Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

Bu mesaj silindi.
    Blokladığınız kişilerden seçtiğiniz durumda pm almıyorsunuz. Bildirimleri size yansımıyor sadece listede gözüküyor. Bloklanan kişilerin konu içerisinde yer alan mesajlarının daha az yer kaplaması için tasarımsal bir yenilik getirmeyi düşünüyoruz. Ama siz yine de bu kadar nefret dolu bahsetmeyin blokladığınız kişiler hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

sinema tv dizi bölümünde özellikle dizi bölümünde izleyip etkilendiğimiz karakterlere karşı kin kusarken biraz küfür serbestliği istiyoruz misal GOT dizisinde yorum yaparken jofrey denen aşağılık köpeğin sadece adıyla anılması beni rahatsız ediyor aşağılık jofrey ya da şerefsiz sarı köpek daha uygun

ya da ilgili bölümde ek bir yer açın biraz daha serbestlik olan bir kısım orda sayalım nefret ettiğimiz dizi karakterlerine

Not: Bu ara da ciddiyim şaka değil
    Yapma mübarek sonra karakter üzerinden birbirine söven bi yığın üye olur. Sence bu özellik istismar edilmez mi .

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Foruma yüklenen resimleri neden tam boyutlu halini göremiyoruz, aşırı geç yükleniyor yada yüklenmiyor. Keşke yüklense de görebilsek 1-2 saniye içinde. Belki bir bende vardır bu sorun.
    Evet bu sorunla ilgileniliyoruz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Forumun normal sürümü bile şuan berbat durumda.Çok sık olarak güncel mesajlar ve açılan konular görünmüyor 1-2 saatliğine.

Gece 2-3 arası da sanırım vardiya değişimi yapıyorsun forum hep aynı saatlerde gidiyor sonra geliyor.

Valla site sahibine mi ortaklarına mı anlatırsınız bilmem, Türkiyenin en iyi platformlarından biri çöpe doğru gidiyor.Artık iş bilmez yazılımcılar mı yoksa temeli sağlam oluşturamayanlar mı sebep oluyor bilemem.Lakin şuan hitin düştüğü aşikar, rakip bir platform çıkarsa tarihe karışırsınız.Benden uyarması.
    Bir ara gece bahsettiğiniz süre zarflarında koreliler saldırıyordu hocam. Çökme sebebi oydu. Şuan fotoğrafların gözükmemesi dışında sizin kullanımınızı etkileyen bir sorun var mı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Blokladığınız kişilerden seçtiğiniz durumda pm almıyorsunuz. Bildirimleri size yansımıyor sadece listede gözüküyor. Bloklanan kişilerin konu içerisinde yer alan mesajlarının daha az yer kaplaması için tasarımsal bir yenilik getirmeyi düşünüyoruz. Ama siz yine de bu kadar nefret dolu bahsetmeyin blokladığınız kişiler hakkında.

Alıntıları Göster
    Bu blokladığım kişileri bloklarken, bloklama nedeni soruyor, aslında nikin yanında o neden de görünse süper olur, çomar yazıyorum mesela ya da saf diyorum, o da görünmeli derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bloklanan kişilerin blok sebebini gösteren bir uyarı gösterilse iyi olur. Şu an blok nedenini öğrenmek için Adres Defteri'ne girip o üyeyi bulmak gerekiyor.
    Üyenin yanındaki uyarı mesajlarının altına ayrıca blok sebebi yazılabilir.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

@Jeolog. @gun

• quote:

Bu blokladığım kişileri bloklarken, bloklama nedeni soruyor, aslında nikin yanında o neden de görünse süper olur, çomar yazıyorum mesela ya da saf diyorum, o da görünmeli derim

Alıntıları Göster
    Evet bloklama nedenlerine ulaşmak bi tık zor şuan. Notlar gibi nick altında bir yere eklenebilir belki. @Vega
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    + sonsuz

• Şikâyetlere daha hızlı bakıp daha hızlı işlem yaparsanız seviniriz. Örneğin, terbiyesizin biri bana bir konuda hakaret ediyor. Şikâyet edip geçiyorum. Üç gün sonra bakıyorum, yorum hâlâ duruyor. Şikâyetim de duruyor öyle. O zaman sabır taşacak gibi oluyor. Bıktık artık.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Teknoseyirde bu sistem geçerli, burda da olmalı kesinlikle.
  • Yapmayacağınız şeyler için öneri istemekte enteresan. Tablet sürümü geri istedik yok dediniz. Ona benzer bir sürüm istedik ona da yok dediniz. Mobil sürümü tablet sürüme benzetin dedik ona da yok dediniz. E siz ne halta yarıyorsunuz. Derdiniz kafa mı bulmak?

