Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

benım ole bır marka takıntım yoktur.

toyota yetı olsa ıdı aynı tıpte ve fıyatta gıder onu alırdım. kımsede gıgını cıkarmaz dı.

skoda yetı aldım dedım.

baksanıza bu konuyu acalı 5 dk oldu.yagıyor mubarek. ne vag mıs bee.....

Aslında tam tersi toplumda VW sempatisi bir hayli fazla. Fiyatını bilmedikleri arabalar için kapora verip 6 ay sıra bekliyorlar.
    Aracı arıza da yapsa, yolda da bıraksa, şanzımanı da dağılsa, servisiyle sorun da yaşasa arabalarına laf söyletmiyorlar.
    VW aldığı için kimse kimseyi eleştirmez, tam tersi başka marka alınca neden VW almadın diyen çok olur.
    Kendimden örnek vereyim, arabayı aldığımda her gören niye Golf almadın diye söylendi, arada 15bin lira fiyat farkı vardı alamadım diyince, o zaman Polo alsaydın dendi. Toplumun geneli körü körü bir markaya bu kadar bağlanmışken, muhaliflerin seslerini duyurabilmek adına daha fazla bağırması gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .

eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.

1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.

ne yapsaydım sırf tr de tutuyor dıye reno grup olan dacıa duster mı alsaydım 45 bın tl ye

yada gıne reno ımzası olan nıssan QQ mı alsaydım aynı ozellıler ıcın 15.000 tl fazla verıp ?

vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

KEDI , CIGER HESABI HERALDE.

oda degılse ne o zaman,

VW grupa saldırı var deyip savunma geliştirirken de Renault'u örnek göstermeniz çok manidar olmuş. Renault grup'tan Dacia mı alsaydım. Veya Renault motorlu Nissan mı alsaydım demeniz bunu ispatlıyor. Bu forumda sürekli olarak VW ile Renault kapıştırılıyor. Bilinç altınıza bunun yerleştiğini görüyorum. Örneklemeler bunun üzerinden olmuş. Kendinizle çelişmişsiniz.

Arabanız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84
    Güven olarak vw tank hissi verir.Diğerleri teneke peynir kutusu hissi vermektedir.

Düşmanlığın sebebi tam olarak bu işte...
  • VW`yi seviyorum hatta Allah nasip ederse yeni gelecek olan Amarok`u alacaz. Ancak su VW konulari yuzunden yeminle tiksindim artik :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Forumun bir kısmı VW'yi Mercedes sanıyor, aynı sizin gibi gelip buraya kedi ciğer meselesi yazıp onun çok ulaşılamayacak bir araç olduğunu zannediyor.

kesinlikle
  • Kedi-ciğer söylemi moda oldu.

İsteyen istediği markanın istediği modelini alır. Parasının tamamını veya bir kısmına araç alımında kullanır.

Eşdeğer markaların, eşdeğer modelleri arasında fiyat uçurumu yok. Örneğin son zamanlarda Ford markası fiyatları çok yükseldi.

Yani aşağı-yukarı aynı paraya Jetta, Focus veya Fluence...alınabiliyor.

Zaten böyle olmasaydı bu kadar fazla marka, markaların onlarca modeli ve bu modellerin değişik versiyonları olmazdı.

Buraya kadar her şey normal.

Normal olmayan ise abartmalar ve aşağılamalar. Araçlar için söyleyecek söz bulamayanlar ya da söyleyecekleri bitenler olayı kişilere saldırmaya kadar götürüyor.

Bu da onların seviyesini ortaya koyuyor.
  • VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.
  • Yaw arkadaşım ferrari mi aldın da millet sana saldırıyor

güzel ekonomik bir aile arabası almışın hayırlı olsun

forumdaki sıkıntı vw alanın altındaki arabayı afedersin bibok sanması .aslında o kadar sıradan arabalar ki

objektif düşünebilen arkadaşlar da var haklarını yemeyelim mesela cihan kardeş jetta kullandığı halde parasının arabası değil demiştir.
  • kedi ciğer meselesi oldugunu düşünüyorum..ayrıca kalite olarak reno ile vw i karşılastırmak bile çok komik gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

Güven olarak vw tank hissi verir.Diğerleri teneke peynir kutusu hissi vermektedir.

Düşmanlığın sebebi tam olarak bu işte...

Kesinlikle.
  • quote:

Vw dışındaki araçlar teneke peynir hissi verir.

