Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    şuan nasıl mesaj beğenme butonu varsa, beğenmeme butonu da vardı linç grupları oluşturulunca kaldırıldı.
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Haksızlık yapıldığını düşündüğünüz mesajları forum desteğe atın inceleyelim tekrar.
  • Eksi butonunun gelmesi çok mantıklı linç grubu diye birşey yok, çoğunluğun kararı vardır.Çoğunluk beğen verebildiği gibi ekside verebilir.Öyleyse beğen verip bir mesajı zirveye taşıyan yükseltme gurubuda vardır, beğen butonuda kalksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 24 Ocak 2019; 16:10:40 >
  • Ülke ve Dünya Gündemi forumunda Enflasyonla ilgili bilgilerin kural dışı konu gerekçesiyle keyfi olarak silinmeme özelliği gelsin isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Haksızlık yapıldığını düşündüğünüz mesajları forum desteğe atın inceleyelim tekrar.
    neyi değiştirecek ?

benim 3 aylık bölümden uzaklaştırılmamın sonucunda neyi geri dönüşüm sağlayacaksınız ?
    veya +30 yıl boşuna mahkum edilen adama o yılları nasıl GERİ vereceksiniz ?

her devlet veya siyasi gündem ile ilgili konuda ÇOMAR kelimesi var... bunu genele ve kişiye özel de yazılıyor

hadi görelim seni

thesatanist nick li adama ne oldu..... FİSTİNG kelimesi içeren topic açıp.. benim tarafımdan şikayet edildiği halde aldığı ceza nedir.. göster isbat et... bu kadar kaba kelime ile TOPİK AÇILDI BURADA..... admin nick li kişi defalarca yazışmamıza rağmen bana 3 ay ceza verdi ona ne oldu
    aynı kişi sadece İslam dini için değil.. her türlü inanışa karşı oldukça kaba kelimeler ile topicler açıp sonra o topicden kaçan bir ŞEYYYY

hadi araştır ve sonucu paylaş...
    madem bu kadar DÜRÜST - DEMOKRAT birisin.. göster.

ve benim chp-k sözümün açıklaması var iken... kışkırtıcı biri imişim..... muhalefet herşeyde çomar yazarken sorun yok... kışkırtıcı rencide edici değil...

hodri meydan...

• strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    Farklı bir bakış açısı, eksi butonunu tekrar gündeme getirelim o halde. Bu kadar istek aldığına göre.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Silinmelerinin birden fazla nedeni olabilir ama keyfi olmadığını temin edebilirim.
  • Ciddi bir sorun daha var, arama özelliğine daha birkaç gün önce %100 emin olduğum ve karşımda duran içerikte bulunan bir kelime ile arama yaptırıyorum ama sonuç 6 ay öncesinden dönüyor en yeni. Yani arama özelliği düzgün çalışmıyor, 6-7 öncesinin sonuçlarını buluyor. İndexleme veya SQL arama cümleciklerinde hata olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen buna baksın. Bir ara liste halinde bug bildirimi yapmıştım defaat ile ama dikkate alınmadı, bu da onlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu iyi olmuş...

Ben konu açmanın daha kolay olmasını isterim. 2011 den beri üyeyim şimdi bile kolaylıkla konu açamıyorum. farklı farklı yerlere tıklayarak konu açmaya erişebiliyorum.

Mesela sayfanın üstünde bir yerde 'konu aç' butonu olsun. 'konu aç' denildiğinde bizi seçenekler karşılasın. 'gündem, dünya, teknoloji, 2.el vs. vs.' gibi seçenekler olsun. Kullanıcılar o seçeneklere göre konusunu kolaylıkla açsın.
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz özelliğin birebir aynısı uygulamamızda mevcut :)
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet arama özelliğinin efektif çalışmadığının farkındayız ve bunun üzerinde çalışıyoruz. Teşekkürler.
  • quote:

Evet arama özelliğinin efektif çalışmadığının farkındayız ve bunun üzerinde çalışıyoruz. Teşekkürler.
    İlave bir sorun daha bildireyim hazır ilgili olarak sizi bulmuşken. Daha önce gönderdiğimiz bir mesajı düzenle deyip yeni bir resim eklediğimizde, resim genelde sorunsuz yükleniyor ama yükleme linki (simage) düzenlenen metin gövdesi içine eklenmiyor. Mini ve mobil sürümde bu sorun cidden ızdırap yaşatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Ocak 2019; 18:4:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.
    Tablet sürüm güncellenmeyecek hocam. mobil, mini veya uygulamaları yönelebilirsiniz. Mobil sürümde avatar yerine nickinizin baş harfini mi görüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İlave bir sorun daha bildireyim hazır ilgili olarak sizi bulmuşken. Daha önce gönderdiğimiz bir mesajı düzenle deyip yeni bir resim eklediğimizde, resim genelde sorunsuz yükleniyor ama yükleme linki (simage) düzenlenen metin gövdesi içine eklenmiyor. Mini ve mobil sürümde bu sorun cidden ızdırap yaşatıyor.

Alıntıları Göster
    Bu sorunu tam olarak anlayamadım, müsait bir zamanınızda ekran görüntüsüyle desteklerseniz sevinirim.

Ayrıca her zaman ulaşabilirsiniz.

• Yalar emer yutarın simileyi eklensin

• Blokladigimiz kisinin konulari, yorumlari ve yorumlarina verilen cevaplar karsimiza cikmasin.

• quote:

vodafone için açıldı eğer netspeed için de ihtiyaç var diyorsanız açalım hocam.
    Açılırsa iyi olur.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    anladım. eksi butonunun yer alması doğru olmaz. bence tartışmaya bile gerek yok. çünkü ihtiyaç duyuyor ise eleştiri hakkını her zaman kullanma hakkı var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.