Şimdi Ara

Forumdaki GENELLEME konusu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki kisiyi calisirken görmüş ergenlerin HERKES calisiyor ne yapacaz?! hicbir gelisme gostermemis, fakültesini hakkiyla bitirememis muhendisten duyduğu laflari MÜHENDISLIK ÇÖP diye kafasina kazımış asosyal yaratiklardan ve bunlarin yaptiklari genellemeden tiksinen bir ben miyim?

• Çöp
  • Hocam benim kimseye kendimi kanitlama derdim yok.benim başarimda basarisizligimda benden baska kimseyi ilgilendirmez.ama bu HERKES lafi beni sinir ediyor.Adamin tanidigi muhendismişte 3 senedir bostaymis.Millet hayvan gibi ders calisiyormus.Doktorluk zormuş.İnsanlari tekillestirmeden baska bi sey degil bu.ne yani adam akiskanlar mekanigini 3 seferde bitirdi diye herkes mi bu derste zorlanacak.
  • tiksiniyorsan bloklayabilirsin,hatırlatmak istedim
  • enose E kullanıcısına yanıt
    Halının altına süpürmenin iyi bi temizlik olduğunu düşünmüyorum.
  • havalımüh kullanıcısına yanıt
    nickinin hakkını veriyorsun
    Elimden geldigince.
  • havalımüh kullanıcısına yanıt
    aferin o zaman sana
  • Hocam bu konu ornek olmakla yada bazi seyleri ispat etmekle üstünden gelinecek bisey degil.
    Genelleme hastaligi var vede bu hastalik insanlarin çoğunu yanlışa surukleyebilecek bi hastalik.
    Teşekkür ederim iyi forumlar.
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Yazık.
  • Hocam sunu bastan soyliyim.benim kendi dogrularimi kimseye kabul ettirme gibi bi cabam yok.ama 2 3 kisi ile sınırlı olan bilgilerini insanlar herkese ceviriyor.
    Bu toplumsal bi hastalik.
  • Ben alıştım artık ne tıpa sallayandan ne mühendisliği yerenden hiç birinden rahatsız olmuyorum bünye alışıyor merak etme
  • Genellemeleri de genellememek gerekiyor. Yeni mezun mühendisler düşük maaşla işe başlıyor veya iş bulamıyor bu hemen hemen doğru sayılır. Tıp okunması zor bir bölüm buda hemen hemen doğru sayılır. Birincisi mühendis neden iş bulamaz veya düşük maaşla işe başlar? İyi bir eğitim alamamıştır, kendini geliştirmemiştir. Ikincisi tıp zor mu? Bence her bölümün kendine göre zorluğu var. Son genelleme: çalışan , azmeden emeğinin karşılığını alır.

Gündeminin sonunda (aklinun ucunda, kiyisinda) bile yer almaması gereken bu konuları bizim bile gündemimize alıyorsun, gereksiz konular.
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorunun mühendislerin düşük maasi doktorlarin 6 yillik zor egitimi deil.
    Adam mühendisliği 6 senede bitirmis Türkiyede muhendislik okunmaz,hicbir bilgisi olmadigi halde sagdan soldan duydugu lafla dişçilik okunmaz diye genelleme yapip kendi düşüncelerini nesnel bi yargi gibi bize gostermesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.