Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04

Bu mesaj silindi.

tabii ki. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

@Jeolog.

Bloklama dışında bir de görmezden gel diye bir seçenek sunulsun sağ köşede ki menüde

yani o tuşa tıklayınca mesaj atsın alıntıtlama yapsın ama kullanıcı bundan haberdar olmasın yazsın dursun kendi kendine

denk gelirsem göreyim diyorsunuz  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

1- Blokladığım kişilerin mesajımı cevaplayabilmesinden çok şikayetçiyim   ve işin ilginç yanı, ben, beni bloklayanların mesajını cevaplayamazken benim blokladıklarım benim mesajımı cevaplayabiliyor.

2- Blokladığım kişi mesajımı cevaplayabildiği gibi, bildirim kutusunda ne yazdığı görülüyor.  

bloklama işlemini mobil siteden mi gerçekleştirdiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanbaklava

güvenlik duvarını kapatınca bu ekran gözükmese keşke, evet linke tıkladım forumdan ayrılıyorum, her seferinde bu uyarıyı görmenin manası ne?

düzeltildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

@Jeolog.

forumun sorunlu alışveriş kısmında listeyi tek tek kontrol etmek yerine

sorunlu alışverişlerde kullanılan iletişim bilgilerinin ve hesap bilgilerinin forumda check edilerek daha önce sorunlu alışverişlerde kullanılıp kullanılmadığını görebileceğimiz bir kontrol havuzu yapılabilir

mesela ben telefonu ya da iban bilgilerini forumda girdiğimde gerekli kontrol alanına bu hesap bilgilerine ait sorunlu bir alışveriş ve nick bilgilerine ulaşabilirim

tabi bu sorunlu alışverişe ait bilgileri sorunu yaşayan kişi girmeli ve olayı bir metin eşliğinde açıklamalı böylece forumda tonla yazı okunmaz şahsa ait bilgilere kolayca ulaşılabilir

ya da forumda nasıl referans sitemi varsa aynı zamanda kişinin profilinde yaşanılan soruna yönelik bilgiler ve sorunu yaşayanın hesap sahibi hakkında ki düşüncelerini açıklayan bilgiler ekleyebilmeli

buna benzer bir sistem geliştirilirse daha güvenli bir alışveriş ortamı sağlanabilir

bu güzel bi fikirmiş hocam. teşekkürler. pazartesi gündeme getireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

denk gelirsem göreyim diyorsunuz  

Alıntıları Göster

eh blok atmayı idam sayarsak

görmezden gel tuşunu da hapis cezası gibi düşünelim

• banladığımız kişileri bir şekilde görmek istemiyorum şahsen.

banlamışım hala mesajı genişlet banı kaldır vs görüyorum. siniri bozucu bence. gereksiz bir özellik. hiç görmesem daha iyi benim için.

forum başlığı açıyor banladığım kişi, içeri giriyorum başlıktan; bi bakıyorum banlanmış kişi. yani içerik göremiyorum ama başlığı görüyorum. gerek yok bence.

inşallah bunlar düzelir. uzun süredir bu durum böyle.çözüm üretilemedi bu işe.

• @Jeolog.

Forumda konu açarken ardı ardına konu açılmasını önlemek ve konu kirliliğinin önüne geçmek için açılan konudan sonra 2. konuyu açmak isteyene 10 dakika soğuma süresi getirilsin

aynı kişi 3. konuyu açmak isterse aritmetik olarak toplam şeklinde 20 dakikalık ek süre getirilsin

böylece aynı kişi forumda bir bölümü sürekli meşgul etmez ve trolleme mesaj kasmaya yönelik girişimleri engellenir

biraz önce birini gördüm canı sıkılmış ardı ardına 5-6 konu açmış bölümü işgal ediyor

• Keşke getirilse. Flood yapan yapana.

Hatta belli bir mesaj sayısına ulaşmadan yeni üye olalar konu açamamalı aslında.

Mesela denk geldim;

https://forum.donanimhaber.com/ulkede-6-tane-universite-olmasi-muh-iibf--148427885

Sıfır mesaja sahip birisi şak diye konu dışına yazabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 22 Mart 2021; 23:55:18 >
  • Troll metre gelmeli. İnsanların Tollükleri ölçülmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Jeolog.

Foruma Bilim Ve Teknoloji Kısımından ayrı olarak Astronomi ve Uzay bilimleri ile alakalı

Teleskop gözlemi paylaşımları Uzay teknolojilerinin haberlerinin ve paylaşımlarının yapıldığı

ASTRONOMİ VE UZAY ile alakalı bir bölüm açılmasını halen beklemekteyim uzun zaman önce defalarca tavsiyede bulundum

bilim ve teknoloji haberleri arasında onlarca haber arasında astronomi haberleri ve uzay ile alakalı haberler kaybolup gidiyor

uzay ve gözlemi uzayla alakalı teknolojiler başlı başına ayrı bir konu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2021; 22:26:22 >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

düzelmemiş sanki

• yazılım geliştirme konusun altbaşlıkları bence şunlar olmalı

machine learning

derin öğrenme

veri bilimi

görüntü işleme

veri analizi

devops

sql (sanırım vardı bundan)

matematiksel programlamalar(matlab,mathematica...)

bazı yeni programlama dilleri(R,Julia,Haskell...)

aklıma gelenler bunlar

@Jeolog. @gun

• Elk.de kullanıcısına yanıt

sen mi yönetici 

bölümü akp arenasına çevirisin. 

bence din bölümüne tarafsız kişiler getirilmeli

• bence foruma nlp(doğal dil işleme) kullanma vakti gelmedi mi?

veri madenciliği ile hangi zamanlarda hangi vakitlerde nelerin girdiğini web kazıma yaparak ona göre reklam politikası izlenebilir. ramazan ayında bilgisayar reklamı size pek birşey kazandırmaz.

doğal dil işleme konusunda ise yönetimin yükü baya bir hafifleyeceğini düşünüyorum

@Jeolog. @gun

• mesela bu nlp(doğal dil işlemede) ve yapay zeka da benzer veya aynı sözcüklerde bunlar tespit edilebilir ardı ardına konu açılmasını önler.

@gun @Jeolog.

• doğal dil işleme ve yapay zeka kullanarak bunun önüne geçilebilir. @gun

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.