< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
forumda herkesin ipad önermesi
-
-
Yıllardır tabletlere uzağım. Bunun başta nedeni ilk dönem tabletlerin işini düzgün yapamıyor olmasıydı. O dönemlerde eğer tablet alıcaksanız Apple'dan başka efektif seçeniğiniz yoktu. Aradan yıllar geçti hala aynı mı bilemiyorum ama Samsung tabletler epey gelişmiş olabilirler.
Sizinde dediğiniz gibi aksesuarlarında ucuz olması önemli. Bir dandik kılıfı 2-3k vermek beni rahatsız eder ama gösteriş budalası çok fazla.
-
Önerenlerin hepsinin enayi diye düşünüyorum.
İPad kullanan iPad önerir, tab s kullanan tab s önerir. Çoğusu da iPad kullandığı için öneriyor.
Esas olması gereken farklı iki cihazı aline almış kişiyi dinlemek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son nesil ipad+goodnotes6+apple pen+airpods U olmayan da kendine üniliyim mi diyor (!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Eylül 2023; 10:12:52 >
biraz büyük telefon da aynı işi yapmıyor mu? tablet gereksiz bence
-
İPad fiyat- performans açısından daha mantıklı Samsung alırsın, 1 yıl geçmeden donmalar kasmalar başlar yaptığın iş de verimsizleşir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aldığın tablete göre değişir hocam samsungun düşük ramli tabletini alırsanız tabi donmalar yaşanır. f/p açısından samsung her türlü önde. aradaki fark 5000 tl filan yani ayni segmentteki tabletler icin.
goodnotes benzeri uygulamaların android tarafındaki rakipleri ne kadar yeterlidir? birkaç sene önce hiç rakibi bile yoktu. mevcut durumu bilemiyorum, araştırmak lazım.
goodnotes gibi uygulamalar samsungda gerek yok zaten samsung notes ile hallediyorsun ek uygulama vardır illaki. samsung tablet kullananlar yazsin.
hocam samsung notes ne kadar apple'daki uygulamaların yerini karşılıyor o önemli. eski telefonumda vardı ama pek de iş gören bir uygulama değildi.
Tab s6 lite’dan ipad pro’ya geçtim. Cihaz zamanının orta seviyesi olduğu için kasma masma diye karşılaştırmayacağım ama Samsung notes, goodnotes ile kapışamaz bence ve kalemi kat kat daha iyi apple’da. Bütçesi olan adam gitsin alsın ipad air ya da prosunu bütçe ayıramayan/ayırmayan arkadaşlarımız samsung’un tabletlerine yönelebilir
9. Nesil nasıldır hocam götürür mü 4 5 sene
s6 lite zaten çok düşük kalıyor ipad pro ya göre aynı segmentte tablet değiller. kıyasladığın şey b segmenti araçtan d segmente geçmek gibi de neyse. goodnotes ücretli samsung notes ücretsiz tabletin kendiliğinden var böyle bi özelliği. apple ın not uygulaması neden samsung notes kadar iyi değil?
samsung tablet kullanmadığım için bilmiyorum ama illa ki vardır benzeri böyle uygulamalar yani sonuçta belli para veriyorsun google playde rekabet ortamı daha fazla var.
appleın kalemi paralı olmasına rağmen spen ile yaklaşık olarak aynı. spen bedava ama zaten yine aynı segmentte değiller spen pro var. spen pro ile kıyaslaman doğru olacak. ki kat kat üstün.
-
sağlam tablet uzun süre dayanır kesinlikle. güncelleme konusunda 5 yıl sonra da acı çeker de zaten 5 yılda da bi zahmet çeksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9B1D8328 -- 14 Eylül 2023; 19:20:11 > -
iPad 8. nesil, 9. nesil ve son olarakta Air 5. Eski dönemlerden kalma Android tabletleri saymazsam, Mi Pad 6 gibi piyasada ortalama olarak bulunan Android güncel nesil tabletleri de kullandım.
Arada fark var, Apple lehine tabi ki de. M1 işlemci oldukça başarılı ve verimli. Normal versiyonları da keza bu şekilde. Bir tablette olmasını istediğimiz nedir ?
- Uzun pil ömrü ve kullanım süresi.
- Stabil kullanım deneyimi, performans.
