< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kızların asla sevgili olmayacağı tipler listesi ( ciddi liste)
-
-
-
1 ve 6 aynı zaten jawline olmayan biri yakışıklı olamaz
-
yok knk oluyo ya bana denk geldi baya
sakal ile kapatıp orayı iyi bi tip elde eden onlarca kişi var kızlar nasıl kesiyordu ben kampüse çıkar insanları gözlemlerim o yüzden jawline olmadan da yakısıklı olmayı başaranlar var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafif sakal uzun yanları kazıtılmış toplu saç ikilisi kızları fışkırtıyor hocam hele birde açık kahverengi oldumu üfff ben yapınca böyle oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Varsa da forward growth oranı iyi olanlardır
-
-
yok hocam cidden var eskiden ben de böyle düşünüyordum ama sakala düzgün şekil verdiğin zaman çene yapını baya kapatıyor göz yapısı burun yapısı ve kafa şekli de belirliyor bunu tabi
Sakalı kes sobra bir süre yeni yerlerde bırak kıllar oraya yerleşssin hocam ben saçım dökülünce kafamda bırakıyordum gür saça sahibim artık
Sakal uzatmak yüzümü kaşındırmasa denenir aslında mantıklı geldi düşününce
-
genetik tamamen ya şu an hint yağı ile badem yağını karıştırıp sürüyorum cok ince ola kıllar kalınlaşır belki diye ama sanmıyorum bir ise yarayacağını
senede 1 defa jiletle komple keserim sonra uzatırım hep makasla kısaltırım arada
Hepsi var bende
bende de rahat 5 tanesi var her türlü sıfırım
Üçüncü maddeyi bilemeyeceğim, ama onun dışındaki tüm maddeleri herhangi bir gün dışarı çıktığınızda görebilirsiniz. Gayet tipsiz, fakir olup da sevgilileriyle gezenler dolu ortalık.
Incellerle çıkmayacakları kesin ama. Erkekler ölsün diye standlardan millete bağıran üniversite yeni giriş feministleriyle aynı kategoride inceller, ve saçma bir şekilde birbirleriyle kapışıyorlar, halbuki tek fark biri kadın biri erkek, yoksa yobazlık aynı yobazlık.
-
🤣
valla senin kadar net yazamadım bu arkadaşa. Tebrik ederim
-
4 tanesine sahibim 2 tane resmi 4-5 tanede gayri resmi manitam oldu kanka - 6da 0 olsa bile karakterin birinin hoşuna gider o bile yeterli olur
-
Sadece 3. Maddeye sahip olmak yeterli aslında. Diğerlerinde benden çok daha kötü olup lafla kız düşüren çok var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- hiç sevgilisi olmamış kız
- unutkanlık için tebokan
- ehliyet sınavına telefonla girilir mi
- arabaya kesilen kurbandan kimler yiyemez
- borcunu isteme mesajları
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X