Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Sayın VW otoritemiz diyor ki Audi A3 bugün teste gitsin 5 yıldız alır diyor. Bende diyorum ki FLUENCE ZE madem 4 yıldız ile kalmış, normal FLUENCE teste gitsin o da 5 yıldız alır gelir diyorum.

Bir arkadaş da demiş ki ;

S60 & Passat = Tabi ki S60 alırım.
    S40 & Jetta = Tabi ki S40 alırım.

Volvo olsun Saab olsun her daim VW'den daha üstün ve daha kaliteli.

gece rüyanda benimi gördün ya konuyu volvoya nasıl bağladın anlamış değilim

ben şu anki a3 euro ncap testine girse 5 yıldız alır diyorum sebeplerim var senin FLUENCE için mantıklı bir açıklaman varmı

volvoya gelirsek neden vw tercih edilmeli defalarca söyledim ama sen anlamıyorsan yapıcık bir şey yok

Konuyu Volvoya bağlamadım. Dikkatlice oku ve öyle anla lütfen. Yukarıda bir arkadaş karşılaştırma yapmış ve ona istinaden yazdım.

Ayrıca konuyu açan zat-ı muhteremin açtığı konusuna bak birde imzasında yazan ikinci eli sağlam diye SEMBOLE'mi binelim yazıya bak çay demle. Bir kere Symbol diye yazılır, Sembol yazılmaz. Biz Jetta'ya CETTA diyince olay oluyor.

İkincisi alan adamın parası ona yetmiştir Symbol almıştır. Sen paran varsa almazsın olur biter. Bu ne saçnmalıktır anlamış değilim. İnsanlar burası forum deyip özgürce yazma hakkına sahibiz deyip atıp turuyorlar, bir havada olmaktır gidiyor ama bu özgür olmak demek bir başka üyenin sahibi olduğu Symbol'ü veya Fluence'yi veya Hyundai'yi ya da Honda'yı karalamak ve ya alay etmek anlamına gelmez. Yorum vardır, birde yorum vardır. Ama siz yapıcı yorumdan çok yıkıcı yorumu tercih ediyorsunuz.

AMACIN nedir ya açık ol

burası forum kurullar içinde İSTEDİĞİM HERŞEYİ YAZARIM MAKSAT FLUENCE İSE bende FLUENCE verecek 1 KURUŞ YOK

konu sahibi beni asla ilgilendirmez ben bildiğimi yazarım size gelirsek ceza sınırındayım sıfırlansın sonra tarışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

ayda bir bu konu açılır vw ciler kendini tatmin eder sonra bu gazla 1 ay daha gider döngü değişmiyo hiç

1.6 tdi 105 hp nin 1.5 dci 110hp den kat be kat üstün olduğu nokta nedir acaba ?? yakıtmı, hızlanmamı , sorunsuzlukmu?

eskiden 2.0 tdi 140 hp lik vw ler popülerdi vw denince akla tdi gelirdi ama geçti o günler.... artık her firma güzel dizel motorlar yapıyo..hem sorunsuz hem az yakan hemde sessiz...

nisssan gibi ömrü suv yapmış araba ile şu çakma suv yerden yüksek sw dan bozma arabayı karşılaştırmanız hata eminim 70 bininz olsa gider
    QQalırdınız esas bu olay kedi ciğer olmuş 70 bin verip QQ alamayınca hemen çamur at

piyasanın en iyi şanzımanı dsg nin de durumu ortada 8 bin ver 2 yıl sonra garanti dolacak ıvır zıvır arıza olacak diye 3.5 at utanmasanız dünyanın bir numarası diyeceksiniz

1.6 tdi 105 hp nin 1.5 dci 110hp den kat be kat üstün olduğu nokta nedir acaba ?? yakıtmı, hızlanmamı , sorunsuzlukmu?

demıssın !!!!!!!

evet yakıtı ort 4.6 lt ıle yetı 5.4 lt yakan QQ den 100 km de 1 lt ye yakın daha az yakıyor.

119 gr karbon salınımı ıle daha cevrecı...

hızlanması daha ıyı... sorunsuzluka gelınce 2 secenekte ıyı..

ve yetı 1 adım onde olmasına ragman 15 bın tl daha ucuz......

