Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

forum da arama yapılabiliyor ancak o sistemi değiştireceğiz üstünde çalışıyoruz, siz konu içinde mi arama yapmaktan bahsediyorsunuz acaba

developer aranan konular, üst konular, uyarı konuları vs kafa karıştırıyorsa farklı font ve renkte yapılabilir.

aynı alana daha fazla mesaj sığdırıp, yazıları sıklaştırmak göz zevkini bozmaz mı acaba ?
    Belki bu özellikler vardır, ben bilmiyorumdur ama söyle açayım.
    Forumun anasayfasında, forum konusu içinde, konu içinde arama efektif hale getirilmeli. Örnek vericek olursam. İkinci el bölümünde macbook anahtar kelimesi girip, stabil bicimde içinde macbook yazan alınık-satılık ilanlara ulaşabileyim. Forum ana sayfası içinse, diyelim bilgisayarımda mavi ekran sorunu var. Ben google yerine gelip forum içinde arama yerine mavi ekran yazabileyim. Yada diyelim google a mavi ekran yazdım, donanımhaberin en üst linkine girdiğimde "mavi ekran" sonuçları konu listesi listelensin. Konu içinde ise mesela Samsung s7 konusunu var binlerce mesaj yazılmış, adam kılıf tavsiyesi almak istiyor konu içine "kılıf", "spigen" yazdığında o mesajlara ulaşabilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Ülke ve Dünya gündemi bölümü kaldırılsın.

Ya da;

İnsanlara durup dururken küfür edip sataşan,

çomar, koyun, kömürcü, makarnacı gibi insanları aşağılayan ve bu ısrarında devam eden üyeler süresiz uzaklaştırılsın,

Allah, islam, Peygamber, Vatan, Ezan, milli değerler ve kişiler üzerinden yapılan hakaret, yalan, iftira ve çarpıtmalara müsade edilmesin,

Fake hesaplar tespit edilsin, asıl hesabına uyarı verilsin, yine silmiyor ise, asıl hesabı ile birlikte süresiz uzaklaştırılsın.

İnsan olduğunu unutmasın...

Ekleme; Blokladigim kişilerin mesajları hiçbir şekilde bildirim olarak dahi gelmesin.
    Son cümlesine kadar bunları yazmak için geldim, bunları yapsınlar başka da ihsan istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu özelliğin suistimal edileceği çok belli değil mi ama. sadece soruyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • doknisot kullanıcısına yanıt
    bu tarz bir şey var aslında, yukarıda " portal, ayarlar , arama" seçeneklerinin olduğu yerdeki aramayı kullanarak, konular içinde arama, cevaplar içinde arama, sadece belirli bir üyenin mesajlarında arama tarzı seçeneklerle aramanızı daraltabilirsiniz. Yeni gelişmiş arama da bazı çalışmalar yapılıyor istediğiniz sonuçları yakalayamayabilirsiniz. Onun dışında direkt gezdiğim konunun içinde arama yapayım derseniz o özelliğimiz henüz yok.
  • Forum resmen can çekişiyor.Her yerden hata fışkırıyor

Yokmu bu forumun sahibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Yazacaklarımın birkaçı söylenmiş ama dikkat çekmesi açısından bende yazayım tekrar;

- Mobilde spoiler buttonu hala çalışmıyor.

- DH tüp kafasına göre çalışıyor bazen bişeye yaramıyor

- Sinema bölümü çok fazla ÇR konusu ile dolu aslında DC-Marvel filmleri için ayrı bir bölüm açılabilir. Eskiden daha iyiydi sinema bölümü.

- Biraz değişik bir öneri gibi gelebilir bu söyleyeceğim ama smurf hesapların önüne geçilmesi için ekşide'ki gibi daha basit bir sistem yapılabilir. Yeni üyeler çatır çutur mesaj yazamasın belli bir süre geçsin. Adam gıcık olduğu birine smurf açıp yardırıyor

- Bu özellik son zamanda eklendi sanırım; bir konuda ki son girilen mesaj bölümü kırmızı gözüküyor gözümüz kanıyor onu geri kaldırın.

- Forumlarım kısmında son mesaja gidemiyoruz mesaj silindi diyor bu sorunun sıklaştığı oluyor.

- Eskiden ''eksi'' basma vardı madem artı basıyoruz eksi de geri gelsin iyiydi.

- Daha çeşitli emoji eklenebilir yıllardır aynısı.

- Bazen mesajı yazıp yolladığımız anda forum çöküyor veya ikişer ikişer gidiyor tekli mesajlar bunada dikkat edilse iyi olabilir.
    Aradan 22 gun geçmesine rağmen spoiler butonu halen çalışmıyor.

• quote:

güvenlik amacıyla profilden gsm no değiştirmek mümkün değil hocam, numaranız değistiyse forum desteğe bildirip sistemdeki numaranızı değiştirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Maile token gondersenide yeni sayfada yeni numaramizi yazsak ? Yani nasil yazilimciniz var anlamiyorum o method u yazmak 15 dakikayi almaz.

Destekle iletisime gectim henuz yapim asamasindaymis numara degistirme mevzusu.

• Begenmeme butonu geri gelsin , birde googlede bir konu aratip arama sonuclarinda forum donanimda yazilmis bir seyler cikiyorsa bu sayfa acilamiyor . Tablet ile giriyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

blok hatası alırsanız tekrar ekran görüntüsü atar mısınız özelden.

