir işçi ve işveren buluşması tarzında

ayrıca mesaj engelleme benzeri forumda sürekli tartışan kişiler ve konulara tabiri caizse musallat olanların kullanıcılar tarafından yazılan yazıları alıntı yapması engellensin bir nevi kara liste özelliği getirin
  • Utandigimiz veya cekindigimiz bir konu açarken kullanici ismi gizleme olabilir mi ? Daha önce ki sayfalarda yazıldi mi bilmiyorum bütün sayfaları okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence trol konulardan insanlardan dolayı kesinlikle TC kimlik no ile üye olunması gerekirdi 18 yaş üzeri tabiki

• 12 yıldır trollük yapan adamlar var forumda. bu troller için moderatorler gorevlendirilsin. uyarı-uyarı-sınırsız ban getirilsin. trollük yapanlar belli zaten. illa trollük yapılacaksa troll bölümü açılsın kendi aralarında eğlensinler. ülke dünya gündeminde,futbol bölümünde,kültür-felsefe-bilim bölümünde-otomobil bölümünde vs troller olmasın. teşekkürler.

edit : eskisi gibi futbol bölümünde herkes kendi tuttuğu takımın bölümüne mesaj atabilsin. maç esnasında adam gelip muhaha yazıyor. saçma sapan trollüyorlar. geçen ''bir fenerli ağlıyor gözleri yaşlı'' diye mesaj attım kendi bölümüme bizim takım gol atınca. 7 gün ban yemişim. millet neler yazıp kışkırtıyor birşey olmuyor. futbol bölümünde biraz adaletli davranılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 7 Şubat 2019; 1:28:8 >
  • Başka üyelerin mesajlarını kaydetme olsun. Kim ne demiş tartışırken yüzüne vuralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

Başka üyelerin mesajlarını kaydetme olsun. Kim ne demiş tartışırken yüzüne vuralım
    mesajı favorilere ekleme özelliği mevcut hocam, sağ alt köşede. favoriler kısmından o mesaja kolaylıkla gidilebilir mesaj silinmediği sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Her bölüm için geçerli bu söylryecegim şey.Yeni konu her zaman üstte gözükmesi veya en popüler konunun en üstte gözükmesi gibi filtreleme özelliğinin gelmesi lazım.Yeni bir konu açılıyor bi bakıyorum 3 sayfa ötede ben bunun en üstte gözükmesini seçebilmem lazım.
    yeni açılan konuların hit alamadan arka sayfaya düşmesinin önüne geçebilir bu özellik. faydalı olabilir. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

İş ilanları açılsın şehir şehir işçi ve işveren buluşması tarzında

ayrıca mesaj engelleme benzeri forumda sürekli tartışan kişiler ve konulara tabiri caizse musallat olanların kullanıcılar tarafından yazılan yazıları alıntı yapması engellensin bir nevi kara liste özelliği getirin
    iş ilanlarını herkes istediği gibi yayınlayamıyor sanırım, bu konu ile ayrıntılı bilgi edinip dönüş yapacağım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuddled

Utandigimiz veya cekindigimiz bir konu açarken kullanici ismi gizleme olabilir mi ? Daha önce ki sayfalarda yazıldi mi bilmiyorum bütün sayfaları okumadım.
    hmm seçeneğe göre anonim konular açılabilsin diyorsunuz. peki konuşalım bunu. teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materia01

Bloklanan kişinin mesajı başkası tarafından alıntılanınca, alıntı metin görünüyor. Bu kimin neye cevap verdiğini anlamak açısından gerekli ama bloklama nedeni zaten o kişinin yazdıklarını görmemek, alıntı kutucuklarına da "bu kişi bloklu" mesajı konabilir.
    normalde bloklanan kişinin alıntı yapılan mesajları size normal mesaj gibi gözükmesi lazım. siz alıntı içerisinde bu mesajları okuyabiliyorsunuz sanırım. bana bunu ekran görüntüsü alıp pm den atabilir misiniz ? teşekkürler.
  • kesinlikle konu acmak ve yorum yapmak icin belirli kriterler olmasi lazim. Ozellikle belirli bolumlere girip yorum yazmak yada konu acmak icin min. 4 yildiz olmali. Bos yere kidem icin post kasanlarada bir care bulsunlar. Artik googleda birsey aradiginda sonuclarda dh cikiyorsa acmiyorum bile ki yillardir uyesiyim. Zaten sifirdan uye olunacak bir forum degil

• Reklamdan önümüzü göremez olduk mümkünse biraz azaltın.

Eksi butonu geri gelmeli kesinlikle neden gittiğini hatırlar gibiyim sanki ama tam çıkaramıyorum.

Forum sürekli çöküyor buna bir çözüm bulamayacaksınız ama burada bulunsun.

Alt Forum önerisi olarak sıcak fırsatlarda reklamdan çok gerçek fırsatları görebilmemiz için bir altforum olabilir.İkinci el bölümündeki alt forumlar çeşitlendirilebilir. Örneğin 2. El konsol kısmında sadece markalar var alt forumlar yok switch PS3 vb.

En önemlisi de DONANIM Haber ismi anlamını yitirdi forumun büyük kısmı konu dışı ve ülke gündeminde bu düzeltilmeli.

Bir de parti trolllerine el atın diyecem ama

• Şöyle şeyler olursa güzel olur kanısındayım:

* Blokladığımız kişilerin açtığı konuları hem popülerde hem de forumda görmemek (mobil de dahil)

* Forumun sürekli çökmesinin önüne geçilmesi ve hızlandırılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

kesinlikle konu acmak ve yorum yapmak icin belirli kriterler olmasi lazim. Ozellikle belirli bolumlere girip yorum yazmak yada konu acmak icin min. 4 yildiz olmali. Bos yere kidem icin post kasanlarada bir care bulsunlar. Artik googleda birsey aradiginda sonuclarda dh cikiyorsa acmiyorum bile ki yillardir uyesiyim. Zaten sifirdan uye olunacak bir forum degil
    bazı bölümlerde konu açabilmek için gsm onayı şartı mevcut. bundan daha fazla kriter forumun kendi özelliğini kaybetmesine sebep olmaz mı ? örneğin google'dan gelen birisi sorusu için konu açmak istediğinde üyeliğini belirli bir rütbeye getirene kadar beklemek zorunda mı kalmalı ?
  • Şu resimlerin görüntülenmesini düzeltin artık. Resimler foruma koyulunca görünmüyor illa sağ tıklayıp resmi görüntüle yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Şöyle şeyler olursa güzel olur kanısındayım:

* Blokladığımız kişilerin açtığı konuları hem popülerde hem de forumda görmemek (mobil de dahil)

* Forumun sürekli çökmesinin önüne geçilmesi ve hızlandırılması.
    blokladığımız kişinin konuları listede çıkmıyor diye biliyorum ama bir kontrol edeyim tekrar, son bir kaç haftadır ben çok bir yavaşlık hissetmiyorum açıkçası sunucularda bakım olduğu zamanlar hariç, sizde durumlar nasıl sık sık yavaşlık ve çökme oluyor mu ?
  • Selamlar, android forumuna rom/root alt başlığı açılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu hızlandırdınız alt bölümleri kaldı zaten tüh tek eksiğimiz oydu vay anasını ya. Ulan mesaj atılmıyor konu açılmıyor her seferinde 404 hatası almaktan her allahın günü söver oldum sizin gibi beceriksiz yönetime. Bilmiyorsanız gidinde daha iyisi gelsin yerinize. Siyasi partiler gibi başımıza kaldınız .... yerinde.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.