Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, bloklu kişiyi tamamen engelleme ne zaman gelir,, o yazıp bu kişi blok listenizde diye gördükten sonra bloklasan ne olur bloklamasan ne olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu gosterme diyorum ama hala gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweet adresini direkt yapıştırdığım halde medya olarak değilde link olarak çıkıyor.

şimdi kendim elimle "[t-witter=]" şeyini yazmak zorunda kalıyorum. keşke çalıştığından tam emin olmadan kaldırmasaydınız bunları

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

edit ; "[t-witter= ]" de çalışmıyormuş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Haziran 2020; 13:8:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Engellediğim kişinin konusunu popüler konular kısmında görebiliyorum halen.

Diğer yandan mobil uygulamada da hiç engellememişim gibi mesajlar ve konular görünüyor.
    Durumda bir değişme yok.

• Yeni hızlı cevap panelinde smileyler [s15.gif] gibi yazı olarak değil de direk smiley olarak çıkıyor.Bu güzel olmuş.Fakat madem yapım aşamasında Allah aşkına 20 tane ile niye sınırlanıyoruz.Daha fazla gör dediğimizde ise ekstra pencere açılıyor.İşaretlediğim yerde ok işareti olsa kaydırsak sağa sola hepsini görmek için.(Mobil uygulamada olduğu gibi)
    Madem yeni tasarlanıyor ufak bir elden geçirilse süper olur.Şimdiki hali çok kullanışsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 11 Haziran 2020; 16:11:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Durumda bir değişme yok.

Alıntıları Göster
    popülerde görülmesi normal hocam, orası forumun özeti gibi bir şey olduğu için kısıtlamıyoruz.

uygulama için olanı iletiyorum.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kolay gelsin.

• " Bölgelerimiz & illerimiz" altında tüm bölgeler ve onların altında da, tüm illerimizin ayrı ayrı katagorisi olması gerek. peki neden gerekli? çünkü bir ile yabancı olan, ilk defa o ile gidecek olanların, o ilde yaşayan veya o ili çok iyi bilenlere sorup fikir alabileceği bir bölüm olmalı.

ben şahsen çok defa eksikliğini hissettim.
    örneğin gümüşhane ye gidicem ve gümüşhaneli biri olsada birkaç şey danışsam, aklıma takılan birkaç şeyi sorsam diye gümüşhaneli aramaya çalışmazdım. benim gibi binlercesi hergün yeni biryerlere seyehat ediyor.

sadece yol seyehat olarak da düşünülmemeli. bu sadece bir örneği ve işin vahim kısmı, burada böyle bir bölüm olmadığı gibi, hiçbir yerde ve forumda da yok. varsada ben rastlamadım... malesef durum bu

adminler umarım tez zamanda "Bölgelerimiz & illerimiz" şeklinde açıp, alt katagorilerde 7 böge ve her bölgenin alt katagorisi tüm illerimiz şeklinde bir bölüm oluşturur...

Ayrıca Kıbrıs'ın tek başına ayrı bir bölümünün olmasının da iyi olacağını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 12 Haziran 2020; 19:4:26 >

• En beğenilen yorumlar kısımda blokladığım adamları yorumlarını görüyorum. Adamın ismini bile görmek istemiyorum birde bu çıktı umarım bir çözüm bulunur.

• Jacob Snell kullanıcısına yanıt
    En iyi virüs koruma programı , SSD harddisk, konularına bakıyordum, manyak sisko, susamli, Yaglikasik sürekli dalga geçmek için yorum yapmış. Blokladım ancak yine cıkıyor. Konu sahibi bu kişilerin dalga amaçlı geldiğini görüp bloklasa ve yorumlarını kimse göremese en köklü çözüm olur. Öyle bir sistem gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bu bizim de isteğimiz, aksini düşündüğünüz durumlarda lütfen iletişime geçin bizimle.

Adamın biri nasa nin aya gitme haberiyle alakalı bir konu açmıştı.

Haberi alıntılamış. Komple. En altına da şöyle yazmıştı.

Biz de suriyelillere 40 milyar dolar harcadık.

Yanı konuyu açan kişi nasa aya şu kadara gidiyor biz de parayı suriyelilere harcıyoruz a getirmişti olayı.

Ben de cevaben

Gezi olaylarında da ülkemiz 150+ milyar dolar zarar etti

Gibisinden kısa bir mesaj yazdım ilk. Sonra bu yazdığıma 20 30 tane cevap gelince ve de üstüne her türlü saldiri gelince (1 2 gün sonra. Üzerinden geçti yani)

(Dediklerime kaynak olabilecek bazı verilerin geçtiği bir haber paylaştın). Konu ile alakalı tek yazdığım bu. Yanı donup dönüp ne kimseyle tartıştım ne de bu konuyu uzattım. Tek yorumum. Ilki kısaydı. Millet aşırı saldırınca sadece aynı yoruma dedigimi açıklayıcı bir haber ekledim aynı yoruma .

Olay bu.

Sonra 90 gün ban. Bölüm bani. Dedim ki sebeb nedir. Sizden gelen mesaj

"Sebebi alakasız bir konuya alakasız bir içerik eklemek. O nasa haberine suriyelilere harcanan pararaları eklemiş sizde gezi olaylarını.

BU nedenle ikinizde bölümden uzaklaştırıldınız."

Alakasız konuya alakasız içerik ne alaka?

1- ben adama cevap verdim. Konu açana. Adam suriyelilere 40 milyar diye yazmasa ben gezide devletin ettiği zararı niye yazayım?

