Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: limbesh

Dini konular forumundaki engellemeyi kaldırın lütfen.

Siyaset ile dini içi içe sokmak serbest, salt din yasak, tuhaf.

inanç forumları var forumda hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

youtube video linklerini attığımız zaman doğrudan pencere olarak değilde link olarak eskisi gibi atabilsek iyi olurdu

@Jeolog.

birde forum yönetiminin 3. dünya savaşı konusuna aktif olarak katılmasını abone olmasını istiyorum  

bununla ilgili bir özellik geliştirme aşamasında, url haline çevirebileceksiniz.

ben çok anlamam ama abone olayım konuya Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri 

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Blok özelliğini troller yazıp kaçmak için kullanıyor bu rezil bir taktik sadece cevap vermemek veya alıntı yapmadan ortaya yazıp çekilmek varken değilmi.

Yazdığında bloklayamaması lazım

haklısınız illa ki suistimal edilen kısımları vardır. blok özelliği ile çok fazla istek var. ama hepsini gerçekleştiremiyoruz malesef. forum mantığını bozuyor bazıları çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBJECT 101

Benden alıntı yapılmasını istemiyorum. Yapılan alıntıların yüzde doksanı bir yere varmayacak toksik bir tartışma başlatmak amacını taşıyor. Bunlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Toksik insanlardan ve tartışmalarından uzak kalabilmek için sanki tüm forumu bloklamışım gibi benden alıntı yapılamaması benim için güzel bir çözüm olurdu.

yani, alıntı yapmasını istemediğiniz üyeleri bloklayabilirsiniz tek tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam şu epeydir bulunan Mini sürümdeki profilimize girmek istediğimizde oluşan "Ooops beklenmedik hata oluştu" sorunu ne zaman düzeltilir? :)

bu sorun düzeldi, burdan da yazayım Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

konu başlatan kullanıcının konusuna puan verme uygulması getirilmesini istiyorum ama sadece ilk mesaja yani açılan konuya artı ya da eksi verilmesinin sağlanması lazım böylece konu sahibi konunun bölümde tutup tutmayacağını anlasın ya da hoşlanılıp hoşlanılmayacağını anlasın

öne çıkar özelliği gibi ilk mesajda olsun sadece diyorsunuz di mi

• Jeolog. kullanıcısına yanıt

İnanç forumlarının olduğunu biliyorum, mesaj yazamıyorum sadece.

• limbesh kullanıcısına yanıt
    İnanç belirtmemeyi tercih ettiniz o zaman

İnanç forumu komple engelli !

• Beğenmedim butonu eklenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

yani, alıntı yapmasını istemediğiniz üyeleri bloklayabilirsiniz tek tek.

Alıntıları Göster

DH yönetiminden de böyle bi çözüm beklenir zaten Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri 

• Ben yazıyım bana kimse cevap veremezsin düşüncesi de aşağı kalır değil ama şimdi

evet bir nevi konuya puan verme hatta konunun üst sıralarda tutulmasına sebep olsa daha iyi olur

örnek olarak mesela:

otomotiv bölümündeyiz 40 konu açılmış bunlardan dağınık olarak 5 tanesi yüksek hit almış olsun beğen tuşu en çok tıklanmış ilk 5 konu 24 saatliğine o bölümde ilk 5 te yer alsın herkesin görmesi için 24 saat bitince hit butonu otomatik kapansın yeni konular gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Beğenmedim butonu eklenmeli
    Eksi butonu geri gelsin, hem artılar hem eksiler görünsün.

Mesela bu yorum 5 artı 2 eksi aldıysa +3 olarak değil de +5 -2 olarak her iki oylamayı görelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

Eksi butonu malum eksi rekoru kırılan olaydan sonra kalktı, kesinlikle geri gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Profillere girdiğimiz de fake hesap bilidirimi yapabileceğimiz bir buton gelme imkanı olabilir mi?

Gözden kaçtı sanırım. Olabilir mi hocam bu? @Jeolog.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ben yazıyım bana kimse cevap veremezsin düşüncesi de aşağı kalır değil ama şimdi

Cevap veren beyniyle yaşayan insan olsa sorun yok. bu forumdakilerin yüzde sekseni fanatik ve toksik yani kısacası girilecek tartışmalar çoğunlukla vakit kaybı. durum böyle olmasa benim bu şekilde bir talebim olmazdı zaten. Kaldı ki istediğim bu özellik çoğu sosyal medya platformunda olan bir seçenek. Twitter da bunu getirdi hatta en son. Abuk bir istek değil yani. Ayrıca bloklama sisteminiz de verimsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 17 Şubat 2021; 1:11:21 >
  • ikinci el bölümünde satılık ilanları kısmında ürün satıldıktan sonra kullanıcı tarafından ilanın içeriği değiştiriliyor

satıldı durumuna getirilince satılık kısmında ilan gözükmese iyi olur ilanın durumu değişince gösterimden kalksın

ya da arşiv benzeri satılmış alınmış ürünler kısmı diye bir yere götürülsün fikir vermesi açısından

yani kullanıcılar satılmış ürüne tıklamaz zaman kaybı olmaz

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 17 Şubat 2021; 9:35:26 >
  • Şu sürekli çıkan şeyi görmek istemiyoruz.
    Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.