Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

hangi cihaz hangi tarayıcıdan hocam. bide mümkünse ekran görüntüsü.

Alıntıları Göster
    Cihaz farketmiyor hocam. Denk geldiğinde SS atarım. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Peki, bakalım hocam teşekkürler.
  • quote:

hangi cihaz hangi tarayıcıdan hocam. bide mümkünse ekran görüntüsü.

Alıntıları Göster
    Hocam SS atıyorum. Kendi mesajımı Mini sürümde Düzenle diyince alttaki kodlar çıkıyor Gönder butonu etrafında.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:36:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam SS atıyorum. Kendi mesajımı Mini sürümde Düzenle diyince alttaki kodlar çıkıyor Gönder butonu etrafında.

Alıntıları Göster
    Bu düzeltildi yakında yayına alınacak hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

...
    Evet eklenebilir. Teşekkürler.
  • Forumun normal sürümü bile şuan berbat durumda.Çok sık olarak güncel mesajlar ve açılan konular görünmüyor 1-2 saatliğine.

Gece 2-3 arası da sanırım vardiya değişimi yapıyorsun forum hep aynı saatlerde gidiyor sonra geliyor.

Valla site sahibine mi ortaklarına mı anlatırsınız bilmem, Türkiyenin en iyi platformlarından biri çöpe doğru gidiyor.Artık iş bilmez yazılımcılar mı yoksa temeli sağlam oluşturamayanlar mı sebep oluyor bilemem.Lakin şuan hitin düştüğü aşikar, rakip bir platform çıkarsa tarihe karışırsınız.Benden uyarması.
  • " [code][/code] " arasına eklenen kodlar yan yana sıralanmış bir şekilde çıkıyor.Bunun alt alta sıralanması gerekir.İlgilenir misiniz lütfen?

@Jeolog. @gun @Citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Nisan 2019; 6:54:14 >

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam, imzaların altında kendiliğinden boşluk oluşuyor. Bu sorunun çözümünü talep ediyorum.

Ekleme: Bazen de her cümle arasında bir boşluk oluyor. Böyle bir sorun daha önceden yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 22 Nisan 2019; 13:51:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Hocam, imzaların altında kendiliğinden boşluk oluşuyor. Bu sorunun çözümünü talep ediyorum.

Ekleme: Bazen de her cümle arasında bir boşluk oluyor. Böyle bir sorun daha önceden yoktu.
    Bu sorun düzeltilmişti hocam yakın zamanda mı yaşadınız acaba ?
  • quote:

Bu sorun düzeltilmişti hocam yakın zamanda mı yaşadınız acaba ?

Alıntıları Göster
    Bugün içerisinde yaşadım ancak bazen düzeliyor bazen tekrar bozuluyor sanırım. Bir tek bende böyle görünmesi mümkün müdür?

Ekleme: Mesela bu yorumumdaki imzamda hem altta boşluk oluşmuş hem de her bir cümle arasında bir boşluk oluşmuş hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 22 Nisan 2019; 16:51:18 >

• quote:

Bugün içerisinde yaşadım ancak bazen düzeliyor bazen tekrar bozuluyor sanırım. Bir tek bende böyle görünmesi mümkün müdür?

Ekleme: Mesela bu yorumumdaki imzamda hem altta boşluk oluşmuş hem de her bir cümle arasında bir boşluk oluşmuş hocam.

Alıntıları Göster
    Tekrar söyleyeyim o zaman arkadaşlara ilgilenelim hocam. Teşekkürler bildirim için.

• quote:

Tekrar söyleyeyim o zaman arkadaşlara ilgilenelim hocam. Teşekkürler bildirim için.

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Ben teşekkür ederim hocam. İyi çalışmalar...
    Hocam, imzamda küçük bir değişiklik yapayım dedim, düzeltmeyi yaptıktan sonra "tamam"a basdığımda imzam bozuldu. Şimdi eskisi gibi olmuyor. Bütün cümleler çıkmıyor sadece ilk cümle görünüyor. Tekrar "düzenle" dediğimde ilk girdiğim kodların değiştiğini görüyorum.

