Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'in bu kadar tutulmasının nedeni Türk insanının bu konudaki bilinçsizliğidir.

İşten anlayan hiçkimse aynı paralara daha kaliteli araçlar varken gidip VW almaz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Cihan'ın dolaştığı yerleri az çok tahmin ediyorum Civic 13lt yakabilir normal, Cruze ile ben de Güngören-Bağcılar-Yenibosna-Güneşli-İkitelli gibi yerlerde gezerken o kadar yakıyorum. Tsi da aynı yollarda minimum 11lt yakıt tüketir, hatta Cihan'ın DSG Jetta'sı da 8lt mazot tüketiyordur eminim.

hocam yemin ettim ya daha napim

bu sene istanbulda fecii trafik var hemde çok fazla akşam üzeri hele cuma günü temden milliyet gazetesi istoç hava alını sapağına 1.5 saatten fazla sürede geldiğimi biliyorum

sabah aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

ŞU CİVİC ÇOK YAKIYOR LAFLARINDAN Bİ KURTULAMADI MİLLET.

Çok mu fark var tsi motorlarınızdan ? Kaç sefer denediniz tüketimleri ? Tamam otomatik şanzıman performansı törpüleyip , 1 lt fazla yaktırıyor olabilir ama kafada soru işareti bırakmıyor.

FORUMDA LPG'SİZ CİVİCE BİNİLMEZ DURUMU OLUŞTURULMASININ AMACI NEDİR ? Civic binilmezse hiçbi benzinli araca binilmez.

anıl bir önceki kasa civic var arakdaşımda manuel ben kaza yapınca 3 gün kullandım manuel araç

yemin ediyorum bak allah yukarıda şahit 13 litrenin altına düşmedi istanbulda

13 litre mi ? Yuhh diyorum başka birşey demiyorum. Bi markayı karalamak bu kadar kolay , birde manuel versiyon. Peki aynı durumda Tsi motor 7-8 lt'mi yakacaktı ?

13lt'yi ben accorda bile hiçbi zaman göremedim.

abi yemin ettim ister inan ister inanma sana kalmış tsı motor hakkında yorum yapmadım oda yakıyor emin ol 1.4 tsı dsg passat 10 litrenin altında hiç olmadı

ben hondayı karalamadım anıll inanmıyorsan inanma ama bunu söyleme

ben beceremedim süremedim de hakkın var ama bunu söyleme istanbul trafiğini göze al akşam güneşliden başakşehire 1 saat bazen 1.5 saatte geliyorum

o lanet olası ikitelli köprü ve basın ekspres yolu bir tıkanıyor anlatamam sana

Bende hergün ankara'nın sabah trafiğinde İstanbul yolu - Anadolu bulvarı ve eskişehir yollarından bilkente gidiyorum. Bu bölgeler ve sabah saatleri ankara'nın en yoğun trafik zamanıdır.

Buda bu hafta biraz ayağıma hakim olarak yakaladığım ortalamadır. 366.3 km'de 9.1lt LPG yakmışım. Otomatik civic ile bu değerleri yakalamak bu forumdakiler hep imkansız geldi.

FORUMDAKİ  VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB

Nedeni de kimse kullanmayı bilmediğinden 15-20 km'lik yollarda yakaladıkları tüketimler ile konuşmaları. Ben aracımın hangi devirde ne yaktığını , gaza ne kadar bastıgımda vites değiştirip değiştirmeyeceğini , her hareketini çok iyi biliyorum. O yüzden 12-13 lt'ler bana çok çok uzak rakamlar. Accordun'da , civic'inde canını cıkarsam 12-13 lt'lere ulaşamam

anıl resim çekseydim keşke aklıma gelmedi

ama yalan söylemiyorum hondayı karalamak falanda aklımın ucundan geçmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Esat

Arkadaşlar acil cevap bekliyorum

Almanyada euro nun kuru kaç tl bilen varmi? mesala tr de 2,35 tl almanyada almanci için 1 euro kaç tl e denk geliyor?

Almanyadan Araba getirme hakkim var 2009 moodel gibi en yaşli araç 3 yaş olmak zorunda

Almanyada 1euro = 1 alaman eurosu
    yani TRde lira ne ise almanyada Euro aynıdır.

