Şimdi Ara

Yks forum tarihinin en detayli tavsiye konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cayinizi kahvenizi neyiniz varsa gelin alin 2 kere mezuna kalip bunun sonucundr elle tutulur bir derece yapan abinizin tavsiye konusudur.
    2020 yksye girecektim pandemi zart zort biliyorsunz yine de calisiyorduk taa ki babam vefat edene kadar babam 26 nisanda vefat etti bu hayatimi 180 derece degistirdi. Ortanca cocugum ben neyse o yil cenqze isleri pandemi yuzunden gec gelen taziyeler derken ben sinava girmedim. 2021de abim unisini birakmasin diye evde en ufak seye ben kosuyordum ve masaya oturamiyordum annem kardesim daha babamin vefatini atlatamamisti cunku. Abim evde olmadigi icin evin tum isleri bana bakiyordu bunun stresi yuzunden ( aslinda o sene qotumu kistirip calisamadim bence bahanesiydi) calismadim. Neyse oyle boyle geldik son seneye onceki senelerde yarim yamalak calismalarla tyt 80 netlere gelmisti ayt 11.sinif konulari haric pek hatirlamiyordum ki onlari da oyle hayal meyal hatirliyordum. Son sene yaparim ederim havasina girmistim oyle boyle vakit geciyordu yavas yavas streste bindim ha bu arada 2021de say 250k yapmistim. Hedefim yuksekti zaman geciyor ben gecen seneki halimden 1 adim ileri gidemedim. 7 ay kalmis tum konular duruyor. Onceki hayatimda ne varsa yok ettim. Oyunlar, pc, forum okumalar platoniktim birine onu her yerden engelledim, sosyal medyalarj kapadim bir tek youtube. babam olmadigi icin dershaneye gitmedim aileme yuk olmamk icin. Onceki senelerden kitaplwr denemeler her seyim vardi tek eksik oturup calismam. Gittim youtube premium aldim yotubeden reklam cikmasin diye. Oyle kafaya koydum. Neyse ilk isim uyku duzenini oturtup her seyle son kez vedalasmak o gun uyumadim onceki hayatimda ne varsa gidip son kez ugrasip kaldirdim. Sabah 6da kalkmaya basladim yeme icmeye tuvalet ihtiyacina masadan kalkiyordum.oyle kafaya koymustum en az calistigim gun 10 saatti. 4 5 saatlerden baslayip 15 16 saatlere cikmistim. Oyle manyak calisiyordum. Neyse gel zaman git zaman sinavlardan sonuc almaya basladim. 80 net oldu 90 oldu 100 net 7 ayda ufak ufak arttira arttira 100+lara gelmistim keza aytde oyle neyse sinava girdim ciktim 2022 yks gordugum en rezil ykslerden biriydi o sinavda ilk 7000 bine girmistim. Varya inanamazsiniz en cok annemi mutlu ettigim icin gururluydum o ezik akrabalara ezdirmedigim icin. Neyse bunun sevinci yasarken yurt disindan kuzenm teyzem falan bizimkilerle konusup ben ve abimi amerikaya almak icin ugrastilar abm gecen yaz gitti subat gibi ben de gidecegim bu yuzden tercih vermedim. Ama gonlumden itu pc geciyordu keza giremiyordum ama olsaydi oraya isterdjm. Neyse bu simdilik benim hikayem birkac oyun sonra sinav senesini anlatacagim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Simdi gelelim sinav seneme, dedigim gibi her seyi hayatimdam cikartmistim. Ilk baslarda inanilmaz kriz yasiyordum ama bir sekilde dayaniyordum. Birkac ay sonra hicbir sekilde zorlanmamaya basladim ders calismaktan keyif almaya basladim bu da netlerime yansidi. Sinav senesi en cok zorlandigim ders geoydu hicbir sekilde ucunu goremiyordm. Kenan karadan calisip acil cozuyodum ama inanilmaz zorlaniyordum gel zaman git zaman o da acildi arap ati gibi olmaya basladi. Sinav senesi her seyi cikarttigim icin hicbir sey dikkatimi dagitmiyordu hayvan gibi hedefime odaklanmistim. Hicbir sey dusunmuyordum benim hedefim 50k yapip bu cileden kurtulmakti daha iyisini yaptim. Her yil belli aylarda foruma su surede su yapilir mi gibi konular acilirdi. Bende onlardan pay cikariridim. Arkadaslar yeterli sure varken hayvan gibi calisinca her sey yapiliyormus haberiniz olsun. +bura guncellenecektir.

• Neyse genel olarak boyleydi simdi yaptigim en buyuk 3 hatadan bahsedecegim.
    1- palmiyeavsar gibi youtube kanllarina bakmam ve tavsiyelerine kulak asmam.
    2-forum olsun reel hayat olsun insanlarin sozune kulak asmam arkadaslar ne yaparsaniz yapin kendi bildiginizi yapin yoksa cok pisman oluyorsunuz.
    3- uyku duzeni kisaca uyku duzeni her seydir.

• Kitaplardan ve youtube kanallarinda bahsetmiyorum her yerden ogrenebilirsiniz. Diger deneme sirasi falan olsun onlar kisiye ozeldir girmek istemiyorum. Sorulariniz varsa alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.