Şimdi Ara

FORUMDAKİ VW GRUP DÜŞMANLIGI NEDEN ? VW-SKODA-SEAT VB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir vw kullanıcısı olarak gerçekten söylemeliyim ki bazı fanatiklerin yorumu beni dahi çıldırtıyor... Mesela AutoTech arkadaşımızın kız arkadaşı BMW 116i sipariş etmiş, biri kalkıp Golf alsaydın diyor, bu mesaja ben bile ayar oldum.. yani adama ÇÜŞ derler hakikaten, parası olanın Golf'le ne işi olsun

Ama bu markaya veya kullanıcılarına sempati duymayan bazı üye arkadaşlarımı da kibarca uyarmak istiyorum, 2-3 fanatiğin gazına gelip, bütün bir kullanıcılara teker teker giydirmeye başlıyorsunuz. Hele yukarıda biri vw alın teriyle alınmıyor gibisinden bir yorum yapmış ulan yuh be seviyeyi bu kadar düşürürseniz adam gelip Merso muamelesi yapar tabi Passat'ına.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa: sen işi kedi-ciğer meselesine bağlarsan adamlar tabi ki küfreder bize! forumdaki anti-vw timinden her ne kadar gına gelse de sizin gibi insanlar yüzünden türüyor bu insanlar! biraz daha dikkatli yorum yapalım rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 21 Mart 2012; 23:00:50 >

• Fiyatları olması gerekenin çok üstünde

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231
  • Parasını haketmiyor ondandır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hangi fark golfe verilmez anlamadim

fiyat farkı ne oldu bugün foruma

Yarim yamalak yazma kardesim ya

Golf 1.6 trendline ile megane hb 1.6 fiyati ayni neyin fiyat farki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bir vw kullanıcısı olarak gerçekten söylemeliyim ki bazı fanatiklerin yorumu beni dahi çıldırtıyor... Mesela AutoTech arkadaşımızın kız arkadaşı BMW 116i sipariş etmiş, biri kalkıp Golf alsaydın diyor, bu mesaja ben bile ayar oldum.. yani adama ÇÜŞ derler hakikaten, parası olanın Golf'le ne işi olsun

Ama bu markaya veya kullanıcılarına sempati duymayan bazı üye arkadaşlarımı da kibarca uyarmak istiyorum, 2-3 fanatiğin gazına gelip, bütün bir kullanıcılara teker teker giydirmeye başlıyorsunuz. Hele yukarıda biri vw alın teriyle alınmıyor gibisinden bir yorum yapmış ulan yuh be seviyeyi bu kadar düşürürseniz adam gelip Merso muamelesi yapar tabi Passat'ına.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa: sen işi kedi-ciğer meselesine bağlarsan adamlar tabi ki küfreder bize! forumdaki anti-vw timinden her ne kadar gına gelse de sizin gibi insanlar yüzünden türüyor bu insanlar! biraz daha dikkatli yorum yapalım rica ediyorum

Vw alin teriyle alinmiyormu hangi yorum o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Cihan DSG elinde patladi konular acip kotuledin. Simdi sus payimi verdiler sana yine DSG en iyi sanziman demeye basladin. Ayrica senin begenmedigin fluence on tasarim haric Jettadan cok daha iyi bir araba. Sen git sifiri 90bin lira olan tiguana 100bin ver al. Hemde 30.000de kacak mazot yakmis arabayi. Normalde kimsenin isine karismam ama bu vw fanatiklerinin de kendi mallarini yuceltmek icin baskalarinin alin teriyle kazanip aldigi arabalar hakkinda, bedava versen kicimi koymam, kapima kopek yapmam, sumugumu silmem gibi kustahliklari da yetti artik. Lan sanki maseratiye bentleye biniyorlar.

Dsg benim elimde falan patlamadi bu bir

Bahsettigin tiguan dolu bir arac aracin zaten sifiri en bosbolani 93.000 tl arti 1500 tl adamin arabasina kacak mazot koydugunu nerden biliyorsun yakit alirken basindami bekledin

Diger yazdigin yakisiksiz yaziarinin ben hicbirini soylemedim birini ispat et yeter

Neyse abi daha birşey yazmak istemiyorum, kim ne alırsa alsın. Sana da Tiguan yakışır, benim de beğendiğim bir araba sadece alışveriş mantığını garip buldum ama beni ilgilendirmez ne de olsa.