İKİ ARACIĞI AĞIRLIĞI ARASINDAKİ FARKI YAZMAYI UNUTMUŞSUN YOKSA İŞİNEMİ GELMEDİ??

AYRICA YETİ SADECE 0.3 SN HIZLI YAKIT FARKIDA 1LT DEĞİL 0.6 (5.4QQ-4.6YETİ) HESABIN KIT ANLAŞILAN... hakkaten katbe kat üstünmüş

senı curutmekten bıktım bu forumda....

1- 5.4-4,6 : 0,8 lt yapar daha cıkarma ıslemını yapamıyorsun 0,6 mı yapar

2- ben zaten 1 lt ye yakın dedım

hesabı kıt olan bellı .....

daha buyuk rakamları hıc soylemıyorum daha 5.4 den 4.6yı cıkaramayan adam 2 arac arasındakı fıyat farkını nasıl hesaplasın . 3 kere

aç gözlerini iyi bak vala ben bıktım seni yalanlamaktan sen hala sallamaktan bıkmadın

http://www.nissan.com.tr/nissan-qashqai-versiyon-donanim

yakıt 5,2lt qq nin

http://www.skoda.com.tr/new/yetikarsilastir.asp
    yeti 4,6lt

5,2lt - 4,6lt :06lt anladınmı gördünmü 0,8 i

bu sana verdiğim kaçıncı ders hala akıllanmadın

kat be kat fark varmış kakkaten 0,3 sn hızlanma 0,6lt yakıt (qq daha ağır )

işine geleni söylüyosun aradaki ağırlık farkı nolcak peki hala cevap yok sana

tam komedisin ya

işte siz ve sizin gibiler yüzünden gıcık oluyorum nedeni açık değilmi

• Hocam yanlis anlamada yeti gercekten cirkin araba. Nissan juke ve fiat doblo karisimi olmus tipi. Ilk gordugumde yerden yuksek doblo dedim. Hicbir cekici yanini gormedim. Ama konforu vs iyiyse bilemem ama asla almam diyecegim bir araba. Ticari kullaniyor gibi hissederim
  • Bu konu ile alakalı son yazışım olacak yeter artık ya her gün ayrı bir konu. Sanırım millet konu içeriklerini tam okumuyorum ilk ve son mesajı okuyup yazıyor bir şeyler. Zaten okumuş olsa özellikle woswoscular ağızlarının payını her seferinde aldıklarını görürler.

Bakın bu kısmı dün başka konuya yazmıştım buraya yapıştırayım.

"
    Bu autobild kalite raporu.

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

Şimdi bu rapor gibi bir sürü istatistik var hepsi ne diyor. Woswos kalitesiz bir marka arıza yapar sorun çıkarır diyor.

Şimdi woswos aşıkları ne diyor. En kaliteli malzemeyi kullanıyor diyor. Madem en kaliteli malzemeyi kullanıyor bu araçlar neden arıza yapıyor.?

Dahası en iyi işçilik onda diyor. Madem en iyi işçilik onda neden arıza yapıyor.?

Şaka değil kendi sahasında yenilmiş hatta 16. sıraya düşmüş siz ne derdindesiniz yahu.

Kardeşim ben woswosun içine binince de aynı güzelliği görüyorum hyundai accent blue nunda. Sorun sizin beyninizde.

Her gün bir woswos konusunda yazan habire woswos alıyor alacam diye uğraşan. Ona göre başka marka olamayan adamlar var. Woswos grup ne yaparsa o. Ülkemizde aynen böyle bir grup insan türedi. Çoğaldı. Ama ne olacak paraları verip verip pişman olacak. Pişman olmasa bile doğrusunu öğrenecek.

Woswosun tek artısı avrupa da son bir kaç sene daha şık otomobiller yapmasıdır. İyi reklam üstüne eklenince doğal olarak bir efsaneye dönüştü. Belki alamancılardır sebep.

