Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu ben de aşırı alıyorum. Yöneticiler örnek isterse game of thrones konusu ilk sayfa açın ios güncel chrome güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimli tıklanabilir linkler belli bir renkle ön planda olsun.Mesela ekran görüntüsündeki "buradan" kelimesi kırmızı bir renkle işaretlenebilir.Bu,o başlığın tıklanabilir olduğunu daha kolay anlatır.

Normalde fare ile cümlenin üzerinde gezip,tıklanabilir o kelimeyi bulmak gerekiyor.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

@gun @Jeolog.

• Öneri:

Github'daki gibi mesaj önizlemeleri canlı olarak görülebilirse çok iyi olur.

Sorun:

Mesaj yazarkenki Taslak kaydedildi yazısının yanındaki tarih güncel tarih olunca mesaj kutusu haricindeki herhangi bir yere tıklayarak veya kendiliğinden taslak olarak kaydetmesi sağlanabiliyor fakat tarih güncel olmayınca Ekim 2015 gibi, mesajlar kesinlikle taslak olarak kaydedilmiyor.

Sorun 2: Yazıya link gömme şablonunda sıkıntı var. İlk noktayı şablon görünsün diye koydum. Sorun koyu ile işaretlediğim yerde, kendiliğinden https:// ekliyor.
    [.link=https://YAZILAN-URL]AD[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 29 Nisan 2019; 3:19:33 >
  • Yıllardır söylüyoruzda değişen birşey yok aynı tas aynı hamam...

• online oyunlar kısmında çok eski ve ölmüş oyunların kategorileri fazlalık yaratıyor. onlar kaldırılıp belli başlı bir kaç oyunun kategorisi kalmalı ve diğerleri için ise genel kategoride ana başlıkları kullanılmalı.

orada gereksiz bir kalabalık var. mesela rising online gibi şeyler var bunlar gereksiz kategorilerdir.

Alt Forumlar: Blade and Soul, World of Warcraft, Hero Online, Lineage II, Guild Wars, GUNZ Online, Diğer oyunlar, Warhammer Online, Rising Force, Aion Online, Tera online, Dota

Kapatılması gereken alt forumlar: Blade and Soul, Hero Online, Lineage II, GUNZ Online, Warhammer Online, Rising Force, Aion Online, Tera online, Dota

Ayrıca Dota bir mmorpg oyunu değil, bir moba oyunu.

Bunun yanında ana kategorinin adı MMORPG olarak değiştirilirse daha güncel ve bilinen bir isim olur tabii tercih meselesi.

Guild Wars'ın ismi Guild Wars 2 olarak değiştirilmeli, Guild Wars çünkü 2005 yapımı ve artık ölü durumda. Guild Wars 2 ise güncel oyun ve oldukça popüler durumda.

Bunun yanında Diğer Free to Play Oyunlar kategorisinin alt kategorisi farklı türden oyunların karıştığı çok saçma bir yere dönmüş, kimisi mmorpg kimisi moba.

Leauge of Legends'i Free 2 Play - MMO kategorisine koymuşsunuz mesela.

Yani say say bitmez bu hatalar, oyun kategorileri tam anlamı ile karmaşa içinde ve çok kötü durumda. En başından ele alınması lazım. Mobalar bir yere, mmorpgler bir yere ve ölü kategorileri kaldırmakla başlayabilirsiniz işe.

Kolay gelsin.

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Nisan 2019; 2:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Sevgilim yok aşırı tipsizim bulgur kazanı gibi kocaman kafam var. Sevgilim olmasını istiyorum.

Herneyese mevzuya giregim izdivaç bölümü açılsın. Kişilerin özelliklerine kritillerine göre eşleşme önermeler yapılsın. Dh gözetiminde buluşmalar gerçekleşsin. Mevzu evlenmeye kadar giderse düğünde dh soponsor olur. Düğün salonunda düğün davatisinde reklam verirsiniz. Forumda verdiğiniz reklamlar gibi , mesla turuncu rekte bir gelinlik damatda turuncu kravat. Bogaziçilizekiye nedime olur. TEK sadıç. Yılan serdar sempatik gülümsemesi ile konuklara hoşgeldiniz der. Kayra güvenlik ekibinde yer alır olay çıkaranları tenhaya çekip kafa atar döver. Citizin havaya saçılan paraları toplar.
    Ben beğendim fikri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Özel mesaj gönderirken eğer mesaja bir başlık yazmadan "Gönder" tuşuna tıklarsak bütün mesaj siliniyor.Geri gelsen bile mesajı bulamıyorsun.
    Mesaj karşıya gitsin ama başlıksız gitsin.Neden "Başlık" yok diye mesaj engellenip siliniyor ki?

Ya forumun mesajı koruyup uyarı vermesi lazım ya da doğrudan mesajı göndermesi.

