Şimdi Ara

Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli konu sahibi translate olmayan elle yapılan çeviri istiyorsan. Tutarsın 3-5 tane çevirmen 1 tane proğramcı aylık ücretlerini ve sigortalarını ödersin. 1-2 ayda ekstra fazla ödersin hiç hata olmasın diye .miss gibi yamanı yapar oynarsın.

Veya bir çeviri grubuyla anlaşma yap Ver ellerine 3000 tl veya 5000 tl para Hazırlasınlar sana yamayı onlarda kazansın sende kazan. hatta en son ismin jenerikte bile akar.

Ama ne yapma biliyor musun? Forumda boş beleş konular açıp insanların emeğine dil uzatma. Yapabiliyorsan yap sniper elite 5 yamasını biz seninle diğer yamayı kıyas edelim.

• Şu üslüba bak konuşmaya bak ama saygı duyuyorum en azından translate kullana kullana sözcük ve kelimelerin erimemiş demek ki pek kullanmamışsın . İlla bir şey yapmak mı gerekiyor eleştiri için ! Zaten merak etme konu kapatılır , yazdığımız her şey silinir bu devran böyle devam eder !! TRANSLATECİLER de emeksiz, kalitesiz yamalar ile mutlu mesut yaşar gider olan bize olur

• RDR translate yamasını gördük çöplükten ibretti zartzurt456 sen kontrol etmeden düzenlemeden yayınlıyorsun aman sen GTA 6 ya bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 31 Mayıs 2022; 21:48:17 >
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt

Konuyu inceledim de bu adam önce kendi yapmış RDR 2 nin yamasını TRANSLATE rezaleti ile sonra paralı bir grubun yamasını çalmış ve konuda hala TRANSLATE yazıyor :DD oyunu hiç oynamadım zaten gram alakam yok ama gözüme çarptı orada bile çalıp çırpmış arkadaş rızasız bir şekilde anladığım kadarı ile . en azından milletin gözü kanamamış o rezalet çevirisi ile millet oynamamış ! kul hakkı boynuna orası beni ırgalamaz ne oyunu oynadım ne yamasını kullandım sniper elite 5' i kullandım zaten nefret ettim !! Bu düzenin sorumlusu o arkadaş bu peş peşe emeksiz yamaları yayınlayıp sunan zaten orası bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 31 Mayıs 2022; 21:51:10 >
  • ben traslate yamaya karşı değilim özen göstrilirse olabilir direk kopya yapıştır yapıyor bir iş yapmış gibi havaya giriyor

• Rdr yamasındaki olayları biliyorsun kardeşim Amerikan gizli serviside işin içindeydi çok zor şartlar altında yayınlandı yama iran ve kuzey kore sunucularından yüklenip Türkiyede kullanılabildi.

Sizi de anlıyorum genç kardeşlerimizsiniz popüler olma havalı olma ihtiyaçlarınız var :D Ama yeter bu kadar ilerde torunlarınıza bile anlatacağınız hikaye çıktı:D Anlatırsınız donanım haberde konu açtım zartzurt bile beni muhatap alıp cevap verdi diye D:

• Aynen TRANSLATECİ ilahlarınıza tapmayı bırakırsanız o perdeler belki açılır gözlerinizden :DD Sizi mahrum etmez kalitesiz çeviriler ile yüzünüze yüzünüze çay ! pardon translate yama atar siz de uslu çocuklar olursunuz . bölüm de gerçek kaliteli yamalar da iyice tarihin eski sayfalarında kalmış olur

• Forumdan ,discorrdan veya yama sitesinde yama gördün, merak ettin ve bir yamayı indirdin sonrada yükledin ama yamayı bir sebepten dolayı beğenmedin. Ne yapmak lazım ? Bu anlatacaklarım biraz gizli bilgi kimseyle paylaşmayın. Ekran resmi alabilirsiniz ama lazım olunca bakın hemen silin. Anlatıyorum...

Yüklediğimiz yamayı kaldırıp oyunu tekrar eski dilinde oynayabiliyoruz. TA ta ta taaa.

Ama büyük şirketler biz bu bilgiyi bilmeyelim diye yılda milyonlarca dolar para harcıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 31 Mayıs 2022; 22:3:9 >
  • Translate çeviri yapan ve kullanan kişiler genelde okuduklarını anlayamadıkları için ya da eğitim seviyeleri görece düşük kaldığı için bu bozuk türkçeli translate çeviriler onlar için bir sorun teşkil etmiyor pek tabi ki "MAL" gibi oyunlarını tam anlayamadan oynamaya devam ediyorlar.

Ancak bizler gibi okuduğunu iyi anlayan, kültürlü, kaliteyi seven ve benimseyen oyunseverler olarak translate çevirilerden nefret ediyoruz.

• Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler !

Sen hala istilalanmadın herhalde ! Sen keskin nişancıyı istila et de gel kardeşim müttefik nişancıyı vur , belki demek istediğimi anlarsın hadi iyi bak kendine

• Gönülllü çeviri işi bitti kabullenin. Sanıyor musunuz ki translate yamaları engellediğiniz gibi herkes gönüllü çeviri için konu açıcak ? Tüm eski gönüllü kadro şuan ücretli yama yada resmi yama yapıyor, bazılarını da insanlar küstürdü bıraktılar bu işleri. Bana translate yama savunucusu filan demeden hemen belirteyim translate yamalardan bende memnun değilim ve kullanmıyorum ama engellemek hiçbir şeyi çözmeyecek çünkü ücretsiz kimse birşey yapmıyor artık.

• mustafa608 kullanıcısına yanıt

Daha 1 saat olmadı yazdı arkadaşın birisi bu translate olayını gördüm çevirme hevesim kaçtı diye !! Yanlışın neresinden dönersen dön o kardır kardeşim yanlış sonsuza kadar devam edemez etmemeli bu olaylar bitme noktasına gelirse yeni oyunlarda yeni çevirmenler neden çıkmasın kaliteli yamaları neden görmeyelim bu forumda ! bu devran yıkılır bambaşka devranlara yol açılır bu kadar basit

• Hadi diyelim yamada hata var anlayamadın. güzel kardeşim ben sana güzelce anlatıyorum eğer bir derdin sıkıntın varsa burada boş muhabbet döndüreceğine . sermaye ile bir ekip kur veya yamayı sil. Ama bence anlamama sebebin sadece yamadaki hatalar değil çünkü benide anlayamıyorsun. Sen bir konudan şikayet ettin. Bende sana çözümü güzelce 2 kez yazıyorum.

• Eğer sıkıntın discordda olay çıkardığın için seni atmalarıysa bize öyle söyle. Boş yere seni ciddiye alıp cevap vermeyelim.

• Bulunma hal eki olan -ki'yi doğru yazmasını bilmeyen birinin çeviri kalitesini eleştirmesi ironik olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplasan bu tür insanları 5'i geçmez. Gönüllü çeviri işi bitti artık kabullenin.

• Forum gelirini kaybetti
    Herkesi banlaya banlaya kemik tayfa da bitti.

Şimdi yandas paylaşımlarla adonanimhaber olma yolunda soyunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler !

Sen önce tanıklık yap sonra gel kardeşim .

• Forumun aktifliği RDR 2 olayı patlak verdikten sonra bitti. Aylarca tek bir konu açılmadı. O olaydan sonra yüzde 80 oranında yama yapan kişi veya gruplar bu işe son verdi. Sonra zartzurt geldi, elinden geldiğince yamalar yapıp paylaştı. Yama kalitesine değinmiyorum, emeğe değiniyorum. Bu adamın türkçe yamaya ihtiyacı var mı, yok. Adam çıkmış, translate dahi olsa emek vermiş, yamalar yayınlamış. Konu sahibi arkadaş daha önce hiç yama yapmaya kalkıştı mı bilmiyorum ama kalkışsa translate yamanın bile alt yapısını kurmanın, fontları çözmenin ne kadar zor olduğunu kendisi bizzat görür ve translate yama yapan insanlara düşman gözüyle bakmaz. Şuan halihazırda Animus Grubu da bu işi bıraktığına göre piyasa da sadece Anonymous Grubu kaldı, düzenli şekilde yoluna devam eden. Sen her oyuna el çevirisi yama istiyorsan kendi grubunu kurup yama yapacaksın. Oturduğun yerden millet yama yapsın da ben oynayım kafasından çıkacaksın. İnsanlar uğraşmıyor artık bu tür şeylerle ki bence haklılar. Forum da yama yapanlara değer verilmiyor çünkü. Translate yama yapanları ortadan kaldırarak bir yere varacağını sanıyor musun gerçekten? Forum da iki tip insan var, bunlardan birisi klasikleşmiş türkçe yama forumunda takılıp da 'ingilizce öğren' diyen, diğerleri de başlığında translate yazan yamalara 'bu nasıl yama, hiç bir şey anlaşılmıyor' diyen. Şu serzenişini anlıyorum, translate yaması olunca insanlar yama yapmak istemiyor. Yapmak isteyen her türlü yapıyor, gerisi bahanesini üretiyor. Normal bir yama varken kimse gidip de translate kullanmaz. Yapmak isteyen yapıp piyasaya sürer, ücretli veya ücretsiz ki bence ücretli olması lazım, bu az da olsa teşvik eder insanları çünkü. Yama yapan çok az sayı da insan kalmışken olanları da sen ve senin gibiler kaçırmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke paralı birkaç oluşum daha olsa da üye olup desteklesek, daha fazla yamaya translate olarak değil de el emeği ile oynayabilsek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.