Wv grubun otomobillerini yüzde 10 yüzde 20 daha pahalıya sattığını biliyoruz. En çok arıza istatistiğine de sahip olduğunu bildiğimize göre ucuz arabayı pahalıya kaktırdığı ortaya çıkar ki. Mantıklı düşünen her insan bunu belirtme ihtiyacı duyar. Bunu belirten de doğal olarak anti wv oluyor.

Audi alamayacağımıza göre hyundai, mazda,honda toyota dörtlüsüne paramız genelde yettiğine göre bu markaları alıp kullananları gönülden kutluyorum. Senelerdir bu markaların sorunsuz sağlam arabalar olduğu söylenir. Kullananlarda süper diye bas bas bağırır. Europaistler hadi len derler. İnanmazlar. Gün geçtikçe gerçekler ortaya çıktıkça diğer markalar ülkemizdeki yerini sağlamlaştırdıkça herşey onlara kapak oluyor. Sinirleri bozuluyor. Ben 2006 da ilk defa kore arabasına bindiğimde millet bana salakmışım gibi davrandı. Şimdi ben onlara gülüyorum.

Hala aptal iddaalarda bulunan arkadaşlar yok değil.
    Benim ki ile senin ki kafa kafaya çarpışsa bak gör seninkini ezer geçerim hehe " diyen böyle salak insanlar var. " He diyip geçiyorum. Allah insana zeka veriyor. Bazıları alıp kenara koyuyor ne diyeyim. "

Sonrasına gelince bu forumda ister istemez en populer konuların içinde ne var? futbol ve otomobil. Yani zevk maksadı ile muhabbete ortak oluyoruz. Konuşmayı seviyoruz. Birileri haklı olarak konu açıyor ve araç soruyor şunu mu almalıyım bunu mu? Diyerekten.

Şimdi sizin ne yapmanız lazım. Bunun bagajı diğerinden daha büyük. Şu arabanın motoru 1.5 daha güçlü diğeri 1.2 dikkat et. Ve yahut bu araba rüzgar sesini çok alıyor gibi genel veriler ile adama tavsiyede bulunmanız lazım demi.

Ama hayır siz ne yapıyorsunuz. Bu çürük ona para verme. O sağlam değil ya geç onu. Ya kapısı bile incecik. Ben bindim içine hiç güven vermedi gibi. Tümüyle salakça desteksiz yorumlar yapıyorsunuz. Sonuna da illaki mükemmel markaymış gibi Poloyu golfu jettayı passatı bir tankmış lüksün tanrısı imiş gibi katıyorsunuz. Sonra millet size niye gıcık oluyor diye soruyorsunuz.

Woswossun diğer markalar ile aynı olduğunu hatta üsteki verilere bakarak daha ezik olduğunu kabul edip. Normal bir mesaj atarsanız kimse dalaşmaz. İlk konu mesajın da bile yazmışsın kedi erişemediği ciğere diye.

Allaha şükür herkes kredi ile araç alıyor artık 3-5 bin fazla verip woswos alamazmı herkes alır ama para vermem kardeşim ........ (noktayı istediğin kelime ile doldur ) değilim ben hem o kadar para verip müşteri memnuniyeti düşük bir marka alayım.

• Forumda amaç bilgi paylaşımı yapmakmı yoksa birbirimizin açığını yakalamakmı? İsterseniz önce onu bir belirleyelim bende ona göre davranayım....

Arkadaşlar lütfen, birbirimizle kısır tartışmalar içerisine girmeyelim,sonuç getirmiyor ve hoş olmuyor. Burada paylaşım yapan insanlar rahatsız oluyorlar.

Rica ediyorum.
  • NEDEN BU MESAJIM SİLİNİYOR? GERGİNLİK YARATACAK BİR MESAJ DEĞİL, HAKARET YOK, KÜFÜR YOK. MİLLET İMZASINA AŞAĞILAYICI YAZILAR YAZIYOR YIK TOK, ÖBÜRÜ DESEN ANLAMADAN ETMEDEN TAHRİK EDİCİ YORUMLAR YAZIYOR ONADA BİR ŞEY YOK. AMA ŞU ADAM GİBİ YORUM SİLİNİYOR. BUYRUN YENİDEN YAZIYORUM.

