Şimdi Ara

Technopat en iyi forumdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada az konuşulan bir konu hakkında konu açtım 10 dk falan önce şimdiden 2 cevap geldi. Aynı konuyu eski hesabımla buraya açmıştım daha önceden haftalar geçmesine rağmen bir tane bile cevap gelmemişti. Technopat tam bir dayanışma sitesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales

• Burada işin ne o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son cümlede nokta koymadığın için 3 hafta ban

güle güle technopata

• Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Technopat'da nokta koyucu var orada onu kullanabiliyorum burada iplemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales

Hoş geldin arkadaşım nasılsın

Özür dilerim seni bilmeden kırdığım için arkadaşım günde bir defa yiyorum onun için yemek konuları açıyorum

Dünyanın en iyi forumu Donanımhaber sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 3 Eylül 2020; 21:55:13 >

• quote:

Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales

NE SANDIN ULAN

BAŞIMIZI KESTİNİZ DİYE BİZİ DE Mİ BİTİRDİNİZ SANDİNİZ

SAYİN KARAHANLİ FRANCİS J UNDERWOOD HAN HAZRETLERİ ARAMİZDA OLMASA DA KONSEYİMİZ DİMDİK AYAKTADİR VE DH ÜZERİNDEKİ ZORLAYİCİ TAHAKKÜMÜMÜZ EZİCİ USTUNLUGUMUZ VE DERİN DEVLETSEL YAPİMİZ İLELEBET VAR OLACAKTIR ULAN

Technopat en iyi forumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Eylül 2020; 22:1:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forumdaki en iyi emoji
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iyi olduğunu kanıtlamaz aktif olduğunu kanıtlar.

Noktadan sonra boşluk koyduğum için banlandığım saçma forum.

Hala 2000 TL'ye GT730 sistem alanların olduğu forum.

• trplayer kullanıcısına yanıt

hocam siz bu forumun neşesisiniz

hoş geldiniz

güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam siz bu forumun neşesisiniz

hoş geldiniz

güle güle

Hoş buldum sende hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim nasılsın

Sende diğer arkadaşlarıımızda çok iyiler iyiki varsınız Technopat en iyi forumdur 

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Technopat da noktalama işaretlerini otomatik düzeltici var, bu sayede sizin gibi milleti bozan insanlar denk gelmiyor...
    O da güzel bir detay

• burayı terk et

• Burası harbi has adam ve kadınların mekanı beğenmeyen çıksın.

• Teknoloji konusunda arkadaş haklı.
    Burada sadece goygoy yapılıyor.
    Örnek grafik kısmına bir konu açın 10 gün 1 cevap ya olur ya olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Teknoloji konusunda arkadaş haklı.
    Burada sadece goygoy yapılıyor.
    Örnek grafik kısmına bir konu açın 10 gün 1 cevap ya olur ya olmaz
    bu forum artık help desk özelliğini yitirdi.
    burda teknoloji siyaset sıcak fırsatlar arabalar,eğlence var artık.

en son 10 sene önceydi o pc bozuldu yardım edin furyası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Eskiden gerçekten bilgisayar hakkında bir şey öğrenmek için bu foruma gelirdik. Şimdi sadece konu dışı yoğun, diğer taraflar sinek avında.

• Orasını sağlıklı bulmuyorum

• quote:

ulan ben ne yaptım? ortamımız var ki seviliyoruzTechnopat en iyi forumdur 

• galiba forum olarak seni sevmedik pek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.