Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Twitter daki gibi kullanıcı takip özelliği getirilsin takip ettiğimiz kullanıcıların açtığı, başlattığı konuları görebilelim haber gelsin

yazdıkları değil başlattığı konular hakkında
    Profil sayfası komple değişecek hocam. Profiliniz bir nevi duvarınız gibi olacak. Buradan kendi gönderilerinizi veya başka üyelerin gönderilerini paylaşabileceksiniz. Üye takip etme vb özellikler de gelecek. Şuan dökümantasyon aşamasında.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin öyleyse
  • Belli üyelerin açtığı konuları görmek istemiyorum.Üye bloklama yanında bu üyenin de açtığı konuları tamamen engelleyebilecek bir özellik yapılabilir mi?

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 8 Mayıs 2019; 0:42:13 >
  • Az önce iPhone DH uygulamasını indirdim.Uygulamada profil resmim görünmüyor.Kaydettiğim notları ise kopyalamıyorum.

Notun sağındaki üç noktaya tıkladığımda:"Notunuzu silmek istediğinizden emin misiniz?" diye uyarı veriyor.En önemlisi ise kaydettiğim notların yarısı yok yani notlar eksik.
  • Osurdum butonu getirilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Belli üyelerin açtığı konuları görmek istemiyorum.Üye bloklama yanında bu üyenin de açtığı konuları tamamen engelleyebilecek bir özellik yapılabilir mi?

@Jeolog.
    Blokladığınız üyelerin konuları tt de yani konu listesine gözükmüyor zaten. Siz nerde görmek istemiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Blokladığınız üyelerin konuları tt de yani konu listesine gözükmüyor zaten. Siz nerde görmek istemiyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    Bütün forumda görmek istemiyorum.Özellikle Konu Dışı'ndaki troller yüzünden böyle bir özellik istedim.
  • Forumda siyaset içeren konular. Popüler konulardan görünmesi kişiye bırakılmalı. Ben mesela ülke gündemi bölümünü görmek istemiyorum sadece o bölüme girince görmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi verme geri getirilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bütün forumda görmek istemiyorum.Özellikle Konu Dışı'ndaki troller yüzünden böyle bir özellik istedim.

Alıntıları Göster
    Hmm popülere falan çıkarsa orada da görmeyeyim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Forumda siyaset içeren konular. Popüler konulardan görünmesi kişiye bırakılmalı. Ben mesela ülke gündemi bölümünü görmek istemiyorum sadece o bölüme girince görmek istiyorum.
    Aslında dönem dönem orası filtreleniyor, sınav zamanları vs. Bu filtrelemeyi kullanıcıya bırakmak da bir fikir. Öneri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_GaL

Eksi verme geri getirilsin
  • Bir mesajı editledikten sonra mesajın atıldığı sayfaya dönmesi gerekirken, konunun ilk sayfasına yönlendiriyor. Haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bir mesajı editledikten sonra mesajın atıldığı sayfaya dönmesi gerekirken, konunun ilk sayfasına yönlendiriyor. Haberiniz olsun.
    Teşekkürler bakalım hemen.
  • jpeg resimler dışında şu png uzantılı resim dosyalarını da mesajda görüntülemek adına image butonuna benzer bir buton ekleyebilir misiniz
    Bilim ve Teknoloji kısmından bağımsız Astronomi başlığı açılsın uzay gözlemi teleskop yapımı gök atlası vs.... gibi astronomik olayların incelendiği uzay keşiflerinin konuşulduğu bir bölüm olsun doğrudan bu konuyla ilgili bir kısım lazım Bilim ve Teknoloji kısmında bu olmuyor
  • Önce şu hantal ve saçma yazılımı değiştirin.

Berbat ve yamalı bohça bu yazılım çok çok eski.

Boşuna geliştirmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Önce şu hantal ve saçma yazılımı değiştirin.

Berbat ve yamalı bohça bu yazılım çok çok eski.

Boşuna geliştirmeyin bence.
    eski yazılımdan kastınız asp mi ? forumun büyük bir kısmı .net'e geçti hocam.
    O zaman bu arayüzü bir değiştirme zamanı gelmedi mi?

Bir çok PHP forum yazılımı copy-paste image'ları tanlayabiliyor. Biz hala alttaki Resim Eklemek için Tıklayın butonunu kullanıyoruz.

Bununla alakalı bir çalışma oalcak mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.