Konuyu Volvoya bağlamadım. Dikkatlice oku ve öyle anla lütfen. Yukarıda bir arkadaş karşılaştırma yapmış ve ona istinaden yazdım.

Ayrıca konuyu açan zat-ı muhteremin açtığı konusuna bak birde imzasında yazan 2. ELİ VAR DİYE GİDİP CLİO SEMBOLEMİ BİNELİM... yazıya bak çay demle. Bir kere Symbol diye yazılır, Sembol yazılmaz. Biz Jetta'ya CETTA diyince olay oluyor.

İkincisi alan adamın parası ona yetmiştir Symbol almıştır. Sen paran varsa almazsın olur biter. Bu ne saçnmalıktır anlamış değilim. İnsanlar burası forum deyip özgürce yazma hakkına sahibiz deyip atıp turuyorlar, bir havada olmaktır gidiyor ama bu özgür olmak demek bir başka üyenin sahibi olduğu Symbol'ü veya Fluence'yi veya Hyundai'yi ya da Honda'yı karalamak ve ya alay etmek anlamına gelmez. Yorum vardır, birde yorum vardır. Ama siz yapıcı yorumdan çok yıkıcı yorumu tercih

ADAM KEDİ ERİŞEMEDİĞİ CİĞERE diye yorum yazıyor ve o gerginlik yaratmıyor ama bizim lisanı münasip şekilde ki mesajımız gerginliğe yol açıyor bak sen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 22 Mart 2012; 8:47:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın VW otoritemiz diyor ki Audi A3 bugün teste gitsin 5 yıldız alır diyor. Bende diyorum ki FLUENCE ZE madem 4 yıldız ile kalmış, normal FLUENCE teste gitsin o da 5 yıldız alır gelir diyorum.

Bir arkadaş da demiş ki ;

S60 & Passat = Tabi ki S60 alırım.
    S40 & Jetta = Tabi ki S40 alırım.

Volvo olsun Saab olsun her daim VW'den daha üstün ve daha kaliteli.

gece rüyanda benimi gördün ya konuyu volvoya nasıl bağladın anlamış değilim

ben şu anki a3 euro ncap testine girse 5 yıldız alır diyorum sebeplerim var senin FLUENCE için mantıklı bir açıklaman varmı

volvoya gelirsek neden vw tercih edilmeli defalarca söyledim ama sen anlamıyorsan yapıcık bir şey yok

Ayrıca konuyu açan zat-ı muhteremin açtığı konusuna bak birde imzasında yazan ikinci eli sağlam diye SEMBOLE'mi binelim yazıya bak çay demle. Bir kere Symbol diye yazılır, Sembol yazılmaz. Biz Jetta'ya CETTA diyince olay oluyor.

İkincisi alan adamın parası ona yetmiştir Symbol almıştır. Sen paran varsa almazsın olur biter. Bu ne saçnmalıktır anlamış değilim. İnsanlar burası forum deyip özgürce yazma hakkına sahibiz deyip atıp turuyorlar, bir havada olmaktır gidiyor ama bu özgür olmak demek bir başka üyenin sahibi olduğu Symbol'ü veya Fluence'yi veya Hyundai'yi ya da Honda'yı karalamak ve ya alay etmek anlamına gelmez. Yorum vardır, birde yorum vardır. Ama siz yapıcı yorumdan çok yıkıcı yorumu tercih ediyorsunuz.

AMACIN nedir ya açık ol

burası forum kurullar içinde İSTEDİĞİM HERŞEYİ YAZARIM MAKSAT FLUENCE İSE bende FLUENCE verecek 1 KURUŞ YOK

konu sahibi beni asla ilgilendirmez ben bildiğimi yazarım size gelirsek ceza sınırındayım sıfırlansın sonra tarışalım

Siz ikiniz tanışşanız çok iyi arkadaş olursunuz, frekanslar aynı...

• Bu tip atışmalar devam ederse konuyu kilitleyeceğim. Artık nokta koyalım...
  • VW grubundan şaşmayın derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .

eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.

