Şimdi Ara

Forumdaki tmcilerin kaliteli insanlar olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada birkac toxic tipler cikmasina ragmen genel olarak forumdaki tmcilerin kalitesi cok iyi bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derece yapmis tum TMci dostlarimi tebrik ediyorum simdiden arada o kadar guzel bir samimiyet olusmus ki mutlu oluyorum sizleri gordukce :) forum tarihinin en basarili tm senesi olabilecek bir seneydi fakat ben ve bircok arkadasim hak ettigini alamadi.bu kisilerin de emeginin karsiligini ya hayatta ya da diger sene sinavda derece yaparak alacagina sonsuz inaniyorum
    Hocam eğer Babacan başa geçerse size olacakları söyleyeyim mi? En başta ekonomi coşacak. Halkın güvenini ve sevgisini Kazanacak. Lakin arkalarında milyon tane iş çevirecekler. Bu böyle yıllarca sürecek. Bir süre sonra patlak verecek. Bu senaryo size tanıdık geldi mi?
    Demek istediğim şu: Tarih tekerrür eder. Hele bizim gibi aptal ve koyun bir millete sahip ise sömüre sömüre tekerrür eder. Bu millet AKILLANMAZ. Bundan emin olabilirsiniz.

Bu arada zihniyeti hakkında şunu da belirteyim: Karşı çıktığım mesele siyaset ile islamı birlikte götürmek. İslamla bir mevzum yok. Zaten sülalem muhafazakar :D
    Bu yılki TM kadrosu çok iyiydi bence. Başarı bakımından bakarsak en azından altı tane ilk iki yüz kolaylıkla çıkacak. Bir de benim bilmediklerim vardır, onu da siz hesaplayın.

TM'cilerin hepsi de çok yardımcı oldular konularıyla, tavsiyeleriyle ve mesajlarıyla. Seviliyorsunuz, teşekkürler.
    Arkadaşlar ben hepinize teşekkür ederim hep misafir takip ederdim mesajlarla son 2 ay kala katıldım zaten çevremde kendimi karşılaştıracağım tmci yoktu siz bana bunu sağladınız çok sağlam arkadaşlıklar elde ettim hepiniz kaliteli insanlarsınız.Yolunuz açık olsun gittiğiniz yerlerde ve aldığınız kararlarda başarılı olacağınıza emin olun.
  • Umarım toxic tip olarak nitelendirilmiyorumdur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam :)
    rovi21, .-. bu iki arkadas ve turevlerini kast ettim

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    konu fazla mi iyimser olmus hocam

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road da 2010'cu olduguna gore forumda iyimserlik kalmadi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2019'a göre 45-50k sıralama gözüküyor sizce bu sene kaçbin gelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılki TM kadrosu çok iyiydi bence. Başarı bakımından bakarsak en azından altı tane ilk iki yüz kolaylıkla çıkacak. Bir de benim bilmediklerim vardır, onu da siz hesaplayın.

TM'cilerin hepsi de çok yardımcı oldular konularıyla, tavsiyeleriyle ve mesajlarıyla. Seviliyorsunuz, teşekkürler.
  • sen sayisal degil misin hocam :)

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TMciler adamdır. Sayısalcılardan troll çıkması sayısalcıların daha çok olmasından da kaynaklanabilir bence. Ben de kendimi hybrid kategorisine alabilirim yarı troll yarı normal

• tmcilerin sefiri almanyalidoktor'dur, BİAT EDİN!

• teşekkürler gardaşım

• jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı oyna gabrak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derece yapmis tum TMci dostlarimi tebrik ediyorum simdiden arada o kadar guzel bir samimiyet olusmus ki mutlu oluyorum sizleri gordukce :) forum tarihinin en basarili tm senesi olabilecek bir seneydi fakat ben ve bircok arkadasim hak ettigini alamadi.bu kisilerin de emeginin karsiligini ya hayatta ya da diger sene sinavda derece yaparak alacagina sonsuz inaniyorum

• Hocam teşekkürler önelikle .Bizim hedefimiz üniversite kazanmak ve yanında diğer arkadaşlara da yardımcı olabilmek.BEn kendimi gerçekten tm hissettiğim için tm den girdim.2 sene sayısaldan girdim hayatımın en büyük pişmanlığıydı.Neyse herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.