Şimdi Ara

Forumdaki tmcilerin kaliteli insanlar olmasi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

Benim oyum endustri 4.0 bebecan reise zaten hocam
    Vallaha hocam iç siyasetten çok fazla tiksindim. İç siyaset için bir favori belirleyemiyorum. Bir tarafta rant ve torpillerle geçinen bir Ak Parti ve vekilleri; bir yanda samimiyetten yoksun, kuruluş amacını siyasi bir koz ve oy almada araç olarak kullanan bir CHP ve CHP'li vekiller. Öte yandan dış siyaset için iç siyasette de Ak Parti ile birleşmiş bir MHP. Öte yandan, mevcut CHP'nin ülkücülerdeki karşılığı İYİ Parti, teröristlerden bahsetmiyorum hocam zaten onun hiç affı yok, hadi bunlar iç siyaset ama o direkt egemenlik konusu.
    O yüzden iç siyaset için bir görüş belirtemiyorum ama şahsen dış siyasette Ak Parti'yi diğerlerinin görüşleri ile kıyasladığım zaman daha başarılı buluyorum.
    Yani böyle enteresan bir çıkmaz içerisindeyim. Ya iç ya da dış siyaseti seçmem gerekiyor gibi düşünüyorum. Yalan yok bu ülkede güzel başarılar elde etmiş, standartın üzerinde geliri olan bireyler, ideolojik düşünce haricinde pek de devletle ters düşmüyor. Çünkü Ak Parti'nin en çok eleştirildiği ekonomi meselesini bireysel olarak halletmiş oluyorlar. Bu açıdan bakarsam iç siyaset sıkıntısını bireysel olarak halledebilirim gibi geliyor.
    Ha "endüstri 4.0" gibi nitelendirmeler ile göz önüne çıkmış bir aday da hiç fena olmaz. Yani mantıken hoş duruyor. Şuan biraz dinliyor araştırıyorum Babacan'ı dış siyaseti mantıklı gelirse güzel bir çıkış yolu olabilir. Valla yeni siyasi dinamiklerden biraz heyecanlanmıyor da değilim hocam. Bakalım yaa Allah umarım en hayırlısını nasip eder.

• eyvallah canlarım. elimden geldiğince öneride bulundum deneme kitap konusunda. geri dönüşlerden anladığım kadarıyla pek çok kişi faydalanmış. ben de sizlerden çok şey öğrendim. sonuçlar belli olsun pek çok konu açacağım inşallah 2021ciler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Parti başkan adayı yapmamışlar bir kez daha düşünüyorum tercihimi şu an
    22 Partisi hayırlı olsun
    Yapmazlar çünkü ybs’ye laf attın

• Arkadaşlar ben hepinize teşekkür ederim hep misafir takip ederdim mesajlarla son 2 ay kala katıldım zaten çevremde kendimi karşılaştıracağım tmci yoktu siz bana bunu sağladınız çok sağlam arkadaşlıklar elde ettim hepiniz kaliteli insanlarsınız.Yolunuz açık olsun gittiğiniz yerlerde ve aldığınız kararlarda başarılı olacağınıza emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Bir aksilik olmazsa ilk 100 sonuç belgesiyle buradayım bir hafta sonra
    Helal olsun hocam kaç kaç geldi

• Kıskanıyorum ybsyi napalim

• ayt 75,25 eminim diyebiliriz. tyt 109 ama +- biraz oynayabilir. hayvani bir yığılma olmazsa ilk 100 gelir diye düşünüyorum. inşallah sizin netlere de gelir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

ayt 75,25 eminim diyebiliriz. tyt 109 ama +- biraz oynayabilir. hayvani bir yığılma olmazsa ilk 100 gelir diye düşünüyorum. inşallah sizin netlere de gelir hocam
    Hocam size çok çok rahat gelir ki 109+ ya dönüşürse ilk 30 dahi gelebilir bence.Benim tyt problemli ya son 3 yıla göre geliyor ama güvenemiyorum pek :D

• eyv cnm cansın
  • TM nedir ? çok yabancı kalmışım be foruma
  • 63 OBP ile bu listeye girebiliyor muyum¿

• Adamsın <3

• Hocam kırık obp den dolayı yapamadım onlar kadar ama 3 3.5k mız olur umarım
    Tyt 88.5
    Ayt 69.5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tmlerin samimiyetine bayılıyorum valla. Cok daha keyifli ve eglenceli geliyor. Forumda da öyle keza. Bu arada bu sene forumda en takdir ettigim ve kaliteli buldugum uyelerden biriydiniz hocam. Her şey gonlunuzce olsun

• gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Herkes adına teşekkür ederim, gerçekten bu forumda birbirimize yardım edebildiysek ne mutlu bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kast ettiğim kaliteli insan kategorisi sadece başarı ölçütüyle belirlenmiyor bana göre 5000. adam 5. adamdan daha kaliteli de olabilir
  • melihceliktas kullanıcısına yanıt
    sen de cnm :)
  • Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim hocam. Keske imkanimiz olsa da bicok tmciyle toplu bulusma gerçekleştirsek

• gizemisy G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ben de sizin için aynı şeyleri düşünüyorum umarım her şey gönlünce olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.