Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asderty

Kültür bilim bölümünde ve ülke gündeminde şempanzelerin bile anlayabileceği cümleleri/mantığı anlamazdan gelip, ısrarla aynı saçmalıkları yazan troller ceza alsın.

"cahil" kelimesi hakaret olmaktan çıksın. Cahil, bilmeyen demektir, hakaret değildir. Alınganlık gösteren adama tdk sözlüğü gönderilip, "bunu bile bilmiyorsan yazma, oku" denilerek bir süre ceza verilebilir.

Kadir mısıroğlu, ad. ok. gibi "belgeli delileri" savunanlar takip edilip, öğrenme amaçlı değil, trollük yapma ve hakaret etme amacında olanlar ceza almalı.
    Burada olay direkt olarak hakaret etmek değil üyeyi aşağılamak zaten hocam. yourock gif'in kullanımı gibi. Bu şekilde sözlük anlamı olarak hakaret olmayan ama çarpıtılan kelimeler için de yaptırımlar uygulanabiliyor.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ben aslında cahil kelimesini "lütuf, iltifat" olarak söylüyorum genelde. Örneğin, geçen gördüğüm videoda "Türkiyenin dış borcu yoktur" diyen adamın hakettiği sıfat aslında insan sıfatı olamaz (bu kadar bilgisiz olduğu konuda, hiç bir araştırma yapmadan bildiğini düşünüp, üstüne karşıdakini suçlamak...)

(seçim öncesi ceza yememek için ortaya konuşuyum) ruhla konuştum diyen akıl hastasının söylediği, şapka takmadığı için idam edilen kadın var lafına inanıp, mahkeme belgesine inanmayan adama cahil denip geçilemez aslında.

Yada evrim yüzünden üretilen ilaçları kullanıp, evrim mahkemede delil kabul edildiği zaman itiraz etmeyen, ama bilimi icat edene, yapan adama değil a. o. 'ın saçmalıklarınına "inanan" zeka, diğer canlıların zekasından daha mı üstündür?

Yani ben "cahil" kelimesini aslında gerçek sıfatı kullanamadığım için "iltifat" olarak kullanıyorum. Sonuçta tanrı olduğunu iddia etmeyen herkes cahil olduğunu kabul etmeli. O lafları mantıklı bulanları aslında normalleştiriyorum, yinede yaranamıyorum.

Bi insana fakir dersen hakaret olmaz ama çok fakir ve o konuda hassasiyeti varsa hakaret algılar. Bu birazda öyle sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 21 Mart 2019; 21:44:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şikayet listesinde şikayet edileni göremiyoruz. nedeni var mı? bir de benim şikayetlerime hep Moderatör bakıyor. forum şikayetleriyle bu üyenin forum içerisinde olması gerekir. Kim bu acaba neden gizlenme ihtiyacı duyuyor acaba? şeffaflık iyi olur. kendisini ortaya çıkmaya davet ediyorum. ayrıca kim olduğunu da göremiyoruz zaten çünkü linkde kendisi etkisiz görünüyor. 0 yani
    https://forum.donanimhaber.com/profil/0

Bu sayfa çalışmıyor forum.donanimhaber.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
    Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin.
    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Yeniden Yükle

bu aynı zamanda benim imzamı sildi. kendisini kınıyorum çünkü o kadar şikayetde bulundum benzer imzaların hiçbirini silmedi. bu da gösteriyor ki derdi benimle galiba? kendisini protesto ediyorum. benim şikayetlerime mümkünse daha yetkili bir bakıp incelesin ve adil davranması gerektiğini o kişiye iletsin.

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    bir itiraz vs durumunda desteği kullanmak yerine ilgili moderatörü pm yağmuruna tuttukları için böyle bir anonimlik geldi hocam.

İmzanızı silen ile şikayetinize bakan kişi aynı değildir muhtemelen. Tüm yönetiminde size karşı olduğunu düşünmüyorsunuzdur sanırım.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    forumda bölümlere bazen alakasız konular açılıyor başlıkdan okuyunca alakasız mesajlar olduğu anlaşılıyor mesela bunları moderatore bıldırmek için doğrudan konuya tıklıyarak değilde konu başlığına giriş yapmadan bildirmek için bir menu ekleyebilir misiniz en azından zaman kaybı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

forumda bölümlere bazen alakasız konular açılıyor başlıkdan okuyunca alakasız mesajlar olduğu anlaşılıyor mesela bunları moderatore bıldırmek için doğrudan konuya tıklıyarak değilde konu başlığına giriş yapmadan bildirmek için bir menu ekleyebilir misiniz en azından zaman kaybı olmaz
    Faydalı bir özellik olabilir, değerlendireceğiz hocam .Teşekkürler.
  • Twitter alıntılarının Firefox tarayıcısında gözükmediği konusunda bildirim aldım bir üyeden, aklınız bulunsun.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü olduğu hakkında bir bilginiz var mı ? Son sürümde bir sorun göremedim ben.

edit: buldum, teşekkürler. İlgileniyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • üyeler için oylama sistemi getirilmeli bence. troll üyeler için oylama yapılıp uzaklaştırılma verilebilir. trollerin önüne geçmiş oluruz.

futbol bölümünde takım taraftarları sadece kendi bölümüne mesaj atmalı eskisi gibi. fb li bjk li hakaret edince ceza yok , biz a yazınca 1 hafta uzaklaştırma yiyoruz. adaletli modlar gelmeli.

üye olduktan sonra hemen mesaj atılmamalı bazı bölümlere. en az 6 aylık üyelik süresi istenmeli. ülke dünya gündemi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Nisan 2019; 17:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

üyeler için oylama sistemi getirilmeli bence. troll üyeler için oylama yapılıp uzaklaştırılma verilebilir. trollerin önüne geçmiş oluruz.

futbol bölümünde takım taraftarları sadece kendi bölümüne mesaj atmalı eskisi gibi. fb li bjk li hakaret edince ceza yok , biz a yazınca 1 hafta uzaklaştırma yiyoruz. adaletli modlar gelmeli.

üye olduktan sonra hemen mesaj atılmamalı bazı bölümlere. en az 6 aylık üyelik süresi istenmeli. ülke dünya gündemi gibi..
    Üyelerin uzaklaştırılması kararını diğer üyelere bırakmak çok mantıklı gibi durmuyor hocam kaldı ki eksi butonunun bile nasıl kullanıldığını gördük forumda.

Ülke gündemi vb bölümlere gsm onayı yapmadan yazılamıyor buda fake üyeliklerin önüne geçmede büyük fayda sağlıyor. Tabii ki yeterli değil ama. Sizlerden gelen şikayetler doğrultusunda da bir çok fake üyelik tespit ediliyor ve gereken yapılıyor.

Futbol bölümü için yönetici arkadaşlarla konuşalım fikirlerini alalım.

İlginize teşekkür ediyorum. Her zaman mention atıp çağırabilirsiniz.

• Hocam Mini sürümde mesaj gönderme butonunun etrafında kaynak kodlar görünüyor. Frontend denilen herkesin gördüğü bölüme taşırmış backend'ci arkadaş :)

Haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam Mini sürümde mesaj gönderme butonunun etrafında kaynak kodlar görünüyor. Frontend denilen herkesin gördüğü bölüme taşırmış backend'ci arkadaş :)

Haberiniz olsun.
    hangi cihaz hangi tarayıcıdan hocam. bide mümkünse ekran görüntüsü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.