evet bu benim fake üyeliğim. hatta bi kaç tane daha üyeliğim var.
dememizi beklemiyorsun heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Gézgin
evet bu benim fake üyeliğim. hatta bi kaç tane daha üyeliğim var.
dememizi beklemiyorsun heralde
Sence Fakemiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
Sence Fakemiyim?
Alıntıları Göster
O Cevap Benim DeğiL Senin oLmaLı... İstersen Üç Bin Mesajın oLsuN...
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
Sence Fakemiyim?
Alıntıları Göster
FAKE DEĞİLİM AMA GİDİP, TEKNİK YARDIM BÖLÜMDEKİ HER MSJ IN ALTINA SMİLEY KOYMAYI SEVMEDİĞİMDEN, HER KONUNUN ALTINA FORMAT AT YAZMADIGIMDAN MESAJ SAYIM AZ VE FAKE GİBİ ALGILANIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: darbeli.matkap
FAKE DEĞİLİM AMA GİDİP, TEKNİK YARDIM BÖLÜMDEKİ HER MSJ IN ALTINA SMİLEY KOYMAYI SEVMEDİĞİMDEN, HER KONUNUN ALTINA FORMAT AT YAZMADIGIMDAN MESAJ SAYIM AZ VE FAKE GİBİ ALGILANIYORUM
Alıntıları Göster
Bende Kaç Aydır Bu Forumdayım... Mesaj Sayım YükseLmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLans !
Alıntıları Göster
Fakeyim
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLans !
Alıntıları Göster
Evet kabul ediyorum 2006 yılında fake uyelik almıstım fakat bu hesabımı daha cok sevdim digerinin ismini ve sifresini unuttum
dememi mi beliyorsunuz
genelde ilk uye olan birisi burun sümüğü Genizeti enbuyukbaskanbizimbaskan vebenzeri sosyalmesajlar içeren nickler almazlar bunları alan eger sıfır mesajsa ve yeni uye olmussa fake dir
quote:
Orijinalden alıntı: Randall
Evet kabul ediyorum 2006 yılında fake uyelik almıstım fakat bu hesabımı daha cok sevdim digerinin ismini ve sifresini unuttum
dememi mi beliyorsunuz
genelde ilk uye olan birisi burun sümüğü Genizeti enbuyukbaskanbizimbaskan vebenzeri sosyalmesajlar içeren nickler almazlar bunları alan eger sıfır mesajsa ve yeni uye olmussa fake dir
Alıntıları Göster
Ben bi üyelik açtım 4 haziranda 2 mesajım olmadan daha kendimi banladım ve yeni açtım.Ben fake sayılırmıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
Ben bi üyelik açtım 4 haziranda 2 mesajım olmadan daha kendimi banladım ve yeni açtım.Ben fake sayılırmıyım?
Alıntıları Göster
evet 2003 den beridir bu fake üyeliği kullanıyorum.
quote:
Dh yönetime bak kendiside fake .Fake olsak binlerce mesajımız olurmuydu canım
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Alıntıları Göster
Evt
quote:
Orijinalden alıntı: darbeli.matkap
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darbeli.matkap
27 Mayıs 2008 katılım zamanın Gelip burda post kasanlara laf atacağına kendine bak...
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907
BİNLERCE MESAJI NASIL ATTIĞIN BELLİ
quote:
Alıntıları Göster
benim bi üyeliğim hiç mesaj yazmadan 2 kere giriş yapığım halde silindi bu 2. üyeliğim fake falan da değilim