1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.

ne yapsaydım sırf tr de tutuyor dıye reno grup olan dacıa duster mı alsaydım 45 bın tl ye

yada gıne reno ımzası olan nıssan QQ mı alsaydım aynı ozellıler ıcın 15.000 tl fazla verıp ?

vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

KEDI , CIGER HESABI HERALDE.

oda degılse ne o zaman,

VW grupa saldırı var deyip savunma geliştirirken de Renault'u örnek göstermeniz çok manidar olmuş. Renault grup'tan Dacia mı alsaydım. Veya Renault motorlu Nissan mı alsaydım demeniz bunu ispatlıyor. Bu forumda sürekli olarak VW ile Renault kapıştırılıyor. Bilinç altınıza bunun yerleştiğini görüyorum. Örneklemeler bunun üzerinden olmuş. Kendinizle çelişmişsiniz.

Arabanız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Hocam nickimden de anlayabilceginiz gibi renocuyum(dum) ama reno ve vw karailastirilamaz bu da kabullenilmeli bence yillardir renoya bindik fanatiklik yaptik alman alicak paramizda vardi laf söylettirmedik ama reno ne yapti? Drive to change:)) PSA grubu fransizlar kalite konusunda almanlarla kiyaslanamaz hocam bu da böyle biline

• Konu başlığı sayesinde forumda çağdışı sansürün de olduğunu öğrendim... Teşekkürler herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu konu ile alakalı son yazışım olacak yeter artık ya her gün ayrı bir konu. Sanırım millet konu içeriklerini tam okumuyorum ilk ve son mesajı okuyup yazıyor bir şeyler. Zaten okumuş olsa özellikle woswoscular ağızlarının payını her seferinde aldıklarını görürler.

"

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

Şimdi bu rapor gibi bir sürü istatistik var hepsi ne diyor. Woswos kalitesiz bir marka arıza yapar sorun çıkarır diyor.

Şimdi woswos aşıkları ne diyor. En kaliteli malzemeyi kullanıyor diyor. Madem en kaliteli malzemeyi kullanıyor bu araçlar neden arıza yapıyor.?

Dahası en iyi işçilik onda diyor. Madem en iyi işçilik onda neden arıza yapıyor.?

Şaka değil kendi sahasında yenilmiş hatta 16. sıraya düşmüş siz ne derdindesiniz yahu.

Kardeşim ben woswosun içine binince de aynı güzelliği görüyorum hyundai accent blue nunda. Sorun sizin beyninizde.

Her gün bir woswos konusunda yazan habire woswos alıyor alacam diye uğraşan. Ona göre başka marka olamayan adamlar var. Woswos grup ne yaparsa o. Ülkemizde aynen böyle bir grup insan türedi. Çoğaldı. Ama ne olacak paraları verip verip pişman olacak. Pişman olmasa bile doğrusunu öğrenecek.

Woswosun tek artısı avrupa da son bir kaç sene daha şık otomobiller yapmasıdır. İyi reklam üstüne eklenince doğal olarak bir efsaneye dönüştü. Belki alamancılardır sebep.

Wv grubun otomobillerini yüzde 10 yüzde 20 daha pahalıya sattığını biliyoruz. En çok arıza istatistiğine de sahip olduğunu bildiğimize göre ucuz arabayı pahalıya kaktırdığı ortaya çıkar ki. Mantıklı düşünen her insan bunu belirtme ihtiyacı duyar. Bunu belirten de doğal olarak anti wv oluyor.

Audi alamayacağımıza göre hyundai, mazda,honda toyota dörtlüsüne paramız genelde yettiğine göre bu markaları alıp kullananları gönülden kutluyorum. Senelerdir bu markaların sorunsuz sağlam arabalar olduğu söylenir. Kullananlarda süper diye bas bas bağırır. Europaistler hadi len derler. İnanmazlar. Gün geçtikçe gerçekler ortaya çıktıkça diğer markalar ülkemizdeki yerini sağlamlaştırdıkça herşey onlara kapak oluyor. Sinirleri bozuluyor. Ben 2006 da ilk defa kore arabasına bindiğimde millet bana salakmışım gibi davrandı. Şimdi ben onlara gülüyorum.

