Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanımhaber sayfasındaki videoların indirilebilir olması bir nevi çözüm üretse de bence bu videolara youtube' daki player gibi 1/1,25/1,5/1,75/2 şeklinde hızlı oynatma özelliği ilave edilmeli. yavaş oynatma özelliği de var youtube' da ama kendi tercihim hızlı oynatma oldu.
  • Profilimizden neden mevcut telefon numaramızı değiştiremiyoruz ? Konu açamıyorum şuan sms onayı istemekte , sistemdeki numara 7-8 yıl önce kullandıgım numara. Ayrıca şuan yurtdışındayım farklı hat kullanıyorum .
  • 1)Eski mesajlarımızı silmek istediğimizde sadece belli bir tarihe kadar olan mesajlarımız gözüküyor, ondan eski mesajları görüp silemiyoruz. Bence tüm eski mesajlarımızı görebilmeliyiz.

2)Ülke ve dünya gündemi bölümüne veya üstteki panele dolar, euro, altın ve bitcoin kurlarını gösteren bir uzantı yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bugün öğleden sonra hesabıma girdiğimde rütbemin "Albay" olduğunu gördüm.Bu neden oldu?
    10bin mesajı olanlara albay rütbesi verilecek, bunu güncellerken olmuş olabilir.
  • " Son 72 Saatte Açılan Konulardan Öne Çıkanlar" listesinde, blokladığım kişinin konu başlığını görüyorum. ilgili bölüme gittiğimde konuyu göremiyorum. mümkünse forumun bütün sayfalarında bloklamış olduğum üyelerin esamesi okunmasın.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    forumdaki postlarımın toplanmasını talep etsem olur mu?
  • forum geçmişine girip (Son Gezdiğim Konular ve Forumlar) mesaj attığımız konuların listelenmesini istediğimde karşıma çıkan liste doğru değil. bir hata olmalı ya da eksik bir kodlama var gibi. göremediğim mesajlar var. tuhaf olanı ise ilk sayfada aylar veya yıllar öncesindeki mesajların bana gösteriliyor olması.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ülke ve dünya gündemi bölümünün durumu icler acisi. Her ne kadar paylasilanlarin sorumluluğu üyeye ait densede en az onlar kadar forum sahiplerinin ve adminlerinde sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.

Herhangi bir üyenin istediği konuyu açıp paylasabildigi bir ortamda forum yönetiminin sorumluluğu yokmu?

Forumda gorduklerimden bazı örnekler vereyim.

-İki TSK personelinin şehit edildigi anı teror örgütünün çektiği ve servis ettiği görüntüler ile burada paylaşan şahıs hala yazmaya devam etmekte!

-Yurt dışı operasyonlarda tankimizin vurulup yandigi görüntüler yine terör örgütlerinin çekimi ile burada paylaşıldı!

-"Su ekonomik kriz yaşanırken keşke beklenen istanbul depremi gerceklesse. ikisinin etkisi birleşerek büyük bir kriz olsa" diyen kişide halen burada.

-Yunanistan ile sinirimizdaki adalarda, Yunan askerleri Türkiyeyi tehdit etti diye onların tarafini tutanlarda burada!

-Bir admin tarafinca sürekli uzaklaştırma cezası verilen, üyenin itirazı üzerine nick değişimi yaptirilarak cezası kaldirilanda burada!

- ....izm ile biten inançlara sahip üyelerden bazilarinin her fırsatta ve sürekli olarak islama hakaret etmeleri, Allah cc. a hakaret etmeleri, Hz Muhammed e hakaret etmeleri, Kuran -ı Kerim e hakaret etmeleri, sürekli olarak tüm Müslümanları rahatlıkla kotulemeleri adeta yeryüzündeki en kötü dinin İslam olduğunu vurgulamalari, bunu genelde aynı üyelerin yapması! Burayı adeta inançlarını yayma yeri haline getirmeleri! Sadece bu kişilerin yaptığı bir yanlismi? Forumu emellerine alet eden kisilere karşı yeterli önlemleri almamak forum yönetimine sorumluluktan kurtarirmi?

Bir iyileştirme yapılacaksa öncelik, kesinlikle insanların milli manevi ve dini degerlerine hakaret edilmeyen bir forum olmalı. Bunun içinde öncelikle açılan konuların denetimden sonra gösterime girmesi. İnsanları sürekli olarak kışkırtıcı mesaj yazan üyelerin forum kuralları gereği ceza alması. Mesajlarin birden fazla kisi tarafinca şikayet edilebilmesi. Admin sayisı yetersiz ise arttırılması.