@Jeolog. @powerstorm @gun
    evet başlık girmenizi söyleyen bi uyarı çıkması ve texte geri döndürmesi gerekir. Söyleyelim.
  • quote:

İsimli tıklanabilir linkler belli bir renkle ön planda olsun.Mesela ekran görüntüsündeki "buradan" kelimesi kırmızı bir renkle işaretlenebilir.Bu,o başlığın tıklanabilir olduğunu daha kolay anlatır.

Normalde fare ile cümlenin üzerinde gezip,tıklanabilir o kelimeyi bulmak gerekiyor.

@gun @Jeolog.
    Evet kullanım kolaylığı açısından güzel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

online oyunlar kısmında çok eski ve ölmüş oyunların kategorileri fazlalık yaratıyor. onlar kaldırılıp belli başlı bir kaç oyunun kategorisi kalmalı ve diğerleri için ise genel kategoride ana başlıkları kullanılmalı.

orada gereksiz bir kalabalık var. mesela rising online gibi şeyler var bunlar gereksiz kategorilerdir.

Alt Forumlar: Blade and Soul, World of Warcraft, Hero Online, Lineage II, Guild Wars, GUNZ Online, Diğer oyunlar, Warhammer Online, Rising Force, Aion Online, Tera online, Dota

Kapatılması gereken alt forumlar: Blade and Soul, Hero Online, Lineage II, GUNZ Online, Warhammer Online, Rising Force, Aion Online, Tera online, Dota

Ayrıca Dota bir mmorpg oyunu değil, bir moba oyunu.

Bunun yanında ana kategorinin adı MMORPG olarak değiştirilirse daha güncel ve bilinen bir isim olur tabii tercih meselesi.

Guild Wars'ın ismi Guild Wars 2 olarak değiştirilmeli, Guild Wars çünkü 2005 yapımı ve artık ölü durumda. Guild Wars 2 ise güncel oyun ve oldukça popüler durumda.

Bunun yanında Diğer Free to Play Oyunlar kategorisinin alt kategorisi farklı türden oyunların karıştığı çok saçma bir yere dönmüş, kimisi mmorpg kimisi moba.

Leauge of Legends'i Free 2 Play - MMO kategorisine koymuşsunuz mesela.

Yani say say bitmez bu hatalar, oyun kategorileri tam anlamı ile karmaşa içinde ve çok kötü durumda. En başından ele alınması lazım. Mobalar bir yere, mmorpgler bir yere ve ölü kategorileri kaldırmakla başlayabilirsiniz işe.

Kolay gelsin.

@Jeolog.
    Ben bunları not aldım, oyunlar konusunda bilgili birine benziyorsunuz her zaman desteğinizi bekliyoruz bu konuda.

• futboldan anlayan, adil, adam kayırmayan spor bölümü yöneticileri istiyoruz

• Mobil sürümün "Favoriler" bölümünde aşağı ilerledikçe "Daha Fazla Konu Göster" denen bir başlık bulunuyor.Eğer bu başlığa tıkladıktan sonra ortaya çıkan konulara tıklarsak forum bizi en üst sayfaya yönlendiriyor.

Ama sadece "Daha Fazla Konu Göster" butonuna tıklandıktan sonra ortaya çıkan konularda oluyor bu.Butona tıklamadan önceki mevcut favori konulara girebiliyorum.

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 3 Mayıs 2019; 3:25:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ben bunları not aldım, oyunlar konusunda bilgili birine benziyorsunuz her zaman desteğinizi bekliyoruz bu konuda.

Alıntıları Göster
    oyun kategorileri baştan aşağı elden alınmalı hocam sadece bunlar değil. kolay gelsin.
  • İlk ekran görüntüsü Firefox'tan diğeri Chrome gizli mod.Aynı linki Chrome gizli modda açınca yazılan mesajların yarısı görünmüyor.Uzun zamandır böyle.

Edit:Chrome gizli modda hiçbir uzantı yok ve DH hesabıma giriş yapmadım.
    İlk ekran görüntüsü olan Firefox'ta hesabıma giriş yapmıştım.
    Ayrıca mobilde de mevcut bu sorun.

@Jeolog. @gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 7 Mayıs 2019; 1:14:9 >

• Resimler ayrı sekmede açılsa bile sorun düzelmiş gözüküyor. Teşekkürler.
  • YouRock emojisi masaüstü sürümde görünmüyor ancak mobilde görebiliyorum.

@gun @Jeolog.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Resimler ayrı sekmede açılsa bile sorun düzelmiş gözüküyor. Teşekkürler.
    Biz teşekkür ederiz, iyi forumlar.
  • quote:

YouRock emojisi masaüstü sürümde görünmüyor ancak mobilde görebiliyorum.

@gun @Jeolog.
    Evet söyleyelim. ayrıca başka giflerde sıkıntı var mı kontrol edelim.

• Twitter daki gibi kullanıcı takip özelliği getirilsin takip ettiğimiz kullanıcıların açtığı, başlattığı konuları görebilelim haber gelsin

yazdıkları değil başlattığı konular hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Mayıs 2019; 17:35:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.