Benim ki ile senin ki kafa kafaya çarpışsa bak gör seninkini ezer geçerim hehe " diyen böyle salak insanlar var. " He diyip geçiyorum. Allah insana zeka veriyor. Bazıları alıp kenara koyuyor ne diyeyim. "

Sonrasına gelince bu forumda ister istemez en populer konuların içinde ne var? futbol ve otomobil. Yani zevk maksadı ile muhabbete ortak oluyoruz. Konuşmayı seviyoruz. Birileri haklı olarak konu açıyor ve araç soruyor şunu mu almalıyım bunu mu? Diyerekten.

Şimdi sizin ne yapmanız lazım. Bunun bagajı diğerinden daha büyük. Şu arabanın motoru 1.5 daha güçlü diğeri 1.2 dikkat et. Ve yahut bu araba rüzgar sesini çok alıyor gibi genel veriler ile adama tavsiyede bulunmanız lazım demi.

Ama hayır siz ne yapıyorsunuz. Bu çürük ona para verme. O sağlam değil ya geç onu. Ya kapısı bile incecik. Ben bindim içine hiç güven vermedi gibi. Tümüyle salakça desteksiz yorumlar yapıyorsunuz. Sonuna da illaki mükemmel markaymış gibi Poloyu golfu jettayı passatı bir tankmış lüksün tanrısı imiş gibi katıyorsunuz. Sonra millet size niye gıcık oluyor diye soruyorsunuz.

Woswossun diğer markalar ile aynı olduğunu hatta üsteki verilere bakarak daha ezik olduğunu kabul edip. Normal bir mesaj atarsanız kimse dalaşmaz. İlk konu mesajın da bile yazmışsın kedi erişemediği ciğere diye.

Allaha şükür herkes kredi ile araç alıyor artık 3-5 bin fazla verip woswos alamazmı herkes alır ama para vermem kardeşim ........ (noktayı istediğin kelime ile doldur ) değilim ben hem o kadar para verip müşteri memnuniyeti düşük bir marka alayım.

Bu liste Kalite sıralamasıdırdiye orjnal linkini göster..
    burada hyundainin en kaliteli marka olduğunu iddia edecek kadar şuursuz bir liste ve yorumda da 'liste ne diyor, vw kalitesiz diyor' diye immatur yorumlar. o liste aynı zamanda hyundainin bmw ve mercedesten daha kaliteli olduğu anlamına da geliyor o zaman.
    Bu listeyi markaların kalite sıralaması olarak tamamıyla kabul eden varsa, playstation topiğinden çıkmama vakti gelmiş demektir...

• quote:

EVET FORUMDA BIR DOGUS GRUBU DUSMANLIGI VAR .

eger vw grup la ılgılı bır konu varsa hemen saldırıyorlar.

1.6 TDI AMB skoda yetı sıparısı verdım.aman allahım ,bı saldırı bı saldırı.

ne yapsaydım sırf tr de tutuyor dıye reno grup olan dacıa duster mı alsaydım 45 bın tl ye

yada gıne reno ımzası olan nıssan QQ mı alsaydım aynı ozellıler ıcın 15.000 tl fazla verıp ?

vw,skoda .seat vb dogus grubu araclara bı hazımsızlık var.

KEDI , CIGER HESABI HERALDE.

oda degılse ne o zaman,

hocam bosver en guzelini yapmissin.
    bende araba alacagim zaman seata giderim.iki paket vardir , dolusu agzina kadar doludur.
    satici onu istiyonmu bunu ekliyelim mi diye kafani allak bullak etmez.ne renk olsun , sunroof olsun mu diye sorar , baska da bisi sormaz.
    alirsin 10 sene kafan rahat binersin.2 lira ucuza verir bi gunde satarsin olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu tip atışmalar devam ederse konuyu kilitleyeceğim. Artık nokta koyalım...

