Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

özel mesajlara ulaşırken nasıl bir hata alıyorsunuz acaba ?
    https://forum.donanimhaber.com/ozel-mesaj-acilmiyor--134933058

Bu konuda bahsettiğim sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokladığımız hesaplar sürekli bizi alıntılıyor. Bu bildirim ekranına düşüyor. Ben bu hesapların alıntılarını görmek istemiyorum şahsen.

Daha önce forumda bunları biri alıntıladığında, saçma karalamaları,zırvaları görmek zorunda kalıyorduk. Onu çözdük çok şükür. Chrome eklentisi sayesinde hiç görmüyoruz. Ama bildirim ekranına düşen alıntıları engelleyemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Blokladığımız hesaplar sürekli bizi alıntılıyor. Bu bildirim ekranına düşüyor. Ben bu hesapların alıntılarını görmek istemiyorum şahsen.

Daha önce forumda bunları biri alıntıladığında, saçma karalamaları,zırvaları görmek zorunda kalıyorduk. Onu çözdük çok şükür. Chrome eklentisi sayesinde hiç görmüyoruz. Ama bildirim ekranına düşen alıntıları engelleyemiyoruz.
    Kimliği belirsiz hesaplar sürekli olarak alıntılamaya devam ediyor. Taciz etmek amacıyla. Kötü şeylerin olmaması adına bu alıntı işine bir çözüm bulunmasını yöneticilerden rica ediyorum. Blokladığımız varlıkların bizi alıntılıyamaması ya da alıntı yaptıklarında bildirim gelmemesini talep ediyorum. Saygılar, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 26 Ocak 2019; 21:43:34 >
  • makale alim satimi ile alakali bir alt forum olusturulabilir mi?

• Forumda kayıtlı olan cep telefefonumu değştirmek için profil ayarlarım kısmına ön planda olacak bir link koyarmısınız.

Forum yönetimine attığım mesaja gelen cevapta numaramı profil ayarlarımın altından değiştirebileceğim söylenmiş, ama ben hala b

bulamadım ve değiştiremedim...
  • açılmış olan bazı konular üzerinde ön izleme yapılamıyor. mesela konu girişinde bir resim veya video paylaşımı yer aldığında, ön izleme gerçekleşmiyor. benzeri durumlar için ön izleme yapılabiliyor mu?
  • Silivri butonu gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Kimliği belirsiz hesaplar sürekli olarak alıntılamaya devam ediyor. Taciz etmek amacıyla. Kötü şeylerin olmaması adına bu alıntı işine bir çözüm bulunmasını yöneticilerden rica ediyorum. Blokladığımız varlıkların bizi alıntılıyamaması ya da alıntı yaptıklarında bildirim gelmemesini talep ediyorum. Saygılar, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Özel mesaj gelmemesi gibi alıntı bildirimi gelmemesi opsiyonu olabilir. Teşekkürler öneri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

makale alim satimi ile alakali bir alt forum olusturulabilir mi?
    Oluşturulabilir tabi.
  • sergen_baba kullanıcısına yanıt
    sorununuz düzeldi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72BF5FF36

Silivri butonu gelsin
    Tam olarak ne işe yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

açılmış olan bazı konular üzerinde ön izleme yapılamıyor. mesela konu girişinde bir resim veya video paylaşımı yer aldığında, ön izleme gerçekleşmiyor. benzeri durumlar için ön izleme yapılabiliyor mu?
    bir ekran görüntüsüyle destekleyebilir misiniz ?
  • blokladığımız kişiler mesajlarımızı görmesin.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/kara-mesut-deneme--136901064

bu link üzerine gelince ön izleme yapılamıyor.

https://forum.donanimhaber.com/kara-mesut-deneme-2--136901092

aynı şekilde bunda da ..

ön izleme derken bunu demek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Benim tavsiyelerim asagidaki gibi.

Din bolumu acilmali. Sadece islam degil tum dinler mevcut olmali.

Ulke ve Dunya gundemi dinsel her turlu tartismadan uzak olmali, sadece siyaset ve haber nitekli konular olmali.

Parti sempatizanlari ve kiskirtma yapanlar belirlenmeli ve uzaklasitirilmalilar.

Uyelik acilirken telefon onayi ve mail onayi zorunlu olmali, uzerine IP ve lokasyon bilgisi kaydedilmeli. Banlanan uyeler iki dakika sonra yeni nick alip pat diye girmemeli. Captcha ve temel matematik sorulari da ek guvenlik onlemi olarak sorulabilir.

Mobil surumde konular scroll down yapinca tekrarlaniyor, bunun cozulmesi lazim.

Eksi butonu gelmeli. Sikayet icin birden fazla sikayet hakki olmali ve ceza ona gore artmali. Mesela birisi isine gelmedigi icin baskasini sikayet etmistir, buna yonetici bakar, hakaret varsa uzaklastirma verebilir. Ama ayni mesaj atiyorum 20 kisi tarafindan sikayet edildiyse uzaklastirmanin suresi artabilir hatta sinirsiz ban verilebilir. Ozellikle 'dini butun' arkadaslar kendilerine laf edilmesini sevmediklerinden kendi kafalarina uymayan herkesi sikayet etme pesindeler.

Gereksiz yere sikayet edenlere de ceza verilmeli.