Sen tabi lafını bilen insan olduğun için öyle abuk subuk konuşmuyorsun ama Fluence bineceğime Jetta'yı 9 ay beklerim demen bile objektif bakış açısına sahip olmadığını gösteriyor. Ne Reno ne de Vw sempatim yok, Reno'nun da birçok özelliğini beğenmem ama Fluence, Jetta'dan daha az bir araba değil.

Bu forumdaki bazı Vw kullanıcılarının küstahlığı yüzünden anti-vw'ci olacağım neredeyse :))

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.

Hocam şu yorumla ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?

Merak ediyorsanız söyleyeyim imzamdaki araçları kaçak Marlboro Light satarak almadık! Mesajlara bak ya... Nasıl bir nefret ve kindir bu! Altı üstü bir teneke parçası ya..
  • quote:

quote:

VW düşmanı değilim ama benim VW alabilmem için parayı alınteri ile kazanmamış olmam gerekir.

Merak ediyorsanız söyleyeyim imzamdaki araçları kaçak Marlboro Light satarak almadık! Mesajlara bak ya... Nasıl bir nefret ve kindir bu! Altı üstü bir teneke parçası ya..

Ne demek istediğimi taaa ilk sayfada yazdımtım. Sanırım okumamışsınız. Neyse. Zahmete ben gireyim. Buraya da alıntı yapıyım yazdığımı.

quote:

Bingo. Yanlış anlaşılacağını yazdıktan sonra farkettim. Kasdettiğim şuydu. VW beğendiğim araçlardan değil. Ama o kadar çok methediliyor ki, ben de VW'ye bindim demem için paranın ya piyangodan, ya da kim milyoner olmak ister şeklindeki yarışmalardan kazanmam lazım. Yani birikimimi bu markaya vermem. Versem içim rahat kullanamam. Peki neden vermem. Kasasının görselliği bana hitap etmiyor. Bunun dışında teknolojisiyle güzel araba.

• quote:

BU YORUMU SİZE HİÇ AMA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM HEMDE HİÇ

SİZİN NE İŞ YAPTIĞINIZI BİLMİYORUM AMA BEN SON DAMLASINA KADAR ALIN TERİYLE KAZANIYORUM ALLAH BU ZAMANA KADAR BANA TEK KURUŞ ALIN TERİ OLMAYAN PARA NESİP ETMEDİ BUNDAN SONRADA ETMEZ İNŞALLAH

BUGÜN SERVİS ŞOFÖRÜNÜN CENAZESİ VARDI ONUN YERİNE SERVİSE ÇIKTIM 200 KM YOL YAPTIM İSTANBUL TRAFİĞİNDE HALA TABANLARIM AĞRIYOR DEBRİYAJA BASMAKTAN

BİLEREK BÜYÜK YAZIYORUM AĞZINIZDAN ÇIKANLARI KULAKLARINIZ DUYSUN

MİLLET BANA ARABA TAVSİYESİ YAPIYOR ABİ ŞU ARACI ALMA BUNU AL DİYE BENE GELEN TELEFON ARAMALARINI MEŞGULE ATIP KENDİM ARIYORUM KİMSENİN HAKKI BANA GEÇMESİN DİYE BEN ARABA ALICAM ADAMIN KONTÖRÜ GİTMESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 21 Mart 2012; 23:17:25 >

• quote:

quote:

quote:

Ne demek istediğimi taaa ilk sayfada yazdımtım. Sanırım okumamışsınız. Neyse. Zahmete ben gireyim. Buraya da alıntı yapıyım yazdığımı.

quote:

Bingo. Yanlış anlaşılacağını yazdıktan sonra farkettim. Kasdettiğim şuydu. VW beğendiğim araçlardan değil. Ama o kadar çok methediliyor ki, ben de VW'ye bindim demem için paranın ya piyangodan, ya da kim milyoner olmak ister şeklindeki yarışmalardan kazanmam lazım. Yani birikimimi bu markaya vermem. Versem içim rahat kullanamam. Peki neden vermem. Kasasının görselliği bana hitap etmiyor. Bunun dışında teknolojisiyle güzel araba.

