troll ayrımımız yoktur, bütün troller gözümüzde eşittir hepsine gereken ilgi ve alakayı gösteririz. |
Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mobil uygulama berbat sayın Jeolog
Bildirimlerde hata var. Bi bakarsan sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu konuda söylenenlerin hangilerini yaptiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel anlatmışsınız, tasarım kısmına iletiyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Bu konuda söylenenlerin hangilerini yaptiniz ?mümkün olanların hepsi listeye alındı, yapılıyor veya yapılacak. Süreç uzun tabii ki. Hemen yarın olacak diye bir imkan yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Alim
Mobil uygulama berbat sayın Jeolog
Bildirimlerde hata var. Bi bakarsan sevinirim.android mi ios mi ?
Bildirimlerde bir sorun yaşadık geçtiğimiz günlerde sertifika ile ilgili ancak düzelmiş olması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__
alıntılanan mesajın sahibi , mesajını sildiği zaman benim mesajımda da silinmiş gözüküyor eskiden böyle değildi.
özellikle yalan yazan trollerin foyası ortaya çıkınca yazdıkları mesajı siliyorlar alıntılanan o mesajda silinmiş oluyor ...
trollere herşey serbest anladık da bari adamların işini kolaylaştıracak düzenlemeler yapmayın...bu kadar da olmaz kiŞöyle ki, alıntı içeriği değişmediği zaman daha sıkıntı oluyordu. Mesaja gidilmiyordu vs. Şuan silindi bilgisi yer alıyor.
Bir de artık atılan mesajı 24 saat sonra silemiyorsunuz. Mesajda kural dışı bir içerik yoksa silinmez.
-
Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Forumun altına yeni bir "Hızlı Cevap" butonu eklenmiş. Benim PC'de sayfa otomatik olarak bir sonraki sayfaya atlamıyor. Bu yüzden "Up" botunu "son sayfaya ilerle" ikonunun üzerine geliyor. Özellik eklenmeden önce bu sorun yoktu.
Diğer sorun ise bu yeni gelen "Hızlı Cevap" özelliği bir işe yaramıyor gibi. Üzerine tıklayınca zaten alttan normal editörü açıyor. Yeni bir şey içermiyor ki.
https://streamable.com/29ypx7
@Jeolog.Evet düzeltelim. Bu arada o bar eski "hızlı cevap" butonunun aynısı, editörü açıyor başka bir işevi yok. Tasarımsal değişiklik yaptık sadece.
-
Android..
Mesela senin bildirim bana geldi. Tıkladım ama ilk sayfaya attı beni. Önceden direk mesajı görebiliyordum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Para kazandığınız reklam metnini yanlış yazmışsınız
"Ayda 74,90 tl’ye Hiper Hızda En Uygun Fiyatlı Taahhütsüz İnterner Millenicom’da!" -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
@Jeolog.
Yaklaşık 1 haftadır -belki daha fazla- forumun mobile sürümünde login sorunu yaşıyorum. Cep telefonundan hiçbir şekilde foruma giriş yapamıyorum. Yapıyorum anca bir bakıyorum ki giriş yapılmamış. Masaüstü sürümde böyle bir sorun yok, zaten olsaydı şu an bu mesajı atabiliyor olmazdım. Kullandığım Opera Android son sürüm, Android 7.0.Bugün bir güncelleme yayınladık, artık yaşamayacağınızı umuyorum. Tekrarlaması halinde yine iletişimde kalalım hocam.
-
Evet bu sabah baktığımda foruma mobilden giriş yapabildim. Hatta şu an mobilden yazıyorum. Ancak nedense kendi kendine çıkış yapmış şimdi kendim bir daha giriş yaptım. Sorun tekrar ederse yazarım. İlginize teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Bugün bir güncelleme yayınladık, artık yaşamayacağınızı umuyorum. Tekrarlaması halinde yine iletişimde kalalım hocam.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Evet bu sabah baktığımda foruma mobilden giriş yapabildim. Hatta şu an mobilden yazıyorum. Ancak nedense kendi kendine çıkış yapmış şimdi kendim bir daha giriş yaptım. Sorun tekrar ederse yazarım. İlginize teşekkürler.
Alıntıları GösterSürümü yayınlarken çıkmış olabilir. Ben de logout yedim o sırada.
-
Merhaba ben emanet telefon kullaniyorumd su telefon engelini kaldirabilirmisiniz acaba birde onceki telefonum sirket telefonuydu ayrica benim orjinal telefonun tusludur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beğenmedim butonu -
Bloklu kullanıcıların bloklama notlarını görebilsek demiştim, gelmiş, teşekkürler
-silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 30 Nisan 2020; 0:24:46 > -
Downvote/dislike butonu.
Gerçek mesaj sayısı denilen şeyi mobil sürümde de görebilme. Mesela ben kendi profilimde bile göremiyorum bunu mobilden.
Herhangi bir konuya bakan kullanıcıları mobilde görebilme. Kullanıcı sayısı var da bunlar kimdir necidir hangi üyedir belli değil. Bu da sadece pc versiyonunda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 20 Nisan 2020; 5:29:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X