Yazdığınız gibi almanycı için 1 euro = 2,35 gibi bir değere tekabül eder.
    Aynı şey amerikalı bir adama 1usd = 1.81 olması gibi.
    Yani alamancı size ne fiyat söyler ise onu o günkü tcmb Euro kuruyla çarparsın ve vereceğin Tl yi bulursun.

SAygılar.

dosttum Türkiyede ki euroun yükselme durumunu türkiye ekonomisi belirlemiyor mu?

yani euro durumunu alman hükümetimi belirliyor yani euro durumu alman hükümeti 3 tl oldu dese tüm dünyada euro kuru 3 tl olarakmi kabül görülür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

VW'in bu kadar tutulmasının nedeni Türk insanının bu konudaki bilinçsizliğidir.

İşten anlayan hiçkimse aynı paralara daha kaliteli araçlar varken gidip VW almaz ..

Gerçekten daha ne kadar hakaret yiyeceğiz merak ediyorum... Neyse, bu kadar laf sokmak sizi tatmin ediyorsa bize de sevinmek düşer herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

hb c sınıfı araba sıralamam hiç değişmedi

1)audi a3

2)vw golf

3)reno megane hb

Cihancım Audi A3 çarpışma testlerinden 4 yıldızlı.

http://www.euroncap.com/results/audi/a3.aspx?dontlaunchmobile=1

Hani 5 yıldız al(a)mayan aracı kapının önüne koymuyorsun ya, o sebeple (bir kez daha) paylaştım :)

9 sene önceki test abi

o arada birşeyler düzelmiştir elbet

audi a1 5yıldız almış a3 alır şimdi

Önceki kasa Civic sedan 2007'de ilk girdiğinde 4 yıldız almıştı.

Daha sonra 2008'de tekrar girdi ama bu sefer de kriterleri değiştirdikleri için (rear impact - whipsplash testi eklendi) 1 puanla 5 yıldızı kaçırıp yine 4 yıldızda kaldı.

Sonra bir kez daha girdi ve sonunda 5 yıldızı aldı.

A3 nasılsa satıyor diye olsa gerek, bir daha test edilmedi.

Sonuç: Hala 4 yıldız.

A1 yeni dizayn bir araç olduğu için 5 yıldız almış olabilir ama bu durum A3'ün 4 yıldızda kalmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor Cihancım.

Azmedip tekrar teste girseydi de hanesine 1 yıldız daha ekleseydi madem Audi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hb c sınıfı araba sıralamam hiç değişmedi

1)audi a3

2)vw golf

3)reno megane hb

Cihancım Audi A3 çarpışma testlerinden 4 yıldızlı.

http://www.euroncap.com/results/audi/a3.aspx?dontlaunchmobile=1

Hani 5 yıldız al(a)mayan aracı kapının önüne koymuyorsun ya, o sebeple (bir kez daha) paylaştım :)

9 sene önceki test abi

o arada birşeyler düzelmiştir elbet

audi a1 5yıldız almış a3 alır şimdi

Önceki kasa Civic sedan 2007'de ilk girdiğinde 4 yıldız almıştı.

Daha sonra 2008'de tekrar girdi ama bu sefer de kriterleri değiştirdikleri için (rear impact - whipsplash testi eklendi) 1 puanla 5 yıldızı kaçırıp yine 4 yıldızda kaldı.

Sonra bir kez daha girdi ve sonunda 5 yıldızı aldı.

A3 nasılsa satıyor diye olsa gerek, bir daha test edilmedi.

Sonuç: Hala 4 yıldız.

A1 yeni dizayn bir araç olduğu için 5 yıldız almış olabilir ama bu durum A3'ün 4 yıldızda kalmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor Cihancım.

