Şimdi Ara

Forumdaki tmcilerin kaliteli insanlar olmasi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim oyum endustri 4.0 bebecan reise zaten hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent ee yi 4.0la bitirirsem gunoksay bana dh in tapusunu versin zaten

• babacan siyasal islamci degil.onun partide yer almasi bir sirketin ceo'su olmasi gibi bir seydi.gorev suresinde de uzerine duseni fazlasiyla yapti zaten

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    ben de sana kebap ismarlarim hocam :)

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o adamın samimiyetine inanmıyorum. Benden ve çevremden o gibilere oy yok. Siz destekliyor olabilirsiniz saygım sonsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevcutlar icinde baska alternatif yok.o veya onun gibi birisi gelmezse ekonomi hayal edemeyecegimiz kadar kotu olacak hocam...

• Hayır demem
    Hep beraber yemeğe gitme gibi bir şey olursa baya güzel olur

Hayalimde Mansur yavaş var ama adam olmam diyor. Siz ne dersiniz hocam? Ankaradaydınız sanırım. Siz daha iyi bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 17 Temmuz 2020; 22:29:56 >
    Maalesef hocam değil babacan, Mansur yavas aday olsa başkan değişmez. Herkes konuşur sağda solda Mansur çok iyi, bu adamdan olur falan sonra florasana basarlar yine

Hocam eğer Babacan başa geçerse size olacakları söyleyeyim mi? En başta ekonomi coşacak. Halkın güvenini ve sevgisini Kazanacak. Lakin arkalarında milyon tane iş çevirecekler. Bu böyle yıllarca sürecek. Bir süre sonra patlak verecek. Bu senaryo size tanıdık geldi mi?
    Demek istediğim şu: Tarih tekerrür eder. Hele bizim gibi aptal ve koyun bir millete sahip ise sömüre sömüre tekerrür eder. Bu millet AKILLANMAZ. Bundan emin olabilirsiniz.

Bu arada zihniyeti hakkında şunu da belirteyim: Karşı çıktığım mesele siyaset ile islamı birlikte götürmek. İslamla bir mevzum yok. Zaten sülalem muhafazakar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 17 Temmuz 2020; 22:30:53 >
    iyi bir insan.ancak bize piyasalarla iliskisi iyi bir insan lazim.ekonomi rezalet durumda.acilen toparlanmamiz lazim.

• Babacan birileri gibi gormemis degil hocam.Ulkemizi hak ettigi yere tasiyacaktir

istanbulda bir dh bulusmasi yapilabilir

Coronadan sonra bu seneki tm kadrosu olarak istanbul bulusmasi yapabiliriz bence guzel olur(mfdeki dostlarimiz da gelebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 17 Temmuz 2020; 22:29:32 >
    Siz bilirsiniz hocam. Ben olacakları söyledim. Ha, beni bağlar mı? Bağlamaz. Umurumda da değil. Seçimler.2023’te. Ben mezun olunca yurt dışına taşınacağım. O yüzden pek de umurumda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Siz bilirsiniz hocam. Ben olacakları söyledim. Ha, beni bağlar mı? Bağlamaz. Umurumda da değil. Seçimler.2023’te. Ben mezun olunca yurt dışına taşınacağım. O yüzden pek de umurumda değil.
    Nereyi istiyorsunuz hocam ülke olarak?
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Hocam başta Almanya’yı düşünüyordum. Lakin halkıyla frekanslarım uyuşmuyor. O yüzden vazgeçtim. Gönlümde Amerika var. O yüzden tıptan vazgeçtim. Çünkü USMLE sınavı Türkler için iyice zorlaştı. O yüzden mühendislik düşünüyorum.

• Hocam eyvallah sizden duymak iyi oldu bu.

• Hocam sağ olun

• ne demek hocam var olun :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.