Şimdi Ara

Forumdaki tmcilerin kaliteli insanlar olmasi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yolun açık olsun hocam takdir ettiğim bir insandın hayatın her alanında başarılı olacağına eminim
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    takdir ettiğim bir insandın hocam hem yardımsever kişiliğinle hem de cesaretinle yolun açık olsun her şey gönlünce olsun
  • Biz de buranın ekmeğini yemiş tm cilerdeniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

yolun açık olsun hocam takdir ettiğim bir insandın hayatın her alanında başarılı olacağına eminim
    Ben de senin için aynısını diyorum.Selami Yalçın tekrar videolarını attığın konuyu hatırlıyorum yazışmıştık orada :D.O adam sayesinde tarihi fulleyecektim neredeyse ve senin sayende onu tanımam.
  • üniversite de okurken hazırlanmaya çalıştığım için hiç yazamadım.Ama son zamanladda tm başlıklarından yeterince faydalandım.Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum var olun arkadaşlar 👌👏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    kırık yaktı bizi

• aynen ben de hatırladım yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana dostum :)
  • selami yalcin tekrar videolarini ben de bilmiyordum bana da cok yardimi dokundu

• Bence forumun en iyi tm senesi hocam son iki seneye göre çok sağlam elemanlar var. Bence 10kya 50+ giren çıkabilir.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    son 40 güne girerken benim tarihim sadece genel kültürden ibaretti selami yalçın olmasa bu sınavda 5 neti geçemezdim sınavda da 1 tane doğrumu yanlışa çevirdim ataşemiliteri de işaretleyecektim elim gitmedi sağlık olsun 9-10 yapacağım bir sınavdı yine de güzel geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2020; 15:29:57 >
  • Friedrich Schiller kullanıcısına yanıt
    bence de ilk 10kya 50+ kişi rahat girecek hocam.sağlam elemanların yarısı hak ettiğini aldı yarısı alamadı herkes alsaydı forum tarihinin en fazla derece çıkarmış tm senesi olurdu bu sene
  • sağ ol hocam yolun açık olsun

Maalesef hocam ama umarım hedefim olacak iyi yaptığımı düşünüyorum. Ama tek keşkem ed da o 2 yanlışı ve tarihte 1 yanlışı yapmasaydım ikilemde kaldığım 3 soru gitti.

• Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    ah hocam ah. en olmayacak seyler yanlis benim de...

• Tmciler alçakgönüllü ve vefalıdır. Mfciler ise megolaman ve içten pazarlıklıdır.

• Bir TM ci olarak gülümsedim ;D

• Hocam güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Umarım sizin ve emek veren herkesin gönlünden geçenler olur ve maksadınıza ulaşırsınız.

kanka koç felsefe olayı var kafamda duruma göre. 2021 forum tm şampiyonlar ligi kadrosuna benim de eklenmem muhtemel olasılık gibi duruyor.😎😎😎

• kobe6 kullanıcısına yanıt
    ben de boun isletme icin mi kalsam napsam

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

ben de boun isletme icin mi kalsam napsam
    Yeter sen dur durduğun yerde ya da ybs ye kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 19 Temmuz 2020; 22:56:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.