Şimdi Ara

Forumdaşlarım bir sorum olacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bütün forumdaşlarıma merhaba. Bugün ttnet den telefon geldi.Kadın 2 ay tivibu deneme vermek istediklerini hızımın 12 ila 16 mbit arası olacağını ve adsl modem vereceklerini söyledi. Ayrıca denemeden memnun kalmaz isem modem ve 12-16 mbit hızın bende kalacağını sadece tivibunun kurulumunda verilecek olan kutunun alınacağını söyledi.Her seferinde de sizin görüşünüz bizim için önemli diyede laf etti.2 ay deneme aşamasındada donma ve kopma olmayacağınıda garanti etti.Şimdi benim sorum; 8mbite kadar sınırsız tarifesindeyim ve hızımıda kaybetmek istemiyorum. Acaba bu dedikleri ne kadar doğru? Aranızda bunu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım varsa paylaşırsa bilgisini sevinirim

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepar -- 1 Mayıs 2012; 12:43:33 >

• bir kaç gün önce bende aynı şekilde bağlattım.ama bana hızınız 16mbit olacak denmedi.bence size kabul ettirmek için kadın yalan söylemiş.keza bana bağlattıklarında benim hız 1mbite inmişti akkden dolayı.ama modem ve kutuyu veriyorlar.
  • Hocam paketinizi değiştirmeyecekler 8mbps hızınızı 14mbps falan yaparlar tivibu ev var diye.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama bu kadın bana ben 2 ay denemeden sonra bırakırsam tivibuyu hızın 8 e inmeyeceği aynı şekilde yüksek olarak devam edeceğini söyledi. Benim derdim pekte tivibu ila değil, hızımı yükseltecekler ayağına mağdur kalmamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepar -- 1 Mayıs 2012; 12:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edepar

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama bu kadın bana ben 2 ay denemeden sonra bırakırsam tivibuyu hızın 8 e inmeyeceği aynı şekilde yüksek olarak devam edeceğini söyledi. Benim derdim pekte tivibu ila değil, hızımı yükseltecekler ayağına mağdur kalmamam

şuan modeminize gelen hız ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

quote:

Orijinalden alıntı: edepar

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama bu kadın bana ben 2 ay denemeden sonra bırakırsam tivibuyu hızın 8 e inmeyeceği aynı şekilde yüksek olarak devam edeceğini söyledi. Benim derdim pekte tivibu ila değil, hızımı yükseltecekler ayağına mağdur kalmamam

şuan modeminize gelen hız ne kadar ?

Modem ayarlarından nereye bakmam gerek tam olarak bilmiyorum ama 8 mbps yi tam olarak kullanabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.