Şimdi Ara

Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
2
Favori
74.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. yakınlarına Sabırlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/kara-sovalye-samsung-t260-olu-pikselsiz-ekrani-ciziksiz-hd-1920x1200--82151972#82151972

bu ürünü satmıştım kendisine 2013 yılında alışverişimiz olmuş 350 ye vermiştim diye hatırlıyorum şişli radisson bulu otelin orda elden yapmıştık

allah rahmet eylesin hepimiz ölecegiz bir gün
  • ALLAH rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

bak şimdi beni iyi dinle

diyorum ki sigaradan ölünmüyor işte örnek dedim en kötüsünü verdim, tek değil bu örnek benim ailemde birçok kişi sigara içiyor , ailem dışında da birçok kişi içiyor kimse vefat etmedi absolut arkadaş gibi anlatabildim umarım

hala daha sigarardan ölünülüyor demen sadece anlam veremediğim bir cırpınış gibi geliyor...

Alıntıları Göster
    Su forumda bazi kisilere hakaret serbest olmali.

Akciger kanseri riskini arttiran en onemli faktor oldugu, bunun yaninda bir suru solunum sorunlarina neden oldugu 3 yasindaki cocuklar tarafindan bile biliniyor. Adam hala gelmis sigaradan olunmuyor benim dedem olmedi diyor. Ben buna hakaret etsem ceza aliyorum ama bu arkadasin bu sacma yorumlarina hic bir islem uygulanmiyor.

• Nickini arada görürdüm hiç muhabbetimiz olmadı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah yattığı yerde incitmesin.
  • Mekanı cennet olsun efendi biriydi.

• Allah rahmet eylesin

• evet Haşim’le son konuşmamızmış da haberimiz yokmuş.. maalesef hayat böyle işte.. Çarşamba hissettim mi ne yaptım yazdım bi de nasıl oldun diye...

Forumdan "ABSOLUT." vefat etti.

Forumdan "ABSOLUT." vefat etti.

• Kendisini ülke ve dünya gündemi bölümünde ak trollük yaparken hatırlıyorum ama yazdıklarında ciddi değildi umarım ya da hesabını başka biri kullanıyordu belki de
  • allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

• hayat boş ve oyun gibi ne zaman çıkarsın oyundan belli olmuyor yok sigaraydı yok içkiden gitti demek gereksiz geçen yıl her tatilde beraber olduğumuz bebekliğini bildiğim 12 yaşında hayat dolu cıvıl cıvıl bir kızdı adı yağmurdu yavrucağın tatil bitti evine döndü ve 3 gün sonra kalp krizinden hayatını kaybetti şunu içtin bunu içtin bahane yani boşuna tartışmaya gerek yok. arkadaşı arada görürdüm konuştum mu hatırlamıyorum ama Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun. ne kadar boş dünya ama biz insanlar hala saçma kavgalar edip duruyoruz. bir gün hepimiz gerçek mekanımıza kesin dönüş yapacağız bu dünya geçici.
  • allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.

• Allah rahmet eylesin. Genç birinin ölümü kolay değil. Allah sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun.
  • Cs bölümünde görürdüm hep kendisini. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.