Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fulton

Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz her geçen gün forumun bir özelliği bozuluyor şu an blokladığım birçok kişinin mesajını PC'de tam sürümde görüyorum, futbol forumunda bloklu kişilerin, trollerin mesajlarını tekrar görmeye başladım bir de çıkıp da açıklama da yapmıyorsunuz yukarıda 2 kişi yazdı benle beraber ciddiye mi almıyorsunuz anlamıyorum, adam satır boşlukları fazla oluyor demiş çıkıp kanıt istiyorsunuz ben bloklu kişilerin mesajlarının gözükmesiyle ilgili kanıt da attım çıkıp cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz. Trollerin, sinir bozucu provakatif kişilerin mesajlarını engelleyemiyorsak ben forumu ciddi manada artık bırakırım. Sayenizde futbol bölümüne girip düzgün yorum okuyamadım az önce.
    Ekran görüntüsü istememizin sebebi size inanmamak veya kanıt istemek değil. Çözüme ulaşmak için faydası olduğu için.

Bu sorun için çalışmalar yapıldı. Kısa zaman içerisinde düzelecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

önce sunucuları iyileştirin. arayüzü kaldırmıyor. ve reklamlarla beraber aşırı yavaşlama söz konusu.

eksi butonu geri gelsin.
    Gün beyin de dediği gibi sunucularla ilgili sürekli çalışma yapılıyor. Eksi butonu üyelerin tutumuna bağlı aslında birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Evet diğer dijital yayıncılar için de forumlar açılmalı. peki hepsi bir forumda mı toplanmalı en azından şimdilik, yoksa her biri için alt forum açalım mı ?

Alıntıları Göster
    Toplu olmalı bence, tek bir forumda toplanırlar.

Mesela aşağıdaki Blu Tv konusu da bu bölüme taşınabilir.

https://forum.donanimhaber.com/blu-tv--113890863

• quote:

Gün beyin de dediği gibi sunucularla ilgili sürekli çalışma yapılıyor. Eksi butonu üyelerin tutumuna bağlı aslında birazda.

Alıntıları Göster
    Hangi tutum? Üyelerin tutumuyla ne alakası var. Forumda gereksiz trolleri eksileyemiyoruz. Bunlar meydanda at koşturuyor. Eksi yemeyince de bir şey yazdıklarını sanıyorlar.
  • Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

Aşağıya çok fazla boşluk alan veriyolar, muhtemelen div kaydırıyorsunuz, reklamlar yüzünden

Sayfanın aşağısı biraz fazla kullanışsız olduğunu düşünüyorum. Bölümde ara ve Foruma git yerine, daha interaktif bir şeyler yapabilrisiniz. (Hot topic'lere gitme,o duruma göre search, Kişinin takip ettiği forumlardan kesit ve popüler konular gösterilse çok güzel olabilir. ) A/B test yapsanız aslında çok hoş şeyler çıkacaktır. Hatta, ufaktan storyler değiştirip, Ux kasarsanız güzel olabilir.

Her defasında geri gelmek yerine birbirine aktarabilirsiniz hatta buradan konu akışı verileri elde edip bsc için kullanabilirsiniz.
    Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

Zamanımız yok dersen ürün ekibinize talibim. :)

Kolay gelsin.

• Sorun hala devam ediyor.buradaki konular
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2656/tt.htm

bir ust forumda
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm
    halen gözukmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 23 Ocak 2019; 14:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sorun hala devam ediyor.buradaki konular
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2656/tt.htm

bir ust forumda
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm
    halen gözukmuyor.
    evet henüz gözükmüyorlar. altforumda sıkıntı yok bir süre orayı kullanın hocam.

• arama kısmında her hangi bir şey arattığımda güncel bilgileri vermiyor. Mesela Jeolog. diye arattığımda en son veriyi haziran ayında buluyor.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri
  • DH forum yönetimi öncelikle FAŞİST yönetimden vaz geçmeli

AKP ay verenlere sürekli olmadık hakaret eden bir guruh var ve onlar sürekli şikayet edilmesine rağmen, bu kişiler asla ceza almaz iken ben chp-k yazdım diye 3 ay beni bu bölümden banladınız

chp-k diyerek herhangi bir hakaret veya iftira atmadım
    pkk nın meclis temsilciler için seçimlerde oy isteyen hangi parti idi ve bu önümüzdeki seçimler pkk sevicileri ile belediye başkanlığı yapan farklı mı ?

40 yıldır sürekli iktidar oluyoruz.. şunu bunu yapıyoruz diye tarafgirlerini avutan ve her seçim sonunda kazananın kendileri olduğunu söylerken.... AMAÇLARINI İFŞA Etmiş Olmuyorlar mı?

yeni nick açan neden soluğu Ülke-Dünya gündemi bölümünde alıyor ?
    ve ilk açtıkları topicler neden akp oy verenlerine hakaret ve seçim sonuçlarını şimdiden paylaşıyorlar

Erken seçim beyanı olmadan bu forumda 500 milyon seçmen zarfı hazırladılar diye kaç tane topic açıldı ?

topic adında fisting kelimesi yazan üye bu forumda hiç bir ceza almadan hayatını yeni nick ile devam ettirmesi ne kadar forum yönetiminin şeffaf - demokrat olduğunun resmi değil mi de gelmiş eski bölümlerde ayrımcılığınızı saklamak için yeni bölümler mi icat etmeye çalışıyorsunuz ?

