Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanyada euro nun kuru kaç tl bilen varmi? mesala tr de 2,35 tl almanyada almanci için 1 euro kaç tl e denk geliyor?

Almanyadan Araba getirme hakkim var 2009 moodel gibi en yaşli araç 3 yaş olmak zorunda
  • Bu konu da iyice sıktı.

Kedi-ciğer hesabı kardeş. Kimse alamıyor, o yüzden itin bir tarafına sokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Siz Yeti'yi yanlış araçla kıyaslamışsınız, QQ ile değil Juke ile kıyaslamanız lazım. QQ tabi ki daha pahalı olacak ne gibi bir gariplik var bunda.
    Ayrıca 1.5dci'ın 1.6tdi'dan geri kaldığı nokta nedir. Hem performans, hem ekonomi, hem de sorunsuzluk olarak 1.5dci çok daha önde değil midir?

yapmayın allah askına ....

1.6 tdı 105 hp greenlıne motor 1.5 dcı dan kat be kat ustun.

ınternette bır suru test ve verı var. hem performasns hemde tuketım yununden cok daha ıyı bır secenek 1.6 tdı.

kıyaslamaya gelınce. bendemıyorum bagımsız bırcok yer soyluyor yetı QQ nın rakıbıdır.

ve testlerde aynı puanları alıyorlar,hatta yetı bır adım ondedır.

fıyat olarakda QQ den 15 bın tl asagıdır.cok arastırdım bu 2 aracı.

QQ nın tek onde oldugu sey dıs gorunus.

nıısan QQ e 1.6 dcı 130 ps motor gelecek ve 1.6 tdı 105 ps den cok daha ıyı bır motor.
    ama bu motorla QQ 70 bın tl den baslayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

Senin gibi kişiler yüzünden nefret ettik Vw markasından.

Ben Seatları hala severim ama Volkswagen'i bir marka olarak gözden çıkardım kullanıcı kitlesi yüzünden.

Fukara Mercedes'i yaptınız markayı.

3-5 bin fazla veren kendini farklı hissediyor.

Arkadaşımız ne güzel açıklamış evet wolkswagen be de çok beğenirim ama çok büyüttünüz be çok uzattınız hep aynı konu hep aynı tartışmalar evet Alman arabalarında severim ama dünyada sadece binilebilecek araba markası wolkswagen değil

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Siz Yeti'yi yanlış araçla kıyaslamışsınız, QQ ile değil Juke ile kıyaslamanız lazım. QQ tabi ki daha pahalı olacak ne gibi bir gariplik var bunda.
    Ayrıca 1.5dci'ın 1.6tdi'dan geri kaldığı nokta nedir. Hem performans, hem ekonomi, hem de sorunsuzluk olarak 1.5dci çok daha önde değil midir?

yapmayın allah askına ....

1.6 tdı 105 hp greenlıne motor 1.5 dcı dan kat be kat ustun.

ınternette bır suru test ve verı var. hem performasns hemde tuketım yununden cok daha ıyı bır secenek 1.6 tdı.

kıyaslamaya gelınce. bendemıyorum bagımsız bırcok yer soyluyor yetı QQ nın rakıbıdır.

ve testlerde aynı puanları alıyorlar,hatta yetı bır adım ondedır.

fıyat olarakda QQ den 15 bın tl asagıdır.cok arastırdım bu 2 aracı.

QQ nın tek onde oldugu sey dıs gorunus.

nıısan QQ e 1.6 dcı 130 ps motor gelecek ve 1.6 tdı 105 ps den cok daha ıyı bır motor.
    ama bu motorla QQ 70 bın tl den baslayacak.

Peki...

Sizin aldığınız arabayı birileri eleştiriyor diye kızıyor ve sırf bunun için konu açıyorsunuz ama gerek yorumlarınızla gerekse imzanızla başka marka ve model kullanıcılarını aşağılıyorsunuz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına neden yapıyorsunuz?

İlk yorumumda Yeti'nin fiyatını hakettiğini yazmıştım zaten, aynı şekilde QQ'nin de fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Yeti'yi QQ ile kıyaslamaksa büyük yanılgı olur.

• Sadece biz beğenmiyor değiliz... Jeremy Clarkson da beğenmiyor. Hatta demediğini bırakmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.

ben biriktererek aldım çalışarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşkenar

Burda yazanlara fazla takılmayın. Forumda çok uç yorumlar var maalesef.

vw parasını haketmez dsg gördün kaç, peugeot-citroen zaten fransız uzak dur, renault dökülür ölürsün, hyundai kendini ne sanıyor 5 para etmez, skoda 2.eli yok yan sanayi vw, seat'mı o da ne, dacia görünce ölü taklidi yap vs.. bu liste uzar gider. (gerçi buna benzer yorumları biraz sizde yapmışınız)

O yüzden, araba alan diğer arkadaşlara da olduğu gibi, arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu süpermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Güven olarak vw tank hissi verir.Diğerleri teneke peynir kutusu hissi vermektedir.