Opel, Ford, Nissan, Toyota, Honda, Renault, Nissan, Skoda, Seat, Mazda vb.

Tank hissi almak isteyenler Vw alsın.

Teneke... hissi almak isteyenler Vw dışındaki markaları alsın.

Bunları duyanlar duymayanlara iletsin ki herkes gerçeği görsün.
  • Nerelerdesin DenizKubi. Nerelerdesin. Meydan boş kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Yaw arkadaşım ferrari mi aldın da millet sana saldırıyor

güzel ekonomik bir aile arabası almışın hayırlı olsun

forumdaki sıkıntı vw alanın altındaki arabayı afedersin bibok sanması .aslında o kadar sıradan arabalar ki

objektif düşünebilen arkadaşlar da var haklarını yemeyelim mesela cihan kardeş jetta kullandığı halde parasının arabası değil demiştir.

Sen parayı başka bi şekildemi kazanıyordun normalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

kedi ciğer meselesi oldugunu düşünüyorum..ayrıca kalite olarak reno ile vw i karşılastırmak bile çok komik gerçekten...

Bir örnek daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.

Parayı sen hangi şekilde kazanıyordun ki
  • VAG konusunu bilmeyecegim. Ama VW dunya capinda genel olarak orta kalite arabalarin hallicesini uretir hemen her modelinde. Kimi modellerinde (Golf, Passat) bu "ortanin hallicesi" durumu daha belirgindir, ama hicbir modelinde sinif ortalamasinin altinda kalmaz. Fiyatlari da buna goredir. Yani ayni donanim duzeylerinde sinif ortalamasinin belki 3-5 ustundedir. VW'nin bir ikinci ozelligi de hemen her modelinde genis bir motor-sanziman yelpazesi sunmasidir. Boyle yaklasildiginda alinmasi mantikli markalardan biridir. Hem Turkiye'de, hem Avrupa'da gayet iyi satar; dunyada giremedigi piyasa da yoktur.

Bu forumda VW konusunda neden kan govdeyi goturuyor, ben henuz tam olarak cozebilmis degilim. Ama bunu VW sahiplerine mal etmemek gerekir diye dusunuyorum. Bir insanin sahip oldugu bir seyi begenmesinden, yuceltmesinden dogal bir sey yok. Zaten en basta begenip, para verip almissiniz. Ne var ki VW konusundaki tartismalarin cogunda VW kullanicisi olmayanlar agirlikta. Bu da tuhaf bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehh

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.

Parayı sen hangi şekilde kazanıyordun ki

Bingo. Yanlış anlaşılacağını yazdıktan sonra farkettim. Kasdettiğim şuydu. VW beğendiğim araçlardan değil. Ama o kadar çok methediliyor ki, ben de VW'ye bindim demem için paranın ya piyangodan, ya da kim milyoner olmak ister şeklindeki yarışmalardan kazanmam lazım. Yani birikimimi bu markaya vermem. Versem içim rahat kullanamam. Peki neden vermem. Kasasının görselliği bana hitap etmiyor. Bunun dışında teknolojisiyle güzel araba.

• Burda yazanlara fazla takılmayın. Forumda çok uç yorumlar var maalesef.

vw parasını haketmez dsg gördün kaç, peugeot-citroen zaten fransız uzak dur, renault dökülür ölürsün, hyundai kendini ne sanıyor 5 para etmez, skoda 2.eli yok yan sanayi vw, seat'mı o da ne, dacia görünce ölü taklidi yap vs.. bu liste uzar gider. (gerçi buna benzer yorumları biraz sizde yapmışınız)

O yüzden, araba alan diğer arkadaşlara da olduğu gibi, arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşkenar -- 21 Mart 2012; 16:10:54 >
  • Kedi ciğer ilişkisi değil de beğenmediği markanın aracının kendi aracından kaliteli olduğunu kabullenememe durumu diyelim.
  • Bu mesele Kız meselesi gibidir. Bir kız seversin misal Ailen eşin dostun karşı gelebilir yada tam terside olabilir sevmediğini al al da denebilir.
    2010 da tiguan almayı düşünüp bayiye gittim bana 5 ay beklememi sıra olduğunu söylediler. e peki dedim bu süre zarfında zam gelirse ne olacak? zamlı fiyatdan alacağımı söylediler o dakka vazgeçtim 5 ay beklemek mi akıllıca değil hemde geldiğindeki fiyatdan alacağım. Okadar Para Ver bekle Benim için imkansız ama bekleyenler var arz talep.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.