Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel sebebi kullanıcıları ve Doğuş Oto'nun satış politikası. Doğuş sırf fiyatları yüksek tutmak adına çeşitli stratejiler geliştiriyor ve başarılı oluyor, bir kısım bundan muzdarip.
    İkincisi VW kullanıcıları araçlarını öyle bir övüyorlar ki, yok efendim Jettayla o mu kıyaslanırmış, yok Fransızı, Japonu kapıma köpek diye koymam, e haliyle antipati oluşuyor insanlarda.
    Gelelim Kedi-Ciğer meselesine, insanlar VW grubu araçlara verdiği kadar belki de daha fazlasını vererek diğer markaları alıyor, bu nasıl ulaşamamaktır?
  • Takım tutar gibi araba markası tutmak çok saçma. Hatta saçma ötesi bir durum. Benim için en iyi araba ihtiyaçlarımı en iyi karşılayan arabadır. Atıyorum mesela: Ferrari imiş. Porsche imiş. Tüküreyim Ferrariy'e, Porsche'ye. ben tek kapılı araba sevmem ki. Bana ne.

Forumlarda görüyorum. Sahip olmak istediğiniz araba şeklinde konu açılıyor. Millet uçuyor. Öyle arabalar yazıyorlar ki. Fiyatı 2 milyon (eski para ile 2 trilyon) lirayı bulan arabalar. 2 trilyonu olsa sanki alacak. Millet ne yazdığını bilmiyor.
  • 2. eli düşünmezsen yeti çok mantıklı bira araç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Güven olarak vw tank hissi verir.Diğerleri teneke peynir kutusu hissi vermektedir.

Vw dışındaki araçlar teneke peynir hissi verir.

Opel, Ford, Nissan, Toyota, Honda, Renault, Nissan, Skoda, Seat, Mazda vb.

Tank hissi almak isteyenler Vw alsın.

Teneke... hissi almak isteyenler Vw dışındaki markaları alsın.

Bunları duyanlar duymayanlara iletsin ki herkes gerçeği görsün.

Hocam bence daha önce aracına binen biri süt ürünü filan dökmüştür, peynir hissi oradan geliyordur, fabrikasyon değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Forumun bir kısmı VW'yi Mercedes sanıyor, aynı sizin gibi gelip buraya kedi ciğer meselesi yazıp onun çok ulaşılamayacak bir araç olduğunu zannediyor.
    Forumun bir kısmı ise gereğinden fazla küçümsüyor.

Doğuş ise insanları kazıklıyor, onun tartışılası bir yanı yok zaten.

ve parasının hakkını kesinlikle haketmiyor!!
  • Hangi kedi hangi ciğer?

Millet 3-5 bin AZ verip VW'den daha iyi bir araç aldığı zaman mı kedi ciğer-ilişkisine dahil oluyor?

Başka şeleri sorgulamak lazımda fanatizmde sorgulamak yoktur sadece fanatiklik vardır.
  • Abimin bu forumla hiç alakası yok ama neden bilmiyorum Vw düşmanı Sorduğumda çok kalitesiz arabalar servis rezalet diyor.Kedi-ciğer mantığı diyen arkadaşlara çok büyük bir sermayeyi tek başına idare ettiğini söylemek isterim
  • herseyın bı kalıtesı var.bence

vw- opel-toyota-honda-ford- bunlar bır sınıf kalıte kosunda.

reno-cıtroen--skoda-hyundaı-kıa-fıat-nıssan bunlarda bır alt sınıf gıbı bır olcu var.

yanı bence reno fluence yada megane , toyota corollanın rakıbı degıldır.yada bır cıvıc ın.

yada cıtroen c5 bır passat a rakıp degıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 21 Mart 2012; 16:58:34 >
  • foksvagına binenleri çok kıskanıyoruz çekemiyoruz o ciğere bir türlü ulaşamıyoruz çok üzgünüz sizi rahatsız ettiğimiz için

konu sahibi gibi tipler yüzünden insanlar vw den nefret ediyor olabilirler mi?
  • Ama helal olsun. İyi reklam yapıyor adamlar. VW deyince gerçekten çok sağlam, tank gibi arabayı çağrıştırıyor bana. Ama her zaman dediğim gibi. Görsellikten kaybediyor benim için. Doğuş grubunda sadece Skoda Octavia'lara bitiyorum. SuperB'ler çok itici bir görünüme sahip. VW'de de son Jettaları beğeniyorum.
  • şu kedi-ciğer lafından vazgeçin artık. saygısızlığın da bir sınırı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

herseyın bı kalıtesı var.bence

vw- opel-toyota-honda-ford- bunlar bır sınıf kalıte kosunda.

reno-cıtroen--skoda-hyundaı-kıa-fıat-nıssan bunlarda bır alt sınıf gıbı bır olcu var.

yanı bence reno fluence yada megane , toyota corollanın rakıbı degıldır.yada bır cıvıc ın.

yada cıtroen c5 bır passat a rakıp degıldır

Yok artık
  • saldırı da vardır yere göğe sığdıramayan da makul bulan da vardır 40 türlü hesap yapıp ince görüp.Bu tarz şeylerin olması normal daha ben eleştirisel bir yaklaşım olarak görüyorum çoğunu.Eleştirmek lazım çünkü bu halka otomobil konusunda haksızlık yapılıyor batı ülkeleri X kazanıp Y harcarken memleket X/10 kazanıp Y.10 harcıyor.Bu sadece otomotivde de değil
  • Adam her mesajında ve konusunda( bu konunun ilk mesajıda dahil) Nissan'a Qashqai'ye giydiriyor motor mevzusundan dem vuruyor ( Mercedes'de kullanıcak 1.6 Dci 130 Ps'lik Renault motorunu , ne yani Mercedes'de mi Renault ya da Dacia ayarında ) sonra benim tercihlerime neden millet saldırıyor diyor , ilginçsin gerçekten .
    Ayrıca her mesajında giydirdiğin o Renault motorlu 1.6 DCi 130 PS 4x4 Qashqai İspanya ve Rusya'da geçen ay SUV segmentinde değil yanlış duymadın , tüm segmentlerde en çok satan araç oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 21 Mart 2012; 17:39:40 >
  • Senin gibi kişiler yüzünden nefret ettik Vw markasından.