Sizin gibi düşünen bir insanla aynı markayı sevmiyor olmak, aynı safta yer almamak bile inanılmaz bir huzur veriyor bana.
    Bu mantalite yüzünden insanlar vw'den nefret ediyor işte. vw tankmış. Yuh artık ya. Biri güvenlik testini sanayide yapar, biri 5 yıldız almış araçları teneke yapar. vw'ye oturanın oturduğu yer gökyüzüne çıkıyor. İnsan bindiği arabaya tapar mı yahu.

vw(vag grubu) almak nasıl dokunuyorsa insanlara, diğer markaları itin g.tüne sokmadan duramıyorlar.
  • Okadar cok yazilacak sey varki simdinyazmaya kalksam hem ceza alirim hemde konu kitlenir sadece soyle bir ornek vermek istiyorum

Genis hemde cok genis bir motor secenegi var bunun yaninda piyasanin en iyi sanzimani dsg

1.2 tdi 1.6 tdi 2.0 tdi 3.0 tdi
    1.2tsi 1.4 1.4 tsi 1.6 1.8 2.0 3.0 benzinli

Honda daha 1.6 dizel yapamadi ya bugun honda bayisine soruyorum neden 1.6 dizel yok aldigim cevap bu
    Tr deki mazot kalitesi dusukmus onun icin yokmus lan vw bmw toyota salakmi ozaman onlar niye getiriyor boyle sacma bir cevap hayatimda duymadim
  • birde uzun bekleme suresi dogusun donanimi kisip tr getirmesi bunlarda vw markasi icin olumsuz dusunceye sebep oluyor
  • 10yasinda bir vw ile diger markalarin 10 yasinda olan modellerinin durusuna,cizgisine,hala ayni cizgileri tasiyip tasimadigina,2el degerine bakin vw niye vw anlarsiniz...
  • vw sahiplerinin verdikleri paralar yüzünden hissettikleri boşluğu sağa sola saldırarak tatmin ediyorlar.Ne paranoyak adamlarsınız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

vw sahiplerinin verdikleri paralar yüzünden hissettikleri boşluğu sağa sola saldırarak tatmin ediyorlar.Ne paranoyak adamlarsınız ya

ben hiç öyle hissetmedim yanılıyorsun.
  • evet kedi ciger iliskisi...

Kiskaniyoruz.

sizin bu zeka eksikligi neden kaynakli?
    VAG in sifir arac kokusu zeka geriligi yapiyor heralde?

Kiskancak olsak BMW, Mercedes, range rover falan kiskaniriz di mi?

Boyle kullanici kitlesi oldugu icin sevmiyor olabiliriz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 21 Mart 2012; 20:34:33 >
  • Bu arada altini cizmek istiyorum vw pahali degil hatta ucuz bile sayilir rakiplerinin fiyat politikasina gore tabi

2000 tdi 140 beygir dsg tiguan 92.000 tl
    2000 dci 150 beygir Bva reno Koleos 101.000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

vw sahiplerinin verdikleri paralar yüzünden hissettikleri boşluğu sağa sola saldırarak tatmin ediyorlar.Ne paranoyak adamlarsınız ya

ben hiç öyle hissetmedim yanılıyorsun.

Sende bunun farkındasın içinde bir boşluk var bir şeyler yolunda değil eksik bir şey var kendine itiraf edemiyorsun.Bununla yüzleşemiyorsun.Dök içini bize

• Vw degil aslinda bir cok insan dogusu ve politikalarini sevmiyor haksizda degiller

Resmen paranla rezil oluyorsun
  • Ya hee çok istiyoruz alamıyoruz çamur atıyoruz, hayallerimizin arabası..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu arada altini cizmek istiyorum vw pahali degil hatta ucuz bile sayilir rakiplerinin fiyat politikasina gore tabi

2000 tdi 140 beygir dsg tiguan 92.000 tl
    2000 dci 150 beygir Bva reno Koleos 101.000 tl

Yemedin içmedin hangi markanın vw'den ucuz modeli var diye araştırdın reno buldun.
    Fluence Business 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5
    57.050
    JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 69.900,00
    Arada 10.000 fark var.Yani arada 10000 lik ne fark olabilir ki.Artık kimse uzun zaman araba kullanmıyor bir kaç yıl satılacak araba için bir araba parası fark niye verilir.Bunu geçtim.Ne fluence ne jetta ne corolla nede civic 40000 üstü parayı hak etmezken bu uçurum niye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 21 Mart 2012; 11:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.