Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

evet an itibarı ile 3 sayısında takılı kaldı hemen şimdi favorilerin kayıtlı olduğu liste ve ana ekran görüntüsünü pm den atıyorum inceleyin bir terslik var mı karar verin kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Tamamdır teşekkürler.
  • -Forumla İlgili Önerileriniz,Sorunlarınız bölümüne masaüstünden girilmiyor."500 server" hatası görünüyor.

-Bu üyenin profiline mobilden girdiğimde sayfa ekran görüntüsündeki gibi küçülüyor.Bilmiyorum ama bunun sebebi profilinde paylaştığı link olabilir.
    Kontrol edebilir misiniz lütfen?
    https://forum.donanimhaber.com/profil/1164221

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

-Bir hafta önce açılan bir konuda 'bluekai.com' ismi geçiyordu.Kelimeyi sadece 'bluekai' yazarak aradım ancak bulamadı.Ama 'bluekai.com' yazarak aradığımda konu çıktı.
    Ne anlamadım o zaman bundan?Bu sistem stabil çalışmıyor sanırım?

-Arama kutucuğundaki "ara" kelimesinin yarısı görünmüyor.(iPhone 5s/Safari)

-Ara sıra forumun sağ tarafında bir boşluk ortaya çıkıyor.Sanırım bu da link yüzünden?

@gun @Jeolog. @powerstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 30 Mayıs 2019; 19:36:19 >

• Kesinleşmiş trolleri sadece oraya yazabildiği bir konu istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil sürümün Favoriler bölümünde "Daha Fazla konu Göster" butonu var.Buna basıldığı zaman açılan diğer konulardan birine girmeye çalışınca forumun en üstüne yönlendiriyor bizi.
    Sadece görünen mevcut konulara girebiliyorum.

@powerstorm @gun @Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 1 Haziran 2019; 16:18:52 >
  • derebeylik gibi değilde daha demokratik olmasını bekliyorum.

belli kullanıcılara alabildiğine özgürlük varken diğerlerine niye yok.

çetin altan ın dediği gibi.

atatürk ödülü mandelaya verildi, mandela sizde demokrasi yok diye ödülü geri çevirdi.

çetin altan da " demokraisinin en güzel yönü elin yamyamı bile sizin demokrasinize laf etmesidir" demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Mobil sürümün Favoriler bölümünde "Daha Fazla konu Göster" butonu var.Buna basıldığı zaman açılan diğer konulardan birine girmeye çalışınca forumun en üstüne yönlendiriyor bizi.
    Sadece görünen mevcut konulara girebiliyorum.

@powerstorm @gun @Jeolog.
    Evet bu listemizde ancak muhtemelen bayram dönüşüne kalacak fikslenmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Yazım hatası nedir

Alıntıları Göster
    i küçük O ve S büyük olacak.Yani "iOS" şeklinde yazılacak.Şimdiki hali yanlış yazılmış.
    https://www.apple.com/tr/ios/ios-12/
  • pc versiyona siyah tema şart
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bilim Ve Teknoloji bölümüne sabırsızlıkla ASTRONOMİ alt başlığı eklenmesini bekliyorum göksel olaylar ve haberler diğer bilimlerden tamamen ayrı tutulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6774A5D97

Bu mesaj silindi.
    Evet tatil olduğu için bir tık aksamış olabilir, haklısınız. Bilgilendirelim moderatör arkadaşları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Bilim Ve Teknoloji bölümüne sabırsızlıkla ASTRONOMİ alt başlığı eklenmesini bekliyorum göksel olaylar ve haberler diğer bilimlerden tamamen ayrı tutulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

pc versiyona siyah tema şart
    Yazılım ekibimizden gönüllü olarak unofficial bir tema yapıldı ama tam anlamıyla bir tema yok. Bayramdan sonra gündeme getirelim bunu.
  • atıf yılmaz ın değirmen filmi ve osmanlıca nasıl bir dildi diye bir bölüm açılmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Yazılım ekibimizden gönüllü olarak unofficial bir tema yapıldı ama tam anlamıyla bir tema yok. Bayramdan sonra gündeme getirelim bunu.

Alıntıları Göster
    mobil versiyonda kullanılan renkler kullanılsın hocam Göz yormasın yeter

tskler

• KendiniBanlama özelliği gelebilir, max 1 ay olmak şartıyla, 1 gün , 2 gün , 7 gun , diye banlama seçenekleri koyulsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    konu içeriği ve kullanıcıların yazdıkları için yaptığımız şikayetleri kendimiz açtığımız gibi şikayet ile moderator ya da adminlerin ilgilenip karar vermeden önce kendimiz şikayeti kapatma ya da geri alma seçeneği getirilse iyi olur bazen yanlış konuları şikayet edebiliyoruz ya da konu düzgün anlaşılmamış olabiliyor
  • Mobil sürümde avatarlar ara sıra görünmüyor.@Jeolog.
  • Az önce foruma giriş yaparken -1 nickli üyenin hesabında buldum kendimi. Bu tarz problemler yıllardır var. Sürekli söylüyoruz bunu zira ciddi bir sorun.
  • Yeni arama özelliği geldiğine göre alttaki "Bölümde Ara" kutucuğu kaldırabilir mi?Zaten arama yapmayı denedim ama çalışmadı.

@Jeolog.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.