Ben Seatları hala severim ama Volkswagen'i bir marka olarak gözden çıkardım kullanıcı kitlesi yüzünden.

Fukara Mercedes'i yaptınız markayı.

3-5 bin fazla veren kendini farklı hissediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Adam her mesajında ve konusunda( bu konunun ilk mesajıda dahil) Nissan'a Qashqai'ye giydiriyor motor mevzusundan dem vuruyor ( Mercedes'de kullanıcak 1.6 Dci 130 Ps'lik Renault motorunu , ne yani Mercedes'de mi Renault ya da Dacia ayarında ) sonra benim tercihlerime neden millet saldırıyor diyor , ilginçsin gerçekten .
    Ayrıca her mesajında giydirdiğin o Renault motorlu 1.6 DCi 130 PS 4x4 Qashqai İspanya ve Rusya'da geçen ay SUV segmentinde değil yanlış duymadın , tüm segmentlerde en çok satan araç oldu .

1.6 dci 130 ps lık motora kotu dıyen olmadı..

ben QQ 1.5 dcı motoruna laf soyledım.1.5 dci QQ bıle 15.000 tl daha pahalı,1ç6 tdı yetıye gore.

kaldıkı 1.6 dcı 130 ps QQ ne kadara satılacak sence ?

yetının en full unu 60 bın tl ye alabılırken. yenı 1.6 dcı 130 ps lık QQ yı 80 bınden asagı alabılecekmısın sorarım sana ?

• Burda kesinlikle bir çekememe durumu söz konusu,her konun altında belli isimler toplanır.
    Hiçbir zaman evet burası böyle güzel olmuş,ama şurası kötü demezler.
    Her zaman kötülerler tenkit böyle birşey değildir burda bildiğin çekememe varıdır.VW ye yorum alcaksan arabanın kullanıcısından alcaksın bu forumda çünkü diğerleri eleştirmezler KÖTÜLERLER.
    Ve çoğu kişinin yaptığı bir ayıpta var ortada bu arabaya bu kadar verilmez etmez verenlere affedersiniz ama enayi gibi bakıyor çoğu kişide buda büyük ayıptır.Millet çalışmış almış, hayırlı olsun demek düşerken bu sözleri söyleyen kişileride kınıyorum burdan.
  • Siz Yeti'yi yanlış araçla kıyaslamışsınız, QQ ile değil Juke ile kıyaslamanız lazım. QQ tabi ki daha pahalı olacak ne gibi bir gariplik var bunda.
    Ayrıca 1.5dci'ın 1.6tdi'dan geri kaldığı nokta nedir. Hem performans, hem ekonomi, hem de sorunsuzluk olarak 1.5dci çok daha önde değil midir?
  • almanlarda biraz, doğuş grubunda bariz olmak üzere bir kendini beğenmişlik, alırsan al almazsan defol tarzı var . etki tepki hesabı bu tavır tepki doğuruyor o kadar . kimin hangi ciğere uzanabileceğini uzanma gücü olupta uzanmak istemediğini bilemezsiniz. kimsenin ulaşamıyorum diye kuru kuruya karalama yapacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Adam her mesajında ve konusunda( bu konunun ilk mesajıda dahil) Nissan'a Qashqai'ye giydiriyor motor mevzusundan dem vuruyor ( Mercedes'de kullanıcak 1.6 Dci 130 Ps'lik Renault motorunu , ne yani Mercedes'de mi Renault ya da Dacia ayarında ) sonra benim tercihlerime neden millet saldırıyor diyor , ilginçsin gerçekten .

1.6 dci 130 ps lık motora kotu dıyen olmadı..

ben QQ 1.5 dcı motoruna laf soyledım.1.5 dci QQ bıle 15.000 tl daha pahalı,1ç6 tdı yetıye gore.

kaldıkı 1.6 dcı 130 ps QQ ne kadara satılacak sence ?

yetının en full unu 60 bın tl ye alabılırken. yenı 1.6 dcı 130 ps lık QQ yı 80 bınden asagı alabılecekmısın sorarım sana ?

1.5 Dci ile 1.6 Dci arasında 5.000 TL fark olucak ikiside aynı anda alternatifli satışa sunulacak ; 2.0 Litrelerin durumuna göre de 4x4 gelirse 1.500-2.000 TL daha eklenecek . Baz donannım 65-70.000 civarı satılır . Konu bu değil zaten :

Kimse YETİ'nin F/p aracı olmadığı inkar etmiyor YETİ 1.2 Motorun oduğu konuya da bunu defalarca yazdım , ayrıca araç önerilerinde ve kıyaslamalarında İX35 ve Sportage alacaklara aynı paraya daha ekenomik olan YETİ TDI'yı defalarca da önerdim , YETİ 'nin tek eksiiği tasarımı o da içinize siniyorsa neden alınmasın neden QQ yada başka araçlara daha fazla para verilsin YETİ bu bakımdan biçilmiş kaftan yada Duster'a 40.000 'li rakamlar verene kadar dizel YETİ almak tabiki de çok çok daha mantıklı . Neyse aracınız hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 21 Mart 2012; 18:26:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.