Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

1. Mobilde bildirim geldiğinde push notification olarak telefonda görebiliyoruz, aynı şekilde web de dekstop notification olarak alabilirsek süper olur.

2. Abone olduğumuz foruma yeni konu açıldığında bildirim gelmesi için bir seçenek olsa. Veya favori forumlarımıza yeni konu açıldığında bildirim gelse. Bildirimde konu başlığı ve konu linki olsa süper olur.
    Foruma abonelik olayı şuan geldi aslında, üye olduğunuz foruma konu açıldığında size mail geliyor. bir iki pürüzü var abonelikten çıkamamak gibi. kısa bir süre sonra sorunsuz bir şekilde çalışacak. forum içi bildirim de eklenebilir buna.

Diğer notification sorunuz; site açık olmadığında tarayıcıdan bildirim alıyorsunuz bundan mı bahsediyorsunuz yoksa daha farklı bir şey mi ? Buna benzer bir şey konu içerisinde istenmişti. Gündeme getirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Foruma abonelik olayı şuan geldi aslında, üye olduğunuz foruma konu açıldığında size mail geliyor. bir iki pürüzü var abonelikten çıkamamak gibi. kısa bir süre sonra sorunsuz bir şekilde çalışacak. forum içi bildirim de eklenebilir buna.

Diğer notification sorunuz; site açık olmadığında tarayıcıdan bildirim alıyorsunuz bundan mı bahsediyorsunuz yoksa daha farklı bir şey mi ? Buna benzer bir şey konu içerisinde istenmişti. Gündeme getirelim.

Alıntıları Göster
    evet site açık değilken bile bilgisayara notification gelmesinden bahsediyorum

forum bölümüne abone olduğumuzda mail gelmesi güzel olmuş. eğer dediğim gibi mobil ve web notification'lar da gelirse tadından yenmez.

• Mesaj yayınladıktan sonra arkaplan kırmızıya dönüyor.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

Mobilde "Spoiler" içine yerleştirilen mesajlar açıldıktan sonra tekrar gizlenilmiyor.Öylece kalıyor.

iPhone 5s Safari tarayıcıdan mobil sürümüne girildiğinde üst tarafta turuncu bir arkaplan görülüyor.Ancak herhangi bir konu içine girince üstteki turuncu alan kayboluyor.Yani normal beyaz arkaplana dönüyor.Bu sorunu çözer misiniz lütfen.Çok sinir bozucu.

Soldaki anasayfa,sağdaki ise konu içinden bir görüntü

Hamburger butonlara tıklama tepki vermiyor.İkonun yanındaki Konu Özel ,Foruma Özel gibi başlıklara tıklarsak menü açılıyor.

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri@Citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 12 Temmuz 2019; 17:47:33 >

• Hızlı Cevap butonu ilk tıklamada çalışmıyor.Bazen hiç çalışmıyor.

Özel Mesaj'da ">" karakteri kullanılırsa mesajı bozuyor.Bu karakterin yerine "&gt;" bu anlamsız kararkterler ortaya çıkıyor.Sadece masaüstü sürümde var.Mobilde bir sorun yok.

@Jeolog. @Citizen @gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 13 Temmuz 2019; 1:28:41 >
  • Gülücük özelleştirme sayfasındaki kutucuğa metin yazma işlevi ekleyebilir misiniz?Bu kutuya şu an tıklanılmıyor.Smileylerin kodlarını buraya yapıştıracaktım ama olmadı.Hepsini baştan tek tek seçmek zorunda kaldım.

Özelleştir'e tıklayıp smiley seçip "Bilgileri gönder" dedikten sonra mevcut bütün smileyler siliniyor.Seçilen smiley eklensin ama mevcut olanlar da silinmesin.
    Bunu bilmeyen birinin bütün özelleştirdiği smileyleri silinir.

@Jeolog. @gun @Citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 13 Temmuz 2019; 3:5:17 >

• Forumdaki Instagram tagı bozuk görünüyor. Bu sorun bilginiz dahilinde mi? Örneğin bir tane Instagram paylaşımı atıyorum. İlk paylaştığımda normal gözüküyor. Sayfayı yenilediğimde veya daha sonra girdiğimde paylaşım eksik görünüyor. Fotoğrafın küçücuk bir kısmı, üst tarafı görünüyor.

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Temmuz 2019; 6:17:52 >

• https://forum.donanimhaber.com/forumid_2650/tt.htm

Alt formun adına yedek subaylığın yanına yedek astsubaylık da yazılmalı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kontrol yaptım ama bir sıkıntı göremedim, sizde nasıl görünüyor bir ekran görüntüsü atarsanız belki yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2650/tt.htm

Alt formun adına yedek subaylığın yanına yedek astsubaylık da yazılmalı bence.
    Yazalım o halde.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    İlgili örnek mesaj:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138927169

Örnek instagram linki:

https://www.instagram.com/p/BzX6TdShPRT/

Ekran görüntüsü:

Bu da mobil sürüm. Mobilde düzgün ve tam görünüyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Temmuz 2019; 17:45:49 >

• Din bölümü olmalı.
  • Mobil sürümün like butonunda arıza var.
    1 like için iki kez tıklamak gerekiyor.

@Jeolog.
  • şu engelledigimiz kişiler açtığımız konulari gormese cok guzel olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Mobil sürümün like butonunda arıza var.
    1 like için iki kez tıklamak gerekiyor.

@Jeolog.
    Bu sorun düzeltildi yayına alınacak yakında.

diğer yazdıklarınızı da kontrol ediyorum.
  • seviyeli bir sekilde konusabilecegimiz kadınlar ve alkol altforumu acin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende normal versiyonda da sıkıntısız gözüküyor?

sizin belki ad block falan varsa o karıştırmış olabilir işleri
    Tarayıcı eklentilerinizle alakalı olabilir mi ? Bende sağlıklı görünüyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: since2002

şu engelledigimiz kişiler açtığımız konulari gormese cok guzel olucak
    Artık engellediğiniz kişilerin yanıtlarından bildirim almayacaksınız. Konunuza yazmaları konularında da tasarımsal bir şeyler konuşmuştuk, tekrar gündeme getireceğim bu konuyu. Çoğunluğu mutlu edecek bir şeyler bulabiliriz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Din bölümü olmalı.
    Bi tık korkutucu duruyor, bi an için hayal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

seviyeli bir sekilde konusabilecegimiz kadınlar ve alkol altforumu acin artık
    Bunlar benim de aklımda olan şeyler ama cümlenin başındaki "seviyeli" kısmı biraz piyango gibi duruyor. Alkol için değil de kadınlarla ilgili olan kısmı.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.