Şimdi Ara

Forumda kullanici engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinin ozel mesajlarini ve tum mesajlarini engellemek istiyorum ne yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakaret yerine insanların anlayacağı kibar bir dil kullanırsan gerek kalmaz bence.
  • İmzama destek verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhdgn

Hakaret yerine insanların anlayacağı kibar bir dil kullanırsan gerek kalmaz bence.

BLOK.
  • quote:

Birisine UZA BURDAN, EZİKSİN EZİK KALACAKSIN demenin cezası var mı arkadaşlar?

3 mesaj üst üste atmışsın haklı mısın haksız mısın bilmem ama şuan gözümde haksızsın.
  •  Forumda kullanici engelleme
    Şu resmi görüyorsun her mesaj atan kişinin panelinde sağ tarafta bulunur. Ona basarsan hem mesajları hem özel mesajlarıı engellenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

Birisine UZA BURDAN, EZİKSİN EZİK KALACAKSIN demenin cezası var mı arkadaşlar?

3 mesaj üst üste atmışsın haklı mısın haksız mısın bilmem ama şuan gözümde haksızsın.

Arkadas cocukluktan kurtulamadi . Surekli note 2 ilanima mesaj atip duruyor yok fiyatin cok burda su fiyat... bidi bidi.. 3 gundur cenesi kapanmak bilmedi. defalarca sikayet etmeme ragmen hala atiyor. Atsin zamani cok bos adamin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırının 1199 tl ye satıldığı bir telefonu ikinci el 1100 tl ye satman önemli değil. Ama bunu sana belirttim diye uza buradan diye hitap etmen, bu forumdaki insanları kazıklama niyetin önemli benim için.
    İkinci el kurallarına göre sana link verip fiyatının yüksek olduğunu söyledim.
    Senin amacının ne olduğu açık açık belli.
    Buradaki insanlara bu telefonun sıfırını aynı fiyata alabileceklerini söylemem zoruna gidiyor.
    Sana ne küfür ettim ne de hakaret. Ama sen uza dedin, ezik dedin, sülük dedin.
    Hala utanmadan yazabilme başarınıda tebrik ederim.

• quote:

Sıfırının 1199 tl ye satıldığı bir telefonu ikinci el 1100 tl ye satman önemli değil. Ama bunu sana belirttim diye uza buradan diye hitap etmen, bu forumdaki insanları kazıklama niyetin önemli benim için.
    İkinci el kurallarına göre sana link verip fiyatının yüksek olduğunu söyledim.
    Senin amacının ne olduğu açık açık belli.
    Buradaki insanlara bu telefonun sıfırını aynı fiyata alabileceklerini söylemem zoruna gidiyor.
    Sana ne küfür ettim ne de hakaret. Ama sen uza dedin, ezik dedin, sülük dedin.
    Hala utanmadan yazabilme başarınıda tebrik ederim.

İstedigim fiyati vermekte ozgurum ayrica referanslarim benim guvencemdir senden daha cok satis yapip senden daha cok deneyimli oldugumu ve forumda bilirligim bunun gostergesi. Bir ilana defalarca sikayet etmeme ragmen hala cocuk gibi mesaj yazmakta nedir???? Sana soylenenler az bile . Senin yuzunden konumu kapatip satistan vazgectim be! Yaziklar olsun sana ! Artik benden uzak dur da az adamligini goster

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Forumda kullanici engelleme
    Şu resmi görüyorsun her mesaj atan kişinin panelinde sağ tarafta bulunur. Ona basarsan hem mesajları hem özel mesajlarıı engellenir.

Özel mesajları engellemiyor o. Son birkaç günde değişmediyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.