Tamam hocam özür diliyorum...

Ama bütün samimiyetimle söylüyorum, o ilk mesajınız gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait. Yani forumda size karşı şimdiye kadar negatif düşüncem asla olmadı, hani açığınızı bekleyen tipler olur, onlardan değilim ama yemin ederek söylüyorum 10 kişiye okutsam 8'i benimle aynı şekilde düşünür, bence değiştirin bakın Cihan da yanlış anlamış birşeyler yazmış..

saygılarımla.

• Alım gücümüz düştükçe arabalara daha bir kıymet verir olduk. Üstüne de doğuş fiyatları şişirdi. VW böyle oldu... Şu foruma her girdiğimde yemin olsun utanıyorum.
  • Sanırım arkadaş espri yapmak istemiş ama hoş olmamış.

Ben bugune kadar kendım calısıp para bırıktırıp araba almadım ama kendımı calısıp para bırıktırıp vw alan bırısı yerıne koydugumda dedigin gercekten sövsen daha iyiye cıkıyor biraz silkelenip yorumlara dikkat etmeliyiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama bütün samimiyetimle söylüyorum, o ilk mesajınız gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait. Yani forumda size karşı şimdiye kadar negatif düşüncem asla olmadı, hani açığınızı bekleyen tipler olur, onlardan değilim ama yemin ederek söylüyorum 10 kişiye okutsam 8'i benimle aynı şekilde düşünür, bence değiştirin bakın Cihan da yanlış anlamış birşeyler yazmış..

saygılarımla.

ABİ BEN YİNE YANLIŞ ANLAMAYA DEVAM EDİYORUM ÇOK TALİHSİZ BİR YORUM OLMUŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Sanırım arkadaş espri yapmak istemiş ama hoş olmamış.

Ben bugune kadar kendım calısıp para bırıktırıp araba almadım ama kendımı calısıp para bırıktırıp vw alan bırısı yerıne koydugumda dedigin gercekten sövsen daha iyiye cıkıyor biraz silkelenip yorumlara dikkat etmeliyiz

kendim kazanıp alıyorum hocam son kuruşuna kadar kimseden kuruş para almadan krediler hariç onuda zaten fazlasıyla ödüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Cihan DSG elinde patladi konular acip kotuledin. Simdi sus payimi verdiler sana yine DSG en iyi sanziman demeye basladin. Ayrica senin begenmedigin fluence on tasarim haric Jettadan cok daha iyi bir araba. Sen git sifiri 90bin lira olan tiguana 100bin ver al. Hemde 30.000de kacak mazot yakmis arabayi. Normalde kimsenin isine karismam ama bu vw fanatiklerinin de kendi mallarini yuceltmek icin baskalarinin alin teriyle kazanip aldigi arabalar hakkinda, bedava versen kicimi koymam, kapima kopek yapmam, sumugumu silmem gibi kustahliklari da yetti artik. Lan sanki maseratiye bentleye biniyorlar.

Bahsettigin tiguan dolu bir arac aracin zaten sifiri en bosbolani 93.000 tl arti 1500 tl adamin arabasina kacak mazot koydugunu nerden biliyorsun yakit alirken basindami bekledin

Diger yazdigin yakisiksiz yaziarinin ben hicbirini soylemedim birini ispat et yeter

Neyse abi daha birşey yazmak istemiyorum, kim ne alırsa alsın. Sana da Tiguan yakışır, benim de beğendiğim bir araba sadece alışveriş mantığını garip buldum ama beni ilgilendirmez ne de olsa.

Sen tabi lafını bilen insan olduğun için öyle abuk subuk konuşmuyorsun ama Fluence bineceğime Jetta'yı 9 ay beklerim demen bile objektif bakış açısına sahip olmadığını gösteriyor. Ne Reno ne de Vw sempatim yok, Reno'nun da birçok özelliğini beğenmem ama Fluence, Jetta'dan daha az bir araba değil.

