Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .

eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.

1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.

ne yapsaydım sırf tr de tutuyor dıye reno grup olan dacıa duster mı alsaydım 45 bın tl ye

yada gıne reno ımzası olan nıssan QQ mı alsaydım aynı ozellıler ıcın 15.000 tl fazla verıp ?

vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

KEDI , CIGER HESABI HERALDE.

oda degılse ne o zaman,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 21 Mart 2012; 15:28:15 >

• Hayırlı olsun, bence parasını hakeden bir araba almışsınız.
    Forumda, VW'i fazla abartanlar ve fazla yerin dibine sokanlar var doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 21 Mart 2012; 15:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Hayırlı olsun, bence parasını hakeden bir araba almışsınız.
    Vag grubu aracların forumda dengesı yok öven çok övüyor aşagılayan kendinden geciyor arabaya hakaret edıcem derken alan kişiyede hakaret ediyor farkında degiller.
  • quote:

Forumun bir kısmı VW'yi Mercedes sanıyor, aynı sizin gibi gelip buraya kedi ciğer meselesi yazıp onun çok ulaşılamayacak bir araç olduğunu zannediyor.
    Forumun bir kısmı ise gereğinden fazla küçümsüyor.

Doğuş ise insanları kazıklıyor, onun tartışılası bir yanı yok zaten.
  • quote:

boot musunuz be kardeşim..

her ay, her ay aynı konu..

hee vw babamızı öldürdü, bizde gördüğümüz yerde sıkıcaz kafasına..kanını yerde bırakmayacağız.

birde bu konuların değişmez repligidir.."kedi-ciğer hesabı"...

arabanı güle güle kazasız belasız kullan
  • pek dedeğiniz gibi değil. kedi ciğer ile alakası yok. bugün en basit en dandik bir araç, vwden pahalı o yüzden. neden vw bu kadar ucuz ve kaliteli? soru bu olmalı...
    eyy ahali bugün gidip bir (reno,hyundai,kia,chery vs..50-60 bin) bir bmw parasımı bayılalım.2013 116D bmw 60 binlerden piyasaya girdiği düşünülürse??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

pek dedeğiniz gibi değil. kedi ciğer ile alakası yok. bugün en basit en dandik bir araç, vwden pahalı o yüzden. neden vw bu kadar ucuz ve kaliteli? soru bu olmalı...
    eyy ahali bugün gidip bir (reno,hyundai,kia,chery vs..50-60 bin) bir bmw parasımı bayılalım.2013 116D bmw 60 binlerden piyasaya girdiği düşünülürse??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 21 Mart 2012; 15:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Forumun bir kısmı VW'yi Mercedes sanıyor, aynı sizin gibi gelip buraya kedi ciğer meselesi yazıp onun çok ulaşılamayacak bir araç olduğunu zannediyor.
    Forumun bir kısmı ise gereğinden fazla küçümsüyor.

Doğuş ise insanları kazıklıyor, onun tartışılası bir yanı yok zaten.

Alıntıları Göster
    Eskiden bende kedi ciğer meselesi olarak düşünürdüm fakat olay çok farklı 1 boyutta bitmek bilmeyen vw kalitesi öyle 1 konuma gelmiş ki kullanıcıları resmen tapıyor aracına bunu en basit 1 marka karşılaştırmasında görebilirsiniz sırf cihanair nicki arkadaşın yorumları bile insanı vw den soğutmaya yeter de artar

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Aracınız hayırlı olsun.
    KEDI , CIGER HESABI HERALDE

vw'nin en iyi aracına binecek param var,fakat 40bin liralk mercedes'e biniyorum,ve vw grubundan nefret ediyorum,ayrıca sorana vw,skoda aldım demek var bide mercedes var biniyoruz işte dediğinde gelen tepkiler çok farklı,benim için bundan ziyade önemli olan bir honda bir toyota bana göre vw grubundan kat kat iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Alıntıları Göster
    haklısın burda vw alacakken almaktan vazgeçen çok kişi var kedi ciğer hesabı dediğin gibi
  • quote:

pek dedeğiniz gibi değil. kedi ciğer ile alakası yok. bugün en basit en dandik bir araç, vwden pahalı o yüzden. neden vw bu kadar ucuz ve kaliteli? soru bu olmalı...