Belli bir sure foruma girmemis uyeler silinmeli. Mesela 6 aydan fazladir foruma girmeyenlerin (ban haric) uyelikleri tamamen silinmeli, mesajlari da ayni sekilde temizlenmeli. En azindan veritabani biraz rahatlar

Yazilan mesajlar gonderilmese bile her dakika taslak olarak kaydedilmeli. Kaydetme basarisiz olursa uyari ekrani cikmali. Mesaj gondermeden once gidecek mi gitmeyecek mi kaygisindan kurtulmamiz lazim.

Sunucu yogunlugunu, ve aktifligi gercek zamanli olarak gorsek guzel olur.

Haberlerde mesajlar sondan basa siralanmamali. Insanlarin ne soyledigini, kime soyledigini kontrol etmek cok zor oluyor.

Buyuk konularda kaldigim yerden okumaya devam etmem lazim. Mesela Samsung S9 konusunda ne zaman konuyu acsam bir kac gun oncesinin mesajindan baslatiyor.

Mobil uygulama icin SD karta yuklenebilme ozelligi gelmeli. Android'de gelistirici ozellikleri acilarak zorla yapiliyor ama normal yolla yapilsa daha iyi olur.

Mobil surumde sikayetler ve yoneticilerin bana verdigi cevaplar gozukmuyor. Tarayiciyi acip tam surume gecirip oyle gorebiliyorum.
    Din bölümüne şuan sıcak bakmıyoruz açıkçası.

gsm onayı yapmayan üyeler bir çok forumdan ve özellikten mahrum kalıyorlar şuan bunu yeterli bulmuyor musunuz ?

scroll down sorunu ile ilgileniliyordu tekrar kontrol edeyim,

eksi butonu için şuan bir şey söyleyemiyorum. önümüzdeki günlerde tekrar konuşuruz bunu :)

şikayet butonunu sürekli amacı dışında kullanan üyelere bir süre şikayet yetkisi almak gibi yaptırımlar uygulanabiliyor şuan, her ne kadar çok tercih edilmese de.

foruma bir süre girmeyenlerin üyeliği silinsin fikri çok doğru gelmedi açıkçası. herhangi bir sebepten aylarca foruma giremeyebilir bir üye, kendi tercihiyle de uzaklaşabilir ama istediği zaman tekrar foruma dönebilmeli bence.

cevapla kısmına yazdığınız şeyler kısa aralıklarla taslağa gönderiliyor aslında. bu sürenin kısaltılmasını mı istiyorsunuz veya bu taslaklara ulaşmanın daha kolaylaşması tarzı bir şey ?

haberlerle ilgili olanı not aldım,

konuda kaldığın mesajı marklama tarzı bir özellik güzel olabilir haklısınız.

sd kart olayını uygulamayla ilgilenen arkadaşlara soracağım.

mobil sürümde yaşadığınzı sorunu inceleyeceğim.

Teşekkürler bütün öneriler için, lütfen aklınıza geldikçe yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

blokladığımız kişiler mesajlarımızı görmesin.
    Bu yanlış bir şey. Sen istiyorsun diye karşı tarafın hangi mesajı görüp görmeyeceğini belirleyemezsin. Bloklamak tek taraflı bir şeydir, özel mesaj dışında karşı taraf adına karar veremezsin.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevaplar icin.

GSM onayi konusunda ozellikle Ulke Gundemi kisminda ban yiyen kisiler cok gecmeden hemen yeni uyelik aciyorlar. Bir kac ay once orhanosmanoglu isimli bir sahis vardi, gelene gecene saydiriyordu. Ban yedi, baska bir nick ile hemen saydirmaya devam etti.

Uyelik silinmesini sadece veritabani rahatlasin diye soyledim. Arka planda hangi sunucularla ve veritabanlariyla calistiginizi bilmiyorum, o yuzden ilk aklima gelen yolu belirttim. Sunucu ve veritabani yonetimi konusunda destek isterseniz gonullu olarak yapabilirim.

Mobil surumde sikayet ve destek kisimlari uygulamadan cikip web sayfasina yonleniyor. Destekten gelen mesajlar ise gozukmuyor. Sadece beyaz bir sayfa aciliyor ve cevaplayan yoneticinin ismi gozukuyor.

Yurtdisinda yasayanlar icin ayri bir bolum olabilir.

Forum Duyuruları - Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız - DH Uygulama Geri Bildirimleri - Alt Forum Önerileri bunlar Konu Disi harici bir yerde toplanabilir

Dip not. Alt Forum Onerileri tamamen spam alani olmus, buna birisinin bakmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0609E675 -- 6 Şubat 2019; 12:16:58 >

• fake üyelikler konusunda üyelerin duyarlı olması çok önemli. moderatörler her üyeye tek tek ipcheck yapamazlar ancak fake olduğundan şüphelenilen üyeler şikayet edilirse ve bu tespit edilirse zaten sınırsız banlanıyorlar.

mobil uygulamada şuan gsm ve destek tam verimli çalışmıyor farkındayız, gelecek güncellemelerde bunlarda iyileştirilecek.

evet alt forum önerileri bölümü amacına uygun kullanılamıyor bununla ilgili bir çözüm üreteceğiz en kısa zamanda.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

eksi butonu isteniyor ancak çok istismar edilen bi özellik. Tablet sürüm için olan sıkıntıya bakacağım.
    Merhaba google ile yapilan aramalarda sayfanin acilmamasi durumu tablet sürümde aynen devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Merhaba google ile yapilan aramalarda sayfanin acilmamasi durumu tablet sürümde aynen devam ediyor

Alıntıları Göster
    Tablet sürüm çok yakında kapanacak hocam,
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.