Bu forumdaki bazı Vw kullanıcılarının küstahlığı yüzünden anti-vw'ci olacağım neredeyse :))

binmem abi yine söylüyorum civic alırım baktım çok yakıyor yazdığım bütün lpg yazılarını yutarım lpg takarım ama yine fluance almam

• Ah birde insanlar FLAUNCE yazacağına FLUENCE yazabilse. Israrla FLUENCE almam diyor adamın biri ama şu an kullandığı araba iş içinde olsa Fluence'den kat kat aşağıda olan ve Renault'un vasat bir modeli olan 2009 model Symbol 1.5 DCI. Diyecek ki şimdi o iş için, iş ve özel arabayı karıştırmayın diyecek. Ama ben sonuca bakarım. Kullanıyormusun? Evet kullanıyorsun. İster iş için ister daimi olsun olay bitmiştir. Mesela 4 yıldız alan bir arabayı kapımın önüne bile koymam demişti dün AMAROK konusunda ama iş için bile kullandığı o yıldız almayan Symbol kapısının önünde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla.

ABİ BEN YİNE YANLIŞ ANLAMAYA DEVAM EDİYORUM ÇOK TALİHSİZ BİR YORUM OLMUŞ

Olur böyle şeyler. Bu kadar şeyden de alınırsam forumdan gitmem lazım. Benim ilk mesajım şey gibi olmuş. Hani filmlerin fragmanlarında o filmden can alıcı sahneler gösterip filmi güzel diye yuttururlar ya. Ben de ilk mesajımda sanırım biraz kışkırtıcı mesaj yazmışım. Ama inanın yazdıktan çok sonra tekrar tekrar okuyunca farkettim. Yoksa VW için kötü düşüncelere sahip değilim. Sadece kasasını estetik bulmuyorum. Gözüme hitap etmiyor. Şu anda kullandığım arabayı da sırf kasası gözümer çok hoş göründüğü için aldım.

Aynı kasanın içine VW kendi teknolojisini doldursa inanın sahip olmak isterdim. Sanırım durumu izah edebilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

binmem abi yine söylüyorum civic alırım baktım çok yakıyor yazdığım bütün lpg yazılarını yutarım lpg takarım ama yine fluance almam

Ben de almam

Bugün Cruze ile Clio'yu satıp 1 tane dizel-otomatik araba alma fikrini değerlendirdim. Golf ile Megane değerlendirmemde son 2ye kaldı :)
    Megane fiyat ve sunduğu donanımlar(özellikle katlanır ayna, keyless go) bana daha mantıklı geldi. Aynı donanımda Golf baya pahalıya çıkıyor, zaten araba da yok bayide. 2.elde istemiyorum. Megane da alınmaz mı diyosun? :))

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ah birde insanlar FLAUNCE yazacağına FLUENCE yazabilse. Israrla FLUENCE almam diyor adamın biri ama şu an kullandığı araba iş içinde olsa Fluence'den kat kat aşağıda olan ve Renault'un vasat bir modeli olan 2009 model Symbol 1.5 DCI. Diyecek ki şimdi o iş için, iş ve özel arabayı karıştırmayın diyecek. Ama ben sonuca bakarım. Kullanıyormusun? Evet kullanıyorsun. İster iş için ister daimi olsun olay bitmiştir. Mesela 4 yıldız alan bir arabayı kapımın önüne bile koymam demişti dün AMAROK konusunda ama iş için bile kullandığı o yıldız almayan Symbol kapısının önünde.

evet 4 yıldız alan fluence her ne kadar ze olsa bile ben şuanki fluence aynı şekilde olacağını düşünüyorum

para verip almam bu benim görüşüm kimsenin fluence kötü o arabaya o para verilirmi demiyorum iş yeri aracı SYMBOLL işimi görüyor az yakıyor benim aradığım bu tam olarak

kapımın önünde symboll var dağada vuruyorum taşada çok şükür o beni üzmedi ben onu şimdiye kadar 90.000 km oldu daha bir kere yolda kalmadım

esp yok ASY var napalım idare ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.