Bu konuda daha önceden tecrübe edinildi mi, böyle bir şey başkasının başına geldi mi bilmiyorum ama şu anda imza oluşturmakta sıkıntı var gibi görünüyor. Bunu da belirtmiş olmak istiyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Hocam, imzamda küçük bir değişiklik yapayım dedim, düzeltmeyi yaptıktan sonra "tamam"a basdığımda imzam bozuldu. Şimdi eskisi gibi olmuyor. Bütün cümleler çıkmıyor sadece ilk cümle görünüyor. Tekrar "düzenle" dediğimde ilk girdiğim kodların değiştiğini görüyorum.

Bu konuda daha önceden tecrübe edinildi mi, böyle bir şey başkasının başına geldi mi bilmiyorum ama şu anda imza oluşturmakta sıkıntı var gibi görünüyor. Bunu da belirtmiş olmak istiyorum. Teşekkürler...
    Evet bir kaç kişinin daha başına gelmişti. O imzayı geri getirmek mümkün değil ne yazık ki hocam eğer siz başka bir yere kayıt etmediyseniz :(

Bende sorunu yazılımcı arkadaşlara bildireyim.
  • quote:

Evet bir kaç kişinin daha başına gelmişti. O imzayı geri getirmek mümkün değil ne yazık ki hocam eğer siz başka bir yere kayıt etmediyseniz :(

Bende sorunu yazılımcı arkadaşlara bildireyim.

Alıntıları Göster
    İmzam, profilimdeki "hakkında" kısmında kayıtlıydı hocam.

İlgilendiğiniz için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.

• Foruma yüklenen resimleri neden tam boyutlu halini göremiyoruz, aşırı geç yükleniyor yada yüklenmiyor. Keşke yüklense de görebilsek 1-2 saniye içinde. Belki bir bende vardır bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 23 Nisan 2019; 17:36:22 >
    sinema tv dizi bölümünde özellikle dizi bölümünde izleyip etkilendiğimiz karakterlere karşı kin kusarken biraz küfür serbestliği istiyoruz misal GOT dizisinde yorum yaparken jofrey denen aşağılık köpeğin sadece adıyla anılması beni rahatsız ediyor aşağılık jofrey ya da şerefsiz sarı köpek daha uygun

ya da ilgili bölümde ek bir yer açın biraz daha serbestlik olan bir kısım orda sayalım nefret ettiğimiz dizi karakterlerine

Not: Bu ara da ciddiyim şaka değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Nisan 2019; 11:35:44 >

• Daha önce de yazdım ama tekrar yinelemek istedim.

- Belli sayıda şikayet ve ceza alan hesaplara karşı daha ciddi yaptırımlar uygulanması forumun selameti açısından daha iyi olur. Atıyorum son 1 sene içerisinde 5 kez uzaklaştırma almış hesapların 6 ay ya da 1 sene kullanıma kapatılması gibi.

- Aynı durum birçok üye tarafından ispatlı olarak şikayet edilen, bloklanan hesaplar için de geçerli. Bir hesabın ne olduğunu, nasıl bir amaç güttüğünü anlamanın basit yollarından biridir bu. İnceleyin lütfen kaç kişi şikayet etmiş. Kaç kare ceza almış. Kaç kişi engellemiş. Ona göre bu hesaplara yaptırımda bulunun.

1 yıl ceza, ip kısıtlaması, sınırsız uzaklaştırma gibi.

- Bunun yanı sıra sahte üyelik kullananlar da var. Bu da yetmezmiş gibi kendisi sahte üyelik kullanıp başkalarına yalan ithamda bulunan tipler var. Bunları bir inceleyin lütfen.

Tekrar yineliyorum. Maalesef forumda düzgün paylaşımda bulunacak, bilgili, kültürlü üye sayısında dibe vuruş var. Çünkü bu tarz insanlar kaçtı, kaçıyor. Gemiyi terk ediyor. Ve bunda maalesef yöneticilerin de payı var. Aykırı şeylere müsamaha gösterdikleri için. Fazla iyi niyet suistimal edilir.

Son olarak blokladığımız tipler bizi alıntılayamasın lütfen. Mesaj gönderemedikleri gibi. Ben bu hesapların boş karalamalarını görmek istemiyorum sıradan bir üye olarak. Aynı şekilde forumdaki alıntılarda da görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 24 Nisan 2019; 11:30:4 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.