Bildirdiğiniz her hata her istek itina ile inceleniyor hocam. aklınızda kalmasın. ama hepsi birer sıraya alınıyor haliyle. Ben tekrar hatırlatayım bu satır olayını, duruma göre öne alalım. Teşekkürler.

Son olarak cia bu hesaplara bakıyormuş.

hocam ekran görüntüsüne ne gerek var ?
    misal konu dışı bölümüne veya sıcak fırsatlar bölümüne bir mesaj yazın ve bakın satır arası veriyor mu ?
    sonra birkaç sayfa olan bir yerde misal beni bloklayın (tabi birden fazla mesajımın olması gerekiyor) ,ilk sayfada beni bloklu olarak göreceksiniz ama sonraki sayfalarda üst köşede kırmızı bloklu işaretini gördüğünüz halde ,bana ait mesajı normal olarak göreceksiniz

zaten çoğu kişi bunu görmüş olmalı ,yok sadece bu bana oluyorsa işte o zaman cia dan şüpheleneceğim :)

edit :işin ilginç yanı misal bu bölümde o dediklerim olmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 18 Ocak 2019; 3:3:54 >

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızı gördüğüm zaman ben bunu bi kaç farklı tarayıcıda, farklı bölümlerde test ettim hocam. karşılaşmadığım için sordum. :)
  • Benim tavsiyelerim asagidaki gibi.

Din bolumu acilmali. Sadece islam degil tum dinler mevcut olmali.

Ulke ve Dunya gundemi dinsel her turlu tartismadan uzak olmali, sadece siyaset ve haber nitekli konular olmali.

Parti sempatizanlari ve kiskirtma yapanlar belirlenmeli ve uzaklasitirilmalilar.

Uyelik acilirken telefon onayi ve mail onayi zorunlu olmali, uzerine IP ve lokasyon bilgisi kaydedilmeli. Banlanan uyeler iki dakika sonra yeni nick alip pat diye girmemeli. Captcha ve temel matematik sorulari da ek guvenlik onlemi olarak sorulabilir.

Mobil surumde konular scroll down yapinca tekrarlaniyor, bunun cozulmesi lazim.

Eksi butonu gelmeli. Sikayet icin birden fazla sikayet hakki olmali ve ceza ona gore artmali. Mesela birisi isine gelmedigi icin baskasini sikayet etmistir, buna yonetici bakar, hakaret varsa uzaklastirma verebilir. Ama ayni mesaj atiyorum 20 kisi tarafindan sikayet edildiyse uzaklastirmanin suresi artabilir hatta sinirsiz ban verilebilir. Ozellikle 'dini butun' arkadaslar kendilerine laf edilmesini sevmediklerinden kendi kafalarina uymayan herkesi sikayet etme pesindeler.

Gereksiz yere sikayet edenlere de ceza verilmeli.

Belli bir sure foruma girmemis uyeler silinmeli. Mesela 6 aydan fazladir foruma girmeyenlerin (ban haric) uyelikleri tamamen silinmeli, mesajlari da ayni sekilde temizlenmeli. En azindan veritabani biraz rahatlar

Yazilan mesajlar gonderilmese bile her dakika taslak olarak kaydedilmeli. Kaydetme basarisiz olursa uyari ekrani cikmali. Mesaj gondermeden once gidecek mi gitmeyecek mi kaygisindan kurtulmamiz lazim.

Sunucu yogunlugunu, ve aktifligi gercek zamanli olarak gorsek guzel olur.

Haberlerde mesajlar sondan basa siralanmamali. Insanlarin ne soyledigini, kime soyledigini kontrol etmek cok zor oluyor.

Buyuk konularda kaldigim yerden okumaya devam etmem lazim. Mesela Samsung S9 konusunda ne zaman konuyu acsam bir kac gun oncesinin mesajindan baslatiyor.

Mobil uygulama icin SD karta yuklenebilme ozelligi gelmeli. Android'de gelistirici ozellikleri acilarak zorla yapiliyor ama normal yolla yapilsa daha iyi olur.

Mobil surumde sikayetler ve yoneticilerin bana verdigi cevaplar gozukmuyor. Tarayiciyi acip tam surume gecirip oyle gorebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0609E675 -- 18 Ocak 2019; 15:32:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu yazdıklarımız sıraya alınarak yapılıyor hocam. hepsini aynı anda yapmamızın imkanı yok hak verirsiniz ki.
  • İss ler bölümüne Vodafone alt forumu acma işi noldu hocam gorustunuzmu

• gelen istekler doğrultusunda nick değişim kaydı gibi gsm no değişim kaydı tarzı bir şey planlıyoruz hocam.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    açıldı hocam,
  • quote:

açıldı hocam,
    Sağolun hocam ama konu açınca gene İss ler bölümünde gösteriyor bana, İss-vodafone diye göstermiyor.Yanlismi açtım diye yine Vodafone secip açtım ama yine aynı oldu,bilgin olsun

Edit:Vodafone bölümüne taşıdıginiz konularda genel issler bölümünde gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 18 Ocak 2019; 17:13:58 >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Sizden gelen bildirim beni direkt vodafoneNet forumuna yönlendirdi. Biraz bekleyin düzelmezse bakalım.
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    eksi butonu isteniyor ancak çok istismar edilen bi özellik. Tablet sürüm için olan sıkıntıya bakacağım.
  • quote:

Sizden gelen bildirim beni direkt vodafoneNet forumuna yönlendirdi. Biraz bekleyin düzelmezse bakalım.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm

Burda Vodafone forumundaki konular gözükmüyor demek istediğim bu hocam.Bekleyelim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.