benzin zamları, sahibinden com ilanları olunca hemen kitliyosunuz aynı konu var diye böle ayda bir açılan konu hala devam ediyo ne hikmetse
  • Ha birde dakika başı fluence diyen arkadaşlar için sözüm geçenlerde Seul'e gittim malum kore otomotiv endüstrisi inanılmaz gelişmiş bomba arabalar var hepsi çakma gerçi ama neyse fluence gördüm ama markası Samsung'du!Adam hem Lcd üretiyor hemde araba üretiyor ki bildiğim kadarıyla tasarım ve altyapı korelilere ait reno ve nissan'da ortak samsung'a fluance ve latitude için buda böyle bi anektod'du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Esat

dosttum Türkiyede ki euroun yükselme durumunu türkiye ekonomisi belirlemiyor mu?

yani euro durumunu alman hükümetimi belirliyor yani euro durumu alman hükümeti 3 tl oldu dese tüm dünyada euro kuru 3 tl olarakmi kabül görülür?

Türkiyedeki euronun durumunu Türkiye ekonomisi belirliyor.
    yani şuan TRde Euro 2.39 iken,
    amerikada şuan euro 0.75 dolar ediyor.
    başka bir ülkede başka bir değer ediyor....

Ben siz ödemeyi TL olarak yapacağınız için 2.35 (bugün 2.39 oldu) söyledim. (Tr'de yaşadığınızı varsayarak.)
    Farklı bir ülkede iseniz şuan Tr ye getireceğiniz aracın marka ve modelini belirtirseniz Tr fiyatını size yazabilirim. TL olarak.

Saygılar.

vw golf 2010 model tsı otomatik.

şimdiden cevap için teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu konu ile alakalı son yazışım olacak yeter artık ya her gün ayrı bir konu. Sanırım millet konu içeriklerini tam okumuyorum ilk ve son mesajı okuyup yazıyor bir şeyler. Zaten okumuş olsa özellikle woswoscular ağızlarının payını her seferinde aldıklarını görürler.

"

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

Bu liste Kalite sıralamasıdırdiye orjnal linkini göster..
    burada hyundainin en kaliteli marka olduğunu iddia edecek kadar şuursuz bir liste ve yorumda da 'liste ne diyor, vw kalitesiz diyor' diye immatur yorumlar. o liste aynı zamanda hyundainin bmw ve mercedesten daha kaliteli olduğu anlamına da geliyor o zaman.
    Bu listeyi markaların kalite sıralaması olarak tamamıyla kabul eden varsa, playstation topiğinden çıkmama vakti gelmiş demektir...

http://www.autobild.de/artikel/auto-bild-qualitaetsreport-2010-1215088.html

Bu autobild in yaptığı anket 2010 da 2011 de de sıralamda pek değişiklik olmadı. Bildiğim kadarı ile içinde 100 bin kilometre testi. Müşteri anketleri. Dekra raporları. Arıza kayıtları servislerden alınan. Bunun gibi birçok veri toplanıp meydana getirilmiş. Çıkan sonuç saçma da değil. Bizim ülkemizde de halk arasında uzakdoğu arabalarının müşteri dostu olduğu zaten söylenir. Problem yaratmadığı söylenir.
    Evet ben de aynen öyle bu sıralamayı kalite sıralaması olarak görüyorum. Siz o yazdığım mesajdaki soruların cevabını verebiliyor musunuz? hayır. Anca laf salatası yaparsınız.

Kalite demek süs püs demek değildir. Kalite demek işi doğru yapmak demektir. İşi doğru yapmak sorunsuz ürün ortaya koymak demektir. Mercedes iri kaslı olabildiğince lüks bir otomobil olabilir. Ama bu demek değildir ki. Arıza yapmaz yolda bırakmaz. Servise gittiğinde günlerce beklemez. Kol gibi fatura çıkmaz. Müşteri memnuniyeti ile ilgili bir ankettir o anket. Siz neyi nasıl kıyaslayacağınızı öğrenin öyle gelin bu konulara yazın . İlla işi atışmaya çeviriyorsunuz.

Ama hala beyniniz her marka gibi bir marka olduğunu algılayamıyor değil mi? Birde yazmayacağım bidaha dedim ya.

Zaman her zaman doğrunun yanındadır. İster istemez herkes doğruları öğrenir. Sabır diyorum.

• Tartışma sonuç getirmeyecek...

Kilitliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.