Tüm bunları başarılı bir şekilde verebiliyor Apple tabletler lakin, Android tarafında uzun vadede sorunlar oluşabiliyor. Benim deneyimim bu yönde. Üstelik Apple, iPad tarafına özgün işletim sistemi ve uygulama desteği sunuyor. Kendi varsayilan Uygulamaları dahi Android uygulama mağazasında düzgün çalışan alternatifi bulunmuyor. Buna ek olarak da çok iyi ekosistemi bulunuyor. Android tarafında ki parçalı yapıya karşın, hepsi içinde paket halinde gelen masaüstü bilgisayar tarafına da yakınlaşma sağlayan Apple tabletler daha basarilidir bana kalırsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben ekran kalitesi harici samsung'un apple'dan ileride olduğu bir şey olduğunu düşünmüyorum. M2 yağ gibi akıyor 7-8. pencerelere geri döndüğünde bile hala kaldığı yerden devam ediyor. Tek yaşadığım sıkıntı app store'dan uygulama indirirken saçma bir yavaşlık var bazen komple duruyor, wifi kapatıp açınca düzeliyor sanki arabaya aragaz verir gibi . ama eğer minimum air alacak durum yoksa bence hiç apple'a girmeyin samsungda o fiyat bandinda daha işinize yarayacak cihazlar var. kısaca 60 hz air yerine s9, s9+ alın çok daha iyi olur.
kalem konusuna gelecek olursak gerçekten çok iyi bir hissiyatı var. aralıksız üç saat kullanımda bile ne yordu ne de ağırlığını hissettirdi. gerçekten çok kullanışlı, yazım hissiyatı güzel. hover özelliği güzel ama bazı uygulamalar hala bunu desteklemiyor mesela goodnotes'ta da olsun isterdim.
kısaca pro alabiliyorsanız alın, alamıyorsanız 60 hz ekrana 24k bayılmaktansa Samsung tarafına yönelin daha mantıklı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
7.8. pencerelere dönünce android de devam edemiyor mu? Özellikle S9 serisi?
Hoover özelliği nedir?
Hali hazırda Windows tablet kullanan,daha önce Android ve Apple tablet kullanmış biri olarak yorum yapıyorum.
Android tabletler eskisi gibi 6 ay 1 sene sonunda şişip kasma yapmıyor bütçe dahilinde tercih edilebilir.
Windows cihazlar özellikle donanımı iyiyse diğer tüm cihazları ikiye katlar ama alışılmış tablet konforu dışında kalıyor.Her şeyi dokunarak vs halletme açısından android ve Apple cihazlar daha konforlu.
iPad ise kalemli set yapıldığında kullanımı en kolay gelen, arayüzü en derli toplu olan cihaz.
Özetle her şey bütçeye bakıyor.Param olsa iPad alırım ama Android cihazları da yabana atmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 15 Eylül 2023; 17:7:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
androidler belki ilk senelerde döner ama aynı performansını uzun sürede koruyamaz bence. hover dediğin mevzu cok da buyutulecek bir sey değil apple pencil'i ikonlarin ustune getirince falan onizlemesi gözüküyor büyüyor vesaire. ama şunu söyleyeyim s9 serisi gayet fiyat performans ve alinabilir bir seri herkes apple alacak diye bir şart yok fakat androidde samsungun dışına da çıkmayın.
Apple pen, spen’den daha iyi. Evet segment farkı var o yüzden uygulamalar ve yazılım üzerinden değerlendirdim apple bence katkat daha iyi. Samsung tabletler üzmez ama bütçede belli bir seviyenin üzerine çıkıyorsanız ipad air ya da pro yerine samsung alınmaz diyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıllardır tabletlere uzağım. Bunun başta nedeni ilk dönem tabletlerin işini düzgün yapamıyor olmasıydı. O dönemlerde eğer tablet alıcaksanız Apple'dan başka efektif seçeniğiniz yoktu. Aradan yıllar geçti hala aynı mı bilemiyorum ama Samsung tabletler epey gelişmiş olabilirler. Sizinde dediğiniz gibi aksesuarlarında ucuz olması önemli. Bir dandik kılıfı 2-3k vermek beni rahatsız eder ama gösteriş budalası çok fazla. |
son nesil ipad+goodnotes6+apple pen+airpods U olmayan da kendine üniliyim mi diyor (!)
|
Benzer içerikler
- tus zor mu
- kayseri dershane fiyatları
- yatay geçiş yaptım kaydım silinmedi
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
- 4k yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X