bence FAŞİST Forum yönetiminin öncelikle değişmesi gerek ki yeni ve farklı bölümler için gündem konusu olsun

• hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Peki, çok isteniyorsa tekrar gündeme getirelim bu konuyu.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Arama motorundaki sorunun farkındayız bununla ilgili çalışmalar yapılıyor hocam. Teşekkürler.
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Ülke ve dünya gündemi forumu kullarında da yazdığı gibi;
    quote:

Bölüm içinde, karşı siyasi görüşleri "düşmanca" hedef alan, kışkırtma ve tahrik amaçlı mesaj ve konular kesinlikle yasaktır. Israrla bu tarz tutumların sergilenmesi halinde ilgili üyeye 120 güne dek uzayan bölümden uzaklaştırma cezaları verilir. Tenkit, teşhis, telmih, tariz başka hakaret ve aşağılama başka şeylerdir.

Bu kural herkes için geçerlidir.

Gelen şikayetlere bütün moderatörlerin tarafsız ve kurallar dahilinde işlem yaptığından emin olabilirsiniz.

Ayrıca yeni hesap açan birisi gsm onayı yapmadan ülke ve dünya gündemi forumuna mesaj atamaz. Bir şekilde sürekli gsm onayı yapıyor diyelim fake üyelik tespit edildiği an sınırsız banlanır, ana hesabı ise 7 gün banlanır. olayın sürekli tekrarlanması da sınırsız uzaklaştırmayı beraberinde getirir.

Tekrar söyleyeyim şikayet edilen her mesaja yönetimin tarafsız işlem yaptığı konusunda içiniz rahat olabilir. Haksızlık olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa desteğe form açabilirsiniz.

Sizden ricam bölüm kurallarını tekrar okumanız. İlginize teşekkür ediyorum.

• quote:

Ülke ve dünya gündemi forumu kullarında da yazdığı gibi;
    quote:

Bölüm içinde, karşı siyasi görüşleri "düşmanca" hedef alan, kışkırtma ve tahrik amaçlı mesaj ve konular kesinlikle yasaktır. Israrla bu tarz tutumların sergilenmesi halinde ilgili üyeye 120 güne dek uzayan bölümden uzaklaştırma cezaları verilir. Tenkit, teşhis, telmih, tariz başka hakaret ve aşağılama başka şeylerdir.

Bu kural herkes için geçerlidir.

Gelen şikayetlere bütün moderatörlerin tarafsız ve kurallar dahilinde işlem yaptığından emin olabilirsiniz.

Ayrıca yeni hesap açan birisi gsm onayı yapmadan ülke ve dünya gündemi forumuna mesaj atamaz. Bir şekilde sürekli gsm onayı yapıyor diyelim fake üyelik tespit edildiği an sınırsız banlanır, ana hesabı ise 7 gün banlanır. olayın sürekli tekrarlanması da sınırsız uzaklaştırmayı beraberinde getirir.

Tekrar söyleyeyim şikayet edilen her mesaja yönetimin tarafsız işlem yaptığı konusunda içiniz rahat olabilir. Haksızlık olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa desteğe form açabilirsiniz.

Sizden ricam bölüm kurallarını tekrar okumanız. İlginize teşekkür ediyorum.
    nazik arkadaşım

bölüm kuralları sadece bana çalıştı ve 3 aylık ban yedim

fisting kelimesi içeren topic açan kişiye neden herhangi bir ceza uygulanmıyor

veyahut... akp lilere sürekli aynı kelimeler ile hakaret edenlere... "aşağılayıcı - kin/nefret içerikli" den dolayı neden herhangi bir yaptırım yapılmıyor veya ceza verilmiyor

ve bahsettiğin bölümde açtığım topiclerin silinmesi .. şikayet ettiğim kişiye herhangi bir yaptırım yapılmaz iken.. nezaketsiz kelimler ile açtığı topic DH yönetimi tarafından yayından kaldırılması gayet net olarak FAŞİST tarafsızlığını gösteriyor

ben sana yaşdığımı yazdım... izafi veya farazi olaylar değil... YAŞANMIŞ GERÇEKLER

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    eksi butonu nedir bilmiyorum ama hangi yönde çalışırsa çalışsın forum aleyhine olur. aslında kurallar tam anlamıyla çalışsa forumda üye kalmaz.. trol mesajların olması da normal. bazıları çok aleni belli oluyorken bazıları ise foruma yeni üye olan biri tarafından fark edilemiyor. hem iyi hem kötü. sunuculara bakım konusu ise kolay. çay molası mesajı çıkarılacak. 5 dk bakım denildi mi sorun kalmaz.
  • Şu internet sağlayacıları bölümüne artık Netspeed'i ekleseniz güzel olacak.
  • - verme gelsin

Özel mesaj açılmıyor o düzeltilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    vodafone için açıldı eğer netspeed için de ihtiyaç var diyorsanız açalım hocam.
  • bycool44 kullanıcısına yanıt
    özel mesajlara ulaşırken nasıl bir hata alıyorsunuz acaba ?
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    anlayamadım bu mesajınızı biraz daha açar mısınız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.