inanç forumları var forumda hocam. |
Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (52. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eyoutube video linklerini attığımız zaman doğrudan pencere olarak değilde link olarak eskisi gibi atabilsek iyi olurdu
birde forum yönetiminin 3. dünya savaşı konusuna aktif olarak katılmasını abone olmasını istiyorum
bununla ilgili bir özellik geliştirme aşamasında, url haline çevirebileceksiniz.
ben çok anlamam ama abone olayım konuya
-
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtBlok özelliğini troller yazıp kaçmak için kullanıyor bu rezil bir taktik sadece cevap vermemek veya alıntı yapmadan ortaya yazıp çekilmek varken değilmi.
Yazdığında bloklayamaması lazım
haklısınız illa ki suistimal edilen kısımları vardır. blok özelliği ile çok fazla istek var. ama hepsini gerçekleştiremiyoruz malesef. forum mantığını bozuyor bazıları çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Benden alıntı yapılmasını istemiyorum. Yapılan alıntıların yüzde doksanı bir yere varmayacak toksik bir tartışma başlatmak amacını taşıyor. Bunlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Toksik insanlardan ve tartışmalarından uzak kalabilmek için sanki tüm forumu bloklamışım gibi benden alıntı yapılamaması benim için güzel bir çözüm olurdu.
yani, alıntı yapmasını istemediğiniz üyeleri bloklayabilirsiniz tek tek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Hocam şu epeydir bulunan Mini sürümdeki profilimize girmek istediğimizde oluşan "Ooops beklenmedik hata oluştu" sorunu ne zaman düzeltilir? :)bu sorun düzeldi, burdan da yazayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Ekonu başlatan kullanıcının konusuna puan verme uygulması getirilmesini istiyorum ama sadece ilk mesaja yani açılan konuya artı ya da eksi verilmesinin sağlanması lazım böylece konu sahibi konunun bölümde tutup tutmayacağını anlasın ya da hoşlanılıp hoşlanılmayacağını anlasın
öne çıkar özelliği gibi ilk mesajda olsun sadece diyorsunuz di mi
-
İnanç forumlarının olduğunu biliyorum, mesaj yazamıyorum sadece.
-
İnanç belirtmemeyi tercih ettiniz o zaman -
İnanç forumu komple engelli !
-
Beğenmedim butonu eklenmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.yani, alıntı yapmasını istemediğiniz üyeleri bloklayabilirsiniz tek tek.
Alıntıları GösterDH yönetiminden de böyle bi çözüm beklenir zaten
-
Ben yazıyım bana kimse cevap veremezsin düşüncesi de aşağı kalır değil ama şimdi -
evet bir nevi konuya puan verme hatta konunun üst sıralarda tutulmasına sebep olsa daha iyi olur
örnek olarak mesela:
otomotiv bölümündeyiz 40 konu açılmış bunlardan dağınık olarak 5 tanesi yüksek hit almış olsun beğen tuşu en çok tıklanmış ilk 5 konu 24 saatliğine o bölümde ilk 5 te yer alsın herkesin görmesi için 24 saat bitince hit butonu otomatik kapansın yeni konular gelsin
-
Eksi butonu geri gelsin, hem artılar hem eksiler görünsün.quote:
Orijinalden alıntı: sissil
Beğenmedim butonu eklenmeli
Mesela bu yorum 5 artı 2 eksi aldıysa +3 olarak değil de +5 -2 olarak her iki oylamayı görelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Eksi butonu malum eksi rekoru kırılan olaydan sonra kalktı, kesinlikle geri gelmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HALO
Profillere girdiğimiz de fake hesap bilidirimi yapabileceğimiz bir buton gelme imkanı olabilir mi?Gözden kaçtı sanırım. Olabilir mi hocam bu? @Jeolog.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Ben yazıyım bana kimse cevap veremezsin düşüncesi de aşağı kalır değil ama şimdiCevap veren beyniyle yaşayan insan olsa sorun yok. bu forumdakilerin yüzde sekseni fanatik ve toksik yani kısacası girilecek tartışmalar çoğunlukla vakit kaybı. durum böyle olmasa benim bu şekilde bir talebim olmazdı zaten. Kaldı ki istediğim bu özellik çoğu sosyal medya platformunda olan bir seçenek. Twitter da bunu getirdi hatta en son. Abuk bir istek değil yani. Ayrıca bloklama sisteminiz de verimsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 17 Şubat 2021; 1:11:21 > -
ikinci el bölümünde satılık ilanları kısmında ürün satıldıktan sonra kullanıcı tarafından ilanın içeriği değiştiriliyor
satıldı durumuna getirilince satılık kısmında ilan gözükmese iyi olur ilanın durumu değişince gösterimden kalksın
ya da arşiv benzeri satılmış alınmış ürünler kısmı diye bir yere götürülsün fikir vermesi açısından
yani kullanıcılar satılmış ürüne tıklamaz zaman kaybı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 17 Şubat 2021; 9:35:26 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X