Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

bu konuyu biraz daha açar mısınız ? Ne gibi mesela.

Alıntıları Göster
    Bazen siyasi ya da dini konu açıldığında "Tartışmaya yol açacak konu" diye kaldırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrabey

Siz önce foruma tarafsız ve online süresi uzun yönetici bulun gerisi gelir. Forumun her yeri hakaret küfür kaynıyor bakan yok.
    Ben gün içerisinde hep buradayım çok acil olduğunu düşündüğünüz durumlarda dilediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Diğer yandan modlarımız gönüllü olarak bu işi yaptıkları için 7/24 burada olmalarını bekleyemeyiz hak verirsiniz ki hocam.
  • quote:

Ben gün içerisinde hep buradayım çok acil olduğunu düşündüğünüz durumlarda dilediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Diğer yandan modlarımız gönüllü olarak bu işi yaptıkları için 7/24 burada olmalarını bekleyemeyiz hak verirsiniz ki hocam.

Alıntıları Göster
    Neden gönüllü? Site para kazanamıyor mu? Böyle gönüllü moderatör olursa forumda işler elbet karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Bazen siyasi ya da dini konu açıldığında "Tartışmaya yol açacak konu" diye kaldırılıyor.

Alıntıları Göster
    Politika tartışmanın belirli şartları var hocam. Ülke ve dünya gündemi kurallarını dikkatlice okursanız hak verirsiniz bana diye düşünüyorum. Onun dışında başka bir forumda din ve siyaset konularına müsaade etmiyoruz zaten.
  • MOBİL SÜRÜMDE ; Bir mesajı şikayet ettiğimizde şikayete moderatörden bir cevap geldiğinde biz karşılık veremiyoruz. Şikayet durumundaki mesaj yaz gönder bölümü çalışmıyor. Admin ettiğimiz şikayete cevap verebiliyor fakat devamında biz cevap yazdığımızda mesaj gönderilemiyor server application vs bir sayfa hata ekranı gösteriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

MOBİL SÜRÜMDE ; Bir mesajı şikayet ettiğimizde şikayete moderatörden bir cevap geldiğinde biz karşılık veremiyoruz. Şikayet durumundaki mesaj yaz gönder bölümü çalışmıyor. Admin ettiğimiz şikayete cevap verebiliyor fakat devamında biz cevap yazdığımızda mesaj gönderilemiyor server application vs bir sayfa hata ekranı gösteriyor..
    Evet sorunu gördüm iletiyorum ilgili arkadaşa. Teşekkürler.
  • Konu açarke resim yükleyemiyorum, resim boyutu gereğinden fazla diyor hocam. 1 Mb'lık resim de yüklesem farketmiyor yardımcı olur musunuz.
  • Bu bölümün başlığında yazım hatası var ve ben bunu aylar önce size yazmıştım.Neden düzeltilmiyor?

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2070/tt.htm

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 20 Mayıs 2019; 20:24:6 >

• favoriler sekmesinde sürekli mesaj gelmi gibi 1-2-3-4-5 şeklinde takılma var

chrome, opera, mozilla hepsinde geçerli durum bildirimleri kapatsan dahi yanıyor
  • Çok reklam var, sırf bu yüzden adguard https filtering kurdum, tamam, reklam para demek te, onun da bir adabı olmalı

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Modlar hafta sonu ilgilenmiyor forumla, sahipsiz kalıyor. Oysa bir konu belli sayıda şikayet alınca, daha önce şikayet edildi diyeceğine askıya otomatik alınmalı, adam sayfalarca saydırıyor, ses yok

• chat odası gibi bir özellik eklenebilir mi?

• En dandik forumlarda bile resim eklemede dh in yaşadığı sıkıntı yok. Yıllardır çözülemedi, hayret birşey
    Bir de, şu sağ üstteki forum folderını geliştiren kimse tam dayaklık, o nedir öyle yırtık dondan çıkar gibi zırt pırt fırlıyor oradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 24 Mayıs 2019; 21:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bu bölümün başlığında yazım hatası var ve ben bunu aylar önce size yazmıştım.Neden düzeltilmiyor?

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2070/tt.htm

@Jeolog.
    Yazım hatası nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

favoriler sekmesinde sürekli mesaj gelmi gibi 1-2-3-4-5 şeklinde takılma var

chrome, opera, mozilla hepsinde geçerli durum bildirimleri kapatsan dahi yanıyor
    Bu sorun hala devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Modlar hafta sonu ilgilenmiyor forumla, sahipsiz kalıyor. Oysa bir konu belli sayıda şikayet alınca, daha önce şikayet edildi diyeceğine askıya otomatik alınmalı, adam sayfalarca saydırıyor, ses yok
    Önceden onaya düşme durumu vardı aslında ama sanırım suistimal edildi. Görüşelim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

chat odası gibi bir özellik eklenebilir mi?
    Hepimiz whatsappa geçelim hocam.

Şaka bir yana forum mantığına çok uygun bulmuyorum ben chat odalarını. Güzel bir pm sistemimiz var anlık çalışan. Onun dışında forumda zaten sohbet-muhabbet dönüyor. siz ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Bu sorun hala devam ediyor mu ?

Alıntıları Göster
    evet an itibarı ile 3 sayısında takılı kaldı hemen şimdi favorilerin kayıtlı olduğu liste ve ana ekran görüntüsünü pm den atıyorum inceleyin bir terslik var mı karar verin kolay gelsin
  • quote:

Hepimiz whatsappa geçelim hocam.

Şaka bir yana forum mantığına çok uygun bulmuyorum ben chat odalarını. Güzel bir pm sistemimiz var anlık çalışan. Onun dışında forumda zaten sohbet-muhabbet dönüyor. siz ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    zaten sonradan düşününce bana da saçma gelmişti boşverin

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

zaten sonradan düşününce bana da saçma gelmişti boşverin

Alıntıları Göster
    Olsun muhabbet etmiş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.