• Mobil sürümde(minide böyle bir sorun yok.) bir resime büyütmek için dokununca aynı konuya 25-30 gün önce atılmış bir resimi gösteriyor. Bu düzeltilsin kâfi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 26 Nisan 2019; 8:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Yapmayacağınız şeyler için öneri istemekte enteresan. Tablet sürümü geri istedik yok dediniz. Ona benzer bir sürüm istedik ona da yok dediniz. Mobil sürümü tablet sürüme benzetin dedik ona da yok dediniz. E siz ne halta yarıyorsunuz. Derdiniz kafa mı bulmak?
    Tablet sürümün neden kapandığını defalarca kere konuştuk hocam. Mobili daha da geliştireceğimizi söyledik evet ama hemen yarın olacak şeyler değil ki bunlar sizde hak verirsiniz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Şikâyetlere daha hızlı bakıp daha hızlı işlem yaparsanız seviniriz. Örneğin, terbiyesizin biri bana bir konuda hakaret ediyor. Şikâyet edip geçiyorum. Üç gün sonra bakıyorum, yorum hâlâ duruyor. Şikâyetim de duruyor öyle. O zaman sabır taşacak gibi oluyor. Bıktık artık.
    Moderatör sayımızı arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. İşini hakkıyla yapacak arkadaşlar bulduğumuzda bu sorunlarında önüne geçeceğimizden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Mobil sürümde(minide böyle bir sorun yok.) bir resime büyütmek için dokununca aynı konuya 25-30 gün önce atılmış bir resimi gösteriyor. Bu düzeltilsin kâfi.
    Fotoğraf görüntülemeleriyle ilgili sıkıntının farkındayız ama bu söylediğiniz yeni hocam. Bunu da inceleyelim.
  • Hocam eksi butonu geri gelsin
    Eksi butonu gittiginden beri forumdaki canlilik bence azaldi
    Herkes seviyordu eksi butonunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar sıklıkla şu hatayı alıyorum. İos telefon yarım açılıyor sayfa.
    Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

• Sevgilim yok aşırı tipsizim bulgur kazanı gibi kocaman kafam var. Sevgilim olmasını istiyorum.

Herneyese mevzuya giregim izdivaç bölümü açılsın. Kişilerin özelliklerine kritillerine göre eşleşme önermeler yapılsın. Dh gözetiminde buluşmalar gerçekleşsin. Mevzu evlenmeye kadar giderse düğünde dh soponsor olur. Düğün salonunda düğün davatisinde reklam verirsiniz. Forumda verdiğiniz reklamlar gibi , mesla turuncu rekte bir gelinlik damatda turuncu kravat. Bogaziçilizekiye nedime olur. TEK sadıç. Yılan serdar sempatik gülümsemesi ile konuklara hoşgeldiniz der. Kayra güvenlik ekibinde yer alır olay çıkaranları tenhaya çekip kafa atar döver. Citizin havaya saçılan paraları toplar.

• Özel mesaj gönderirken eğer mesaja bir başlık yazmadan "Gönder" tuşuna tıklarsak bütün mesaj siliniyor.Geri gelsen bile mesajı bulamıyorsun.
    Mesaj karşıya gitsin ama başlıksız gitsin.Neden "Başlık" yok diye mesaj engellenip siliniyor ki?

Ya forumun mesajı koruyup uyarı vermesi lazım ya da doğrudan mesajı göndermesi.

@Jeolog. @powerstorm @gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 27 Nisan 2019; 1:42:5 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.