Azmedip tekrar teste girseydi de hanesine 1 yıldız daha ekleseydi madem Audi.

ilgili kişilere söylüycem abi yeni kasası çıkıyor ya bu kasa artık teste girmez ama ben şuan satılan audi a3 5 yıldız alacağını düşünüyorum

golf ile aynı araç hatta daha tok hissi veriyor golf 5 yıldız aldığına göre audi a3 hayli hayli alır diye düşünüyorum abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Gerçekten daha ne kadar hakaret yiyeceğiz merak ediyorum... Neyse, bu kadar laf sokmak sizi tatmin ediyorsa bize de sevinmek düşer herhalde.

çok takılma ya boşver
  • quote:

Bir vw kullanıcısı olarak gerçekten söylemeliyim ki bazı fanatiklerin yorumu beni dahi çıldırtıyor... Mesela AutoTech arkadaşımızın kız arkadaşı BMW 116i sipariş etmiş, biri kalkıp Golf alsaydın diyor, bu mesaja ben bile ayar oldum.. yani adama ÇÜŞ derler hakikaten, parası olanın Golf'le ne işi olsun

Ama bu markaya veya kullanıcılarına sempati duymayan bazı üye arkadaşlarımı da kibarca uyarmak istiyorum, 2-3 fanatiğin gazına gelip, bütün bir kullanıcılara teker teker giydirmeye başlıyorsunuz. Hele yukarıda biri vw alın teriyle alınmıyor gibisinden bir yorum yapmış ulan yuh be seviyeyi bu kadar düşürürseniz adam gelip Merso muamelesi yapar tabi Passat'ına.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa: sen işi kedi-ciğer meselesine bağlarsan adamlar tabi ki küfreder bize! forumdaki anti-vw timinden her ne kadar gına gelse de sizin gibi insanlar yüzünden türüyor bu insanlar! biraz daha dikkatli yorum yapalım rica ediyorum
    hocam şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse vw aracı kalkıp mercedes bmw ile kıyaslamak pek mantıklık değil.
    bmw ve mercedes ile kıyaslıyacağın araba auid tayfasından olacak bir araçtır. yılalrdır bu forumdayım ben;
    golf ile 1.16 kıyaslanır.
    mercedes e coupe ile passat cc kıyaslanır.
    jetta ile bmw 3 serisi kıyaslanır v.s. v.s ve bu kıyaslıyan arkadaşlara laf anlatmakdan forum bıktı artık incelemiyor kimse. açılan topickler ciddiye bile alınmıyor dalga konusu oluyor.
    vw kıyaslıyacağın araçlar reno ford pejo opel gibi araçlardır.
    fluence ile jettayı kıyaslıyorlar dünyanın her yerinde, fluence jettayı eziyor, ama vw kullanıcılarına sanki küfretmişiz gibi tepki gösteriyorlar. (fluencemi pehh o alınmaz teneke o , reno o, fransız o, alırsın vw kafan rahat eder v.s gibi çirkin sataşmalar oluyor. tek taraflı olmuyor bu sataşmalar)
    aldığın arabaya 80.000tl verdiğin için 60.000 verdiğin bir arabayı aşağlamak pek doğru değil ve genelde bunu vw söförleri yapıyor. herkesin arabası kendine güzel kimse kendi arabasına toz kondurmaz ama forumunda kaldıracağı bir seviye vardır.
    kedi ciğer meselesine gelincede; forum tepkili olmasının nedenlerinde biride senin ve senin gibilerin yazdığı cümlelerdir.

aracınızla güzel kazasız günler dileğiyle...

VOG grubu için sadece vw markasında var bu. seat skoda markalarında men böyle sataşmaları görmedim yada dikkat etmedim.

• @Cihan
    VW konfiguratoründe problem var 2 gündür kendi Golf'ümü yaratıp hayal kırıklığı yaşayamıyorum :)) Senin VW'ci abilere söyler misin düzeltsinler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .

eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.

1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.

ne yapsaydım sırf tr de tutuyor dıye reno grup olan dacıa duster mı alsaydım 45 bın tl ye

yada gıne reno ımzası olan nıssan QQ mı alsaydım aynı ozellıler ıcın 15.000 tl fazla verıp ?

vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

KEDI , CIGER HESABI HERALDE.

oda degılse ne o zaman,

eskiden forumda çok gıcık vw fanatikleri vardı,şimdi varmı bilmiyorum onların yüzünden alışılageldik bir öfke var
  • quote:

@Cihan
    VW konfiguratoründe problem var 2 gündür kendi Golf'ümü yaratıp hayal kırıklığı yaşayamıyorum :)) Senin VW'ci abilere söyler misin düzeltsinler :))

tamam

araba yok ya onun içindir
  • quote:

quote:

Yahu ne alaka, hala haklıymış gibi konuşuyorsunuz ve bu durumda sizde insanları yanıltmaya çalışıyorsunuz.

