< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Technopat en iyi forumdur
-
-
Burada işin ne o zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en son cümlede nokta koymadığın için 3 hafta ban
güle güle technopata
-
Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales
-
Technopat'da nokta koyucu var orada onu kullanabiliyorum burada iplemiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AAdam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales
Hoş geldin arkadaşım nasılsın
Özür dilerim seni bilmeden kırdığım için arkadaşım günde bir defa yiyorum onun için yemek konuları açıyorum
Dünyanın en iyi forumu Donanımhaber sitesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 3 Eylül 2020; 21:55:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
NE SANDIN ULANquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AAdam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales
BAŞIMIZI KESTİNİZ DİYE BİZİ DE Mİ BİTİRDİNİZ SANDİNİZ
SAYİN KARAHANLİ FRANCİS J UNDERWOOD HAN HAZRETLERİ ARAMİZDA OLMASA DA KONSEYİMİZ DİMDİK AYAKTADİR VE DH ÜZERİNDEKİ ZORLAYİCİ TAHAKKÜMÜMÜZ EZİCİ USTUNLUGUMUZ VE DERİN DEVLETSEL YAPİMİZ İLELEBET VAR OLACAKTIR ULAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Eylül 2020; 22:1:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu iyi olduğunu kanıtlamaz aktif olduğunu kanıtlar.
Noktadan sonra boşluk koyduğum için banlandığım saçma forum.
Hala 2000 TL'ye GT730 sistem alanların olduğu forum.
-
hocam siz bu forumun neşesisiniz
hoş geldiniz
güle güle
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyi birisiydimhocam siz bu forumun neşesisiniz
hoş geldiniz
güle güle
Hoş buldum sende hoş geldin arkadaşım teşekkür ederim nasılsın
Sende diğer arkadaşlarıımızda çok iyiler iyiki varsınız
Technopat da noktalama işaretlerini otomatik düzeltici var, bu sayede sizin gibi milleti bozan insanlar denk gelmiyor...
O da güzel bir detay
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
burayı terk et
-
Burası harbi has adam ve kadınların mekanı beğenmeyen çıksın.
Teknoloji konusunda arkadaş haklı.
Burada sadece goygoy yapılıyor.
Örnek grafik kısmına bir konu açın 10 gün 1 cevap ya olur ya olmaz
bu forum artık help desk özelliğini yitirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Teknoloji konusunda arkadaş haklı.
Burada sadece goygoy yapılıyor.
Örnek grafik kısmına bir konu açın 10 gün 1 cevap ya olur ya olmaz
burda teknoloji siyaset sıcak fırsatlar arabalar,eğlence var artık.
en son 10 sene önceydi o pc bozuldu yardım edin furyası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden gerçekten bilgisayar hakkında bir şey öğrenmek için bu foruma gelirdik. Şimdi sadece konu dışı yoğun, diğer taraflar sinek avında.
Orasını sağlıklı bulmuyorum
quote:
ulan ben ne yaptım? ortamımız var ki seviliyoruz
-
galiba forum olarak seni sevmedik pek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
en son cümlede nokta koymadığın için 3 hafta ban güle güle technopata |
Adam haklı, DH bitmiş. Bir kaç kişinin dışında açılan konulara cevap gelmiyor. Mesela @Zibidi Gonzales akşam yemeği konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam 1-2 yorum gelir ya da gelmez. Mesela @hamza5806 dandirik dandirik konular açsın, sayfalarca yorum olur. Ben açsam yine gelmez. Mesela @trplayer bugün ne yesem konusu açsın sayfalarca yorum olur, ben açsam olmaz. Mesela yani. Forum bir kaç kişi arasında dönüp duruyor ve sürü psikolojisi ile diğer üyeler de onlara kapılıyor. Forumdan elinizi çekin artık, eski güzel günlerine dönsün. Make DH Great Again!@Zibidi Gonzales |
Hoş geldin arkadaşım nasılsın Özür dilerim seni bilmeden kırdığım için arkadaşım günde bir defa yiyorum onun için yemek konuları açıyorum Dünyanın en iyi forumu Donanımhaber sitesi |
Benzer içerikler
- peteklerin hepsi açılmalı mı
- horlayan oda arkadaşı
- olmayan koku duymak
- istanblue alkol oranı
- a101 çalışan kıyafetleri nereden alınır
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X