Şimdi Ara

Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
2
Favori
74.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Kendisini 2 yıldır tanıyorum son 1 ayda 3 kez de ticaret yapmıştım.
    Daha önce İstanbul'da olduğu zaman ortak bir arkadaşımız vardı eve yanımıza gelecekti 2 kez işleri çıktı gelememişti yüz yüze tanışamamıştık.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Şahsen tanımam ama konulardan nicki aklımda kalmış. Allah ailesine sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin.
  • Bende uzun suredir Brugada sendromu teshisi koyulmasi icin ilac bekliyorum. Hayat cok kisa arkadaslar, hicbirsey hayattan daha degerli degil. Sizi uzen,depresyona surukleyen, hayatinizda ne varsa cikarin. Eger sorun sizdeyse ustesinden gelin. Karsiniza cikacak hicbirsey sizden daha kiymetli degil.

Arkadasin durumu beni cok etkiledi. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabit versin

• Mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bizden biriydi
  • Allah rahmet eylesin. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

ben sigara aynı etkiyi yaratır demedim ki, sigaradan değildir dedim birde örnek verdim demek ki sigaradan değilmiş dedim ve doğruda

Alıntıları Göster
    Arkadas senin dedenin 92 yasinda sigaradan olmemesi sigaradan olen bir suru kisi oldugu gercegini degistirmiyor. Benim de demek istedigim buydu ve dogru da.
  • Başlığı görünce şok oldum. Kendisi ile şahsen tanışmışlığımız yoktu ama item-alış satışı için konuşmuştuk steam'de falan. Çok üzüldüm cidden. Gözlerim doldu Hayat acı gerçekleri bazen tokat gibi yüzümüze çarpıyor. Hayatın en acı gerçeği ölüm.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
  • Başımız sağ olsun.
  • Of geçmiş olsun bu aralar herkese bir şeyler oluyor. Ben de taşikardi geçirdim dün nabzım 180leri geçti. 10 iğne ile zor durdurdular. Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, silkroad bölümünde bundan kaç sene önce şehit olan bir üye vardı. Aklıma o geldi az birbirimize post atmamıştık. Hatırlayan var mı kullanıcı adını ?

• İnna lillah ve inna ileyhi raciun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, biz donanımhaber dostlarını rabbim cennette komşu eylesin...
  • ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesinin başı sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, ameliyat olmadı demek ki rahmetli, nice ağır vakalar ameliyat olup düzeliyorlar
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kendisiyle çokça alışverişlerim olmuştu. Dürüst bir insandı :(

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalan sevenlerine Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin bu gün variz yarın yokuz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.