< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Derece yapmis tum TMci dostlarimi tebrik ediyorum simdiden arada o kadar guzel bir samimiyet olusmus ki mutlu oluyorum sizleri gordukce :) forum tarihinin en basarili tm senesi olabilecek bir seneydi fakat ben ve bircok arkadasim hak ettigini alamadi.bu kisilerin de emeginin karsiligini ya hayatta ya da diger sene sinavda derece yaparak alacagina sonsuz inaniyorum
|
konu fazla mi iyimser olmus hocam
![]() |
Hocam eğer Babacan başa geçerse size olacakları söyleyeyim mi? En başta ekonomi coşacak. Halkın güvenini ve sevgisini Kazanacak. Lakin arkalarında milyon tane iş çevirecekler. Bu böyle yıllarca sürecek. Bir süre sonra patlak verecek. Bu senaryo size tanıdık geldi mi?
Demek istediğim şu: Tarih tekerrür eder. Hele bizim gibi aptal ve koyun bir millete sahip ise sömüre sömüre tekerrür eder. Bu millet AKILLANMAZ. Bundan emin olabilirsiniz. Bu arada zihniyeti hakkında şunu da belirteyim: Karşı çıktığım mesele siyaset ile islamı birlikte götürmek. İslamla bir mevzum yok. Zaten sülalem muhafazakar :D |
![]() ![]() TM'cilerin hepsi de çok yardımcı oldular konularıyla, tavsiyeleriyle ve mesajlarıyla. Seviliyorsunuz, teşekkürler. |
![]() Bir aksilik olmazsa ilk 100 sonuç belgesiyle buradayım bir hafta sonra |
Arkadaşlar ben hepinize teşekkür ederim hep misafir takip ederdim mesajlarla son 2 ay kala katıldım zaten çevremde kendimi karşılaştıracağım tmci yoktu siz bana bunu sağladınız çok sağlam arkadaşlıklar elde ettim hepiniz kaliteli insanlarsınız.Yolunuz açık olsun gittiğiniz yerlerde ve aldığınız kararlarda başarılı olacağınıza emin olun.
|
Vakit değişim vakti taze kan lazim
-15. Cumhurbaşkanınız The Killing Road |
eyvallah canlarım. elimden geldiğince öneride bulundum deneme kitap konusunda. geri dönüşlerden anladığım kadarıyla pek çok kişi faydalanmış. ben de sizlerden çok şey öğrendim. sonuçlar belli olsun pek çok konu açacağım inşallah 2021ciler için
|
üniversite de okurken hazırlanmaya çalıştığım için hiç yazamadım.Ama son zamanladda tm başlıklarından yeterince faydalandım.Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum var olun arkadaşlar 👌👏
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|