2- mantıken yine baktığınızda haberde aya gitme maliyetine bakarak adam suriyelilere harcanan parayı yazmış ki burdan bakınca da alakasız değil. Kendince millet parayı nere harcıyor biz de nere harcıyoruza getirmiş. (Bana göre düşünce yanlış olsa da konu ile alakasız degil) ben de madem öyle gezi de edilen zarar da ahan bu yazdım.

3- her konuda tamamen alakasız tartışmalar dönebiliyor. Hepsine ceza verecek mısınız?

Aha misal bu gece 2 tane şikayet ettim. 5. Millli gemi şu tarihte teslim edilecek konusunda adam diyanetten bahsetmiş. Normalde imkansız şikayet etmeyecegim yorumu sırf bakalım ne yapacaklar diye ettim. Ederken de bana verilmek cezayı hatırlayın diye uzunca yazdım .
    Bir de soruyorum. Ben böyle günde çok rahat şikayet edecek 100 yorum bulurum şu forumda. Zor değil ki. Alakasız konularda alakasız com tartışma donuyor bu forumda. Bakıyorsun fener konusunda cimbom tartışılıyor, toyota konusu açılıyor bmw tartışılıyor, a diye açılıp b diye tartışılıyor. Konu altına tartışma olmasa bile konu ile alakasız yorum atan binlerce insan oluyor. Şimdi bunlara ceza veriyor musunuz?
    Şu cezanın mantıksızlığını daha nasıl anlatabilirim ?

Yeri gelince cevaben yazıyorsun. Ama gerçek, başımıza gelen bir haksızlığı yazınca sus pus kalıyorsun.

Buyur kardeşim buyur. Ilgilen bir araştır. Silinen konuya bak. Incele.

Ha benim desteğe attigim mesajı da oku. Süresiz banlayın diyorum. Bari onu yapın. Siyasi görüş sizin her şeyinizin önüne geçmiş zaten . Benim gibi tam zıddınız bir adamı tutmayın süresiz banlayın kurtulun sonra d o ülke ve dünya gündemi çöplüğünde istediğinizi konuşturun istediğinizi susturun.

Yada gercekten söz ettiğin adalet varsa mantıklı olun hakkaniyetli olun.

Ha geçen sefer verdiğiniz ceza (15 gün ban) ve sonrasında

YANLIS OLMUS OZUR DILERIZ

Cevabınız da yeterli olmaz artık. O vakit neyse olabilir dedim. Adamlar yaptıkları hatayı görmüş dedim. Ne usteledim ne de ettim. Gıcıklık yapacak bir adam olsaydım konusunu açardım.

Ama yahu 90 gün nedir nedir ?

Ha bak daha benim direk hakaret edilen ve ceza verilmeyen ekran fotolu yorumlara girmedim bile. Ben troll yazıp 4 gün ban yerken

Çomar (it demek oluyor )
    V.s yazan ve ben şikayet ettiğim halde ceza vermediğiniz ve şikayetten 1 gün 2 gün sonra sildiginiz (biz şikayet edilsek 2 saat sürmüyor işlem yapılması) yorumlara girmiyorum bile.

Ha merak ediyorsan onları da desteğe attim. Orda var. Her zamanki gibi ne cevap verdiniz ne bir şey. Incele incele.

Velhasıl kelam. Umarım şu alıntıladığım mesajında

(Benim "Tek istediğim adaalet" mesajıma karşılık cevaben yazdığın mesaj bu )

Istediğin adalet için bir şeyler yapacak mısın gerçekten merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 14 Haziran 2020; 2:1:46 >

• yeni mesaj yazma metin kutucuğu bazen yazdığımız yorumları yanıtla/ gönder deyince butona basınca yutuyor yani mesaj yok oluyor

ayrıca bazı gülücükler çalışmıyor ayrıca yens gülücükler eklerseniz iyi olur hani şu whatssapp da ki çıkartma tarzı gülücükler biraz irisinden göze çarpar cinsden çıkartma tarzında
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Hocam forumu düzelteceklerine bozuyorlar forumda düzgün iş yapan üç beş adam var onları da kaçırıyorlar. Forumun en temel özelliği cevap yazabildiğiniz paneli, fakat düzgün çalışan bir panel varken gidip düzgün çalışmayan bir paneli test adı altında bazı üyelere zorla kullandırmaya çalışıyorlar. Benim hesabıma bu yeni paneli tanımlamamışlar ama tanımlamaları yakındır. Seçenek sunmayacaksanız zorla iş görmez panelinizde ısrar edecekseniz benimde üyeliğimi silebilirsiniz.
  • Wakanda W kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:25:6 >
  • aslında şu konu başlığı altında kullanıcıları haber etme konusunda geçmişe yönelik son 2-3 sayfada ki yazı yazmış kullanıcıların isimleri ve profil fotolarının aynı anda görüldüğü ek bir sayfa çıksa ve oradan seçilerek isminin üstüne tıklanarak ve doğrudan isim yazma seçeneğide ekli olsa ve bu şekil bildirim yapılmaya izin verilse daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Hocam sayenizde paneli bende denedim çok kötü olmuş bu panel. Gülücükler kutusu benim tarayıcıda çalışmıyor başka tarayıcı ile denedim takılarak da olsa çalışıyor. Memnunum diyende nesinden memnun anlamadım bu panelde kısa basit yazılar dışında birşeyler yazılmaz. Kalın yazı, yatak yazı gibi seçenekleri de göremedim.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.