tabii ki. teşekkürler |
Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (54. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06EBloklama dışında bir de görmezden gel diye bir seçenek sunulsun sağ köşede ki menüde
yani o tuşa tıklayınca mesaj atsın alıntıtlama yapsın ama kullanıcı bundan haberdar olmasın yazsın dursun kendi kendine
denk gelirsem göreyim diyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D678282291- Blokladığım kişilerin mesajımı cevaplayabilmesinden çok şikayetçiyim ve işin ilginç yanı, ben, beni bloklayanların mesajını cevaplayamazken benim blokladıklarım benim mesajımı cevaplayabiliyor.
2- Blokladığım kişi mesajımı cevaplayabildiği gibi, bildirim kutusunda ne yazdığı görülüyor.
bloklama işlemini mobil siteden mi gerçekleştirdiniz hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: uçanbaklavagüvenlik duvarını kapatınca bu ekran gözükmese keşke, evet linke tıkladım forumdan ayrılıyorum, her seferinde bu uyarıyı görmenin manası ne?
düzeltildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eforumun sorunlu alışveriş kısmında listeyi tek tek kontrol etmek yerine
sorunlu alışverişlerde kullanılan iletişim bilgilerinin ve hesap bilgilerinin forumda check edilerek daha önce sorunlu alışverişlerde kullanılıp kullanılmadığını görebileceğimiz bir kontrol havuzu yapılabilir
mesela ben telefonu ya da iban bilgilerini forumda girdiğimde gerekli kontrol alanına bu hesap bilgilerine ait sorunlu bir alışveriş ve nick bilgilerine ulaşabilirim
tabi bu sorunlu alışverişe ait bilgileri sorunu yaşayan kişi girmeli ve olayı bir metin eşliğinde açıklamalı böylece forumda tonla yazı okunmaz şahsa ait bilgilere kolayca ulaşılabilir
ya da forumda nasıl referans sitemi varsa aynı zamanda kişinin profilinde yaşanılan soruna yönelik bilgiler ve sorunu yaşayanın hesap sahibi hakkında ki düşüncelerini açıklayan bilgiler ekleyebilmeli
buna benzer bir sistem geliştirilirse daha güvenli bir alışveriş ortamı sağlanabilir
bu güzel bi fikirmiş hocam. teşekkürler. pazartesi gündeme getireceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.denk gelirsem göreyim diyorsunuz
Alıntıları Göstereh blok atmayı idam sayarsak
görmezden gel tuşunu da hapis cezası gibi düşünelim
-
banladığımız kişileri bir şekilde görmek istemiyorum şahsen.
banlamışım hala mesajı genişlet banı kaldır vs görüyorum. siniri bozucu bence. gereksiz bir özellik. hiç görmesem daha iyi benim için.
forum başlığı açıyor banladığım kişi, içeri giriyorum başlıktan; bi bakıyorum banlanmış kişi. yani içerik göremiyorum ama başlığı görüyorum. gerek yok bence.
inşallah bunlar düzelir. uzun süredir bu durum böyle.çözüm üretilemedi bu işe.
-
Forumda konu açarken ardı ardına konu açılmasını önlemek ve konu kirliliğinin önüne geçmek için açılan konudan sonra 2. konuyu açmak isteyene 10 dakika soğuma süresi getirilsin
aynı kişi 3. konuyu açmak isterse aritmetik olarak toplam şeklinde 20 dakikalık ek süre getirilsin
böylece aynı kişi forumda bir bölümü sürekli meşgul etmez ve trolleme mesaj kasmaya yönelik girişimleri engellenir
biraz önce birini gördüm canı sıkılmış ardı ardına 5-6 konu açmış bölümü işgal ediyor
-
Keşke getirilse. Flood yapan yapana.
Hatta belli bir mesaj sayısına ulaşmadan yeni üye olalar konu açamamalı aslında.
Mesela denk geldim;
https://forum.donanimhaber.com/ulkede-6-tane-universite-olmasi-muh-iibf--148427885
Sıfır mesaja sahip birisi şak diye konu dışına yazabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 22 Mart 2021; 23:55:18 > -
Troll metre gelmeli. İnsanların Tollükleri ölçülmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Foruma Bilim Ve Teknoloji Kısımından ayrı olarak Astronomi ve Uzay bilimleri ile alakalı
Teleskop gözlemi paylaşımları Uzay teknolojilerinin haberlerinin ve paylaşımlarının yapıldığı
ASTRONOMİ VE UZAY ile alakalı bir bölüm açılmasını halen beklemekteyim uzun zaman önce defalarca tavsiyede bulundum
bilim ve teknoloji haberleri arasında onlarca haber arasında astronomi haberleri ve uzay ile alakalı haberler kaybolup gidiyor
uzay ve gözlemi uzayla alakalı teknolojiler başlı başına ayrı bir konu bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Nisan 2021; 22:26:22 > -
düzelmemiş sanki
-
-
sen mi yönetici
bölümü akp arenasına çevirisin.
bence din bölümüne tarafsız kişiler getirilmeli
-
bence foruma nlp(doğal dil işleme) kullanma vakti gelmedi mi?
veri madenciliği ile hangi zamanlarda hangi vakitlerde nelerin girdiğini web kazıma yaparak ona göre reklam politikası izlenebilir. ramazan ayında bilgisayar reklamı size pek birşey kazandırmaz.
doğal dil işleme konusunda ise yönetimin yükü baya bir hafifleyeceğini düşünüyorum
-
-
doğal dil işleme ve yapay zeka kullanarak bunun önüne geçilebilir. @gun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X