Bu yazdiklarima değer verilirmi bilmem! Açıkçası pek ümitli değilim. Zaten bu konular öncelikli değilse, birinci amaç daha çok kişiyi burada tutup daha fazla para kazanmaktir! Yazdıklarım direk sizin alaniniz değilse, lütfen ilgili kişiye iletiniz. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda görmek istediğim özellik insan olması.
  • 1- 50 sayfa üstü konularda seçkin mesaj zamanını filtreleme özelliği olsa güzel olur. Mesela son 1 haftada en çok beğenilen mesajlari göster, son 24 saatte en çok beğenilen mesajları göster gibi.
    2-Futbol bölümüne atılan mesajlar mesaj sayısına eklensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 13 Ocak 2019; 17:24:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum'a gece modu özelliği gelmeli bence artık, diğer sitelerde gece modu ile dolaştıktan sonra buraya gelince beyaz renk ağır geliyor. bilemiyorum forum bunun yapılmasına müsait mi bu işlerden hiç anlamıyorum.
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    Açılacak her konunun onaydan geçmesi pek olası değil, kaldı ki forum özelliği de kaybolur bu şekilde. Bu hususta şikayet butonunu kullanmanız çok önemli. Bahsettiğiniz gibi inançlara hakaret ve ülke dünya gündemi kuralları konusunda yazan her maddenin ihlali ceza sebebidir. Eğer kural dışı durumlarda yeteri kadar çabuk işlem yapılmadığı düşünülüyorsa moderatör arttırımına gidilebilir. Bahsettiğiniz mesajın birden fazla kes şikayet edilebilmesi de öncelik alması konusunda yarar sağlayabilir. Teşekkürler.

Ayrıca hiç şüpheniz olmasın her üyemize ve düşüncelerine değer veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

forum'a gece modu özelliği gelmeli bence artık, diğer sitelerde gece modu ile dolaştıktan sonra buraya gelince beyaz renk ağır geliyor. bilemiyorum forum bunun yapılmasına müsait mi bu işlerden hiç anlamıyorum.
    mobil sürüm ve android uygulaması için gece modu mevcut. tam sürüm içinse sitemiz programcısı tarafından yayınlanmış official olmayan, henüz geliştirme aşamasındaki chrome eklentisini deneyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/dh-gece-modu-v1-4-0--130925448-3#lastMessage

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

forumdaki postlarımın toplanmasını talep etsem olur mu?
    profilde gerçek mesaj sayınız yazıyor siz nick altında mı yazsın istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Profilimizden neden mevcut telefon numaramızı değiştiremiyoruz ? Konu açamıyorum şuan sms onayı istemekte , sistemdeki numara 7-8 yıl önce kullandıgım numara. Ayrıca şuan yurtdışındayım farklı hat kullanıyorum .
    güvenlik amacıyla profilden gsm no değiştirmek mümkün değil hocam, numaranız değistiyse forum desteğe bildirip sistemdeki numaranızı değiştirebilirsiniz.
  • Spoiler butonu koyun her yere, evet film dizi bölümlerinde var ama forumun her yerinde olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Hangi sıklıkla kullanıyorsunuz hızlandırılmış video olayını ve ne tür videolarda kullanıyorsunuz birde hangi ayarda kullanıyorsunuz genelde acaba ?

Ben kendim kullandığımda tamam anlaşılıyor ama yinede ambiansı bozduğu için kullanmadım.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Şu anda oradaki sistem tamamen herkese aynı geliyor. Özelleştirme düşünmüyoruz.
  • gun kullanıcısına yanıt
    geçen mesut' un yılbaşı programına yönelik bir videoyu izlerken hızlandırabilir miyim acaba demiştim, olmadıydı. ara sıra youtube' dan en az iki saatlik bir süreye sahip video indirip izliyorum. daha doğrusu dinliyorum. dikkatinizi çekmiştir hızlandırma yapılsa bile anlaşılabilir kılıyor bu özellik. tamamen zamandan kazandırıyor. hatta youtube' a da öneri gönmderdiydim. canlı görsel yayınları, sadece sesli olarak da canlı yayınlayın diye. yeri gelmişken sadece ses için de bir seçenek ilave edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Spoiler butonu koyun her yere, evet film dizi bölümlerinde var ama forumun her yerinde olması lazım.
    bencede faydalı olabilir. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.