Aklıma gelen en basit örnekler;

Passat & S60

Gittim gördüm aynı donanıma sahip araçlar ve fiyatları aynı, S60 dururken Passat alınırmı ?

Jetta & S40

Buda aynı şekilde.

Bunlar benim ilk aklıma gelenler, gerisi lazım olursa birçok arkadaş buna benzer örnekler verebilir.

• Millet ve şaşkınlık o kadar tavan yapmış ki. Zamanında kota az diye ıskandinav pazarından çekilip getirilen KLIMA sız Golf araçların bile ikinci elde 55 bin e okutuyorlar. Ulan 55 bin para ver ikinci el Golf al ama kliması olmasın Organik olsun :) hadi bee....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens Esat

dosttum Türkiyede ki euroun yükselme durumunu türkiye ekonomisi belirlemiyor mu?

yani euro durumunu alman hükümetimi belirliyor yani euro durumu alman hükümeti 3 tl oldu dese tüm dünyada euro kuru 3 tl olarakmi kabül görülür?

Türkiyedeki euronun durumunu Türkiye ekonomisi belirliyor.
    yani şuan TRde Euro 2.39 iken,
    amerikada şuan euro 0.75 dolar ediyor.
    başka bir ülkede başka bir değer ediyor....

Ben siz ödemeyi TL olarak yapacağınız için 2.35 (bugün 2.39 oldu) söyledim. (Tr'de yaşadığınızı varsayarak.)
    Farklı bir ülkede iseniz şuan Tr ye getireceğiniz aracın marka ve modelini belirtirseniz Tr fiyatını size yazabilirim. TL olarak.

Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Yahu ne alaka, hala haklıymış gibi konuşuyorsunuz ve bu durumda sizde insanları yanıltmaya çalışıyorsunuz.

Passat & S60

Gittim gördüm aynı donanıma sahip araçlar ve fiyatları aynı, S60 dururken Passat alınırmı ?

Jetta & S40

Buda aynı şekilde.

Bunlar benim ilk aklıma gelenler, gerisi lazım olursa birçok arkadaş buna benzer örnekler verebilir.

O karsilastirdiginiz araclarin bir de ikinci elde deger kaybini + parca fiyatlarini/bulunurlugunu da karsilastirma zahmetine girseydiniz isterseniz... Para zor kazaniliyor. Kimse keriz degil; herkesi bir hesabi var herhalde.

• Konuyu baştan sona kadar okudum.Vw sevilmemesi en azından forumda sevilmemesi cahil olan bazı kullanıcıları:onb....,....air,vs.Gelgelelim vw kullancısı olan ve tarafsız yorum yapanlarda var.(janjan 10 numara vw kullancısı bir de exsilver var o da çok bilgili ve aracını övmüyor bazen bilmeyenlere çok sert çıkıyor o da yalana dolana tahammülü yok ondan galiba)
  • quote:

@Cihan
    Ne diyorsun bu arabaya :))))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-tdi-dsg-highline-full-golf-6-turkiye-de-sadece-1-adet-mevct-78715382/detay

Bence euroyu yanlislikla yazmis ya
    Bu kadar hayal gucu genis olamaz bir insanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

quote:

quote:

quote:

Passat & S60

Jetta & S40

Buda aynı şekilde.

O karsilastirdiginiz araclarin bir de ikinci elde deger kaybini + parca fiyatlarini/bulunurlugunu da karsilastirma zahmetine girseydiniz isterseniz... Para zor kazaniliyor. Kimse keriz degil; herkesi bir hesabi var herhalde.

Doğuş servisine bi gir ondan sonra servis konusunu tekrar konuşalım :) fena öperler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.