Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir sey yapmayin sunucuları ve yazilimini değiştirin Allah aşkına.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    tesekürler. Eger oluşan sıkıntı ile alakalı anlamadığınız veya farklı bir durum oluşursa haber verirseniz sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Sizin mesajınızı gördüğüm zaman ben bunu bi kaç farklı tarayıcıda, farklı bölümlerde test ettim hocam. karşılaşmadığım için sordum. :)
    sayenizde uzun süredir mesajlarını görmediğim bloklu olanların mesajlarını görüyorum ,siz nasıl oluyor da görmüyorsunuz hayret doğrusu :)
    artık iyice kendimden şüphe etmeye başladım ,acaba süper güçlerim falan mı olmaya başladı ?
    misal ekrana baktığım zaman gizli yerleri falan mı görüyorum acaba ,biraz daha uğraşırsam galiba direkt sizi göreceğim :)

edit : benden başka süper gücü olan birisi daha varmış :)https://forum.donanimhaber.com/blok-sistemi-bozulmus--136727115#top

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 19 Ocak 2019; 3:30:29 >

• Son birkaç gündür tesadüf veya kendi hatam falan zannediyordum ama şu an net bir şekilde eminim bloklu kişilerin mesajları gözükmeye başladı.

Alın size kanıt SS:

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    bu x2y midir nedir . forumun en cok blok yıyen sahsıyeti heralde :D
  • bu spor bölümüne takımların ilk 11ini yapma eklentisi gelse hiç fena olmaz Yazılımcı arkadaşlar böyle bir şeyi yapabilirler mi?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    şurda anlaşalım ben size böyle bir sorun yok demedim, eğer öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Sormamın ve ekran görüntüsü istememin sebebi, sorun genel mi yoksa sizin hesabınızda oluşan bir sıkıntı mı onu anlamaya çalıştım sadece. şimdi bi tüm forumda bug aramak var birde sizin hesabınızda aramak var. çözüme daha çabuk ulaşmak adına yani :)
  • Forumdaki code etiketi hakkında bir sorunum var.Aslında daha öncede bildirmiştim.

Masaüstünde tek bir kod yazıp [code ] [/code ] içine eklersek ortaya büyük bir pencere çıkıyor.Normalde bu pencerenin koda göre genişleyip küçülmesi lazım.Yani aslında Quote sistemi gibi.

Örnek

shop.ltbjeans.com###eu-cookie-bar-notification

Ancak bu kod mobil sürümde pencere içine alınmamış ve masaüstüne göre güzel görünüyor.Yani kodu faklı bir fontla ön plana çıkarıp,pencereyi kaldırırsanız iyi olur bence.

Örnek
    https://i.hizliresim.com/4jPQyG.jpg

Eğer olmaz ise masaüstünde bu pencerenin kod satırına göre küçülüp büyülmesi gerekir.

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 19 Ocak 2019; 14:57:50 >

• Yanlış konuya mesaj atmışım. Sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 19 Ocak 2019; 18:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

forum'a gece modu özelliği gelmeli bence artık, diğer sitelerde gece modu ile dolaştıktan sonra buraya gelince beyaz renk ağır geliyor. bilemiyorum forum bunun yapılmasına müsait mi bu işlerden hiç anlamıyorum.

Tarayıcılar için Dark Reader eklentisini deneyin.
  • şu saat itibariyle normal sürümden foruma girilemiyor ,başka adrese taşınmış olabilir diyor ,bizden habersiz taşındınız mı yahu :)

edit : düzelmiş taşınmamışsınız galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 20 Ocak 2019; 1:37:36 >
  • foruma her girdiğimde forumdaki her konunun her zaman OKUNDU olarak görüyorum. uzun zamandır konuların başındaki o küçük klasörün koyu mavi olduğunu göremedim. bunun nedeni nedir? + forumda 12. yılını tamamlayacak biri olarak mesaj konusunu değilde, benim gibi eski üyelere özel rütbe konusunda yenilik yapmanızı canı gönülden istiyorum ve bekliyorum.. umarım yaparsınız. kolay gelsin

@Jeolog.
  • Esasen mobilde de çerçeve içine alınması gerek. Ama biraz daha esnek olmalı tabii ki. Siz hangi amaçla kullanıyorsunuz bu yazılım paylaşmak için olan bir sistem aslında.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Onları hep yapıyoruz zaten yazılım kendi geliştirdiğimiz bir sistem sunucularda bize ait.
  • Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz her geçen gün forumun bir özelliği bozuluyor şu an blokladığım birçok kişinin mesajını PC'de tam sürümde görüyorum, futbol forumunda bloklu kişilerin, trollerin mesajlarını tekrar görmeye başladım bir de çıkıp da açıklama da yapmıyorsunuz yukarıda 2 kişi yazdı benle beraber ciddiye mi almıyorsunuz anlamıyorum, adam satır boşlukları fazla oluyor demiş çıkıp kanıt istiyorsunuz ben bloklu kişilerin mesajlarının gözükmesiyle ilgili kanıt da attım çıkıp cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz. Trollerin, sinir bozucu provakatif kişilerin mesajlarını engelleyemiyorsak ben forumu ciddi manada artık bırakırım. Sayenizde futbol bölümüne girip düzgün yorum okuyamadım az önce.
  • Vodafonenet'e tasıdıgınız konular bir üst forumdahttps://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm burada gözukmuyor hala
  • Merhaba, benim küçük bir önerim olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşılan Donanım / Hardware - Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın forumu altındaki Netflix bölümünün ismini Netflix, Amazon Prime Video, BluTV, Foxplay, Disney+ gibi ülkemizde hizmet veren ve gelecekte verecek olan platformların tümünü karşılayacak şekilde değiştirebilir misiniz? Bu platformlarla ilgili tüm konular oraya açılıyor ve açılacak zaten. İsmini buna uygun şekilde değiştirirseniz daha iyi olur diye düşündüm.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2621/tt.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipim nasıl diye konu açan bayanların olmasını , istiyorum.

• önce sunucuları iyileştirin. arayüzü kaldırmıyor. ve reklamlarla beraber aşırı yavaşlama söz konusu.

eksi butonu geri gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Merhaba, benim küçük bir önerim olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşılan Donanım / Hardware - Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın forumu altındaki Netflix bölümünün ismini Netflix, Amazon Prime Video, BluTV, Foxplay, Disney+ gibi ülkemizde hizmet veren ve gelecekte verecek olan platformların tümünü karşılayacak şekilde değiştirebilir misiniz? Bu platformlarla ilgili tüm konular oraya açılıyor ve açılacak zaten. İsmini buna uygun şekilde değiştirirseniz daha iyi olur diye düşündüm.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2621/tt.htm
    Evet diğer dijital yayıncılar için de forumlar açılmalı. peki hepsi bir forumda mı toplanmalı en azından şimdilik, yoksa her biri için alt forum açalım mı ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.