Arkadaşım beni Jetta'nın kalitesi ve ucuzluğu konusunda biraz aydınlatabilir misin? Acaba VW Jetta'yı nekadar kaliteli yapıyor ve ne kadar ucuza satıyor acaba?

Soruya cevabınızdan sonra da kendinize bir özeleştiri yapın.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 21 Mart 2012; 15:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya
    EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .
    eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.
    1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.
    vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

Evet böyle bir şey var. Bunun nedenleri şöyle sıralanabilir:
    - Alman asıllı dergilerin marka değeri oluşturmak için VW'yi aşırı övmesi.
    - Doğuş Otomotivin de aynı nedenle burnundan kıl aldırmaması.
    - Bunun gazına gelen yerli tüketicimizin VW'yi gerçekten çok iyi sanmaları.
    - Başka marka ve modeldeki araçlara çamur atmaya çalışmaları.
    - Örnek veriyorum: yazınızdaki maviyle işaretlediğim cümlelerinizi bir daha okuyun, düşünün.

1.6 TDI Yeti eminim ki çok iyi bir araçtır. 1.2 benzinli TSI versiyonunu test etmiştim, gayet güzeldi. Ancak arabanızı veya arabanızın mensup olduğu markadaki diğer araçları dünyanın en iyisi, diğerlerini de beş para etmez teneke parçaları olarak görürseniz, Newton'un etki-tepki prensibine göre düşmanca duygulara maruz kalmanız doğal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

haklısın burda vw alacakken almaktan vazgeçen çok kişi var kedi ciğer hesabı dediğin gibi

Alıntıları Göster
    Tamamen kedi ciğer hesabı arkadaşlara katılıyorum.

Araca ayırdığım parayla C220 CDI ve Focus 1.6 TDCI alabildim folksvagına param yetmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Alıntıları Göster
    Benım burda gordugum vag grubuyla ılgılı yorum seat ıbıza ıcın yapılan yorumdu

Kapaklı klımamı cıkısımı olur dacia mı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 21 Mart 2012; 15:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Arkadaşım beni Jetta'nın kalitesi ve ucuzluğu konusunda biraz aydınlatabilir misin? Acaba VW Jetta'yı nekadar kaliteli yapıyor ve ne kadar ucuza satıyor acaba?

Saygılar...

jetta istisna bir durum bunu kabul ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

vw'nin en iyi aracına binecek param var,fakat 40bin liralk mercedes'e biniyorum,ve vw grubundan nefret ediyorum,ayrıca sorana vw,skoda aldım demek var bide mercedes var biniyoruz işte dediğinde gelen tepkiler çok farklı,benim için bundan ziyade önemli olan bir honda bir toyota bana göre vw grubundan kat kat iyi

sen sana duyulmayan saygıyı sana hıssedılmeyen sevgıyı araba vasıtasıyla elde etmeye calısıyorsun sen sırf mersedese bınıyorum demek için mersedese bınıyorsun mersedesım var dıyınce ınsanlar sasırsın sıze onem versın dıye bınıyorsunuz bence sız bı psıkıyatra gorunun

ayrıca vw nın kedı cıgerlık bı durumu yok fıyatı gayet normal araclar kendfı sınıfındakılerle aynı ....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Saygılar...

jetta istisna bir durum bunu kabul ediyorum.

Alıntıları Göster
    benım ole bır marka takıntım yoktur.

toyota yetı olsa ıdı aynı tıpte ve fıyatta gıder onu alırdım. kımsede gıgını cıkarmaz dı.

skoda yetı aldım dedım.

baksanıza bu konuyu acalı 5 dk oldu.yagıyor mubarek. ne vag mıs bee.....

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

benım ole bır marka takıntım yoktur.

toyota yetı olsa ıdı aynı tıpte ve fıyatta gıder onu alırdım. kımsede gıgını cıkarmaz dı.

skoda yetı aldım dedım.

baksanıza bu konuyu acalı 5 dk oldu.yagıyor mubarek. ne vag mıs bee.....

Alıntıları Göster
    Ben Alman arabası hayranıyım ama benim bile VW e antipatim var bu forumda. nedeni burdaki VW severlerin arabayı kimsenin görmediği gözle büyülü bir şekilde görüp övmeleri :)
  • Güven olarak vw tank hissi verir.Diğerleri teneke peynir kutusu hissi vermektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.