Şimdi Ara

Forumdonanım arada kafayımı yiyo:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma girdiimde arada linki 5 dkkada açıo sonra blki hata veriyo bu sadece bndemi var yoksa sizdede varmı?[Ama şu anda düzeldi]

• hoca sen ne diyon ya kafayı yemek ne demek ******* yiyo dicen.. girilmiyo artık doğru düzgün soğumaya başladım zorlada girmioz ama neyse.. site güzelse bizide mutlu etcek arkadaşım her tarafa reklam koymakla olmuyor bu iş..
  • Belki internetinde ilgili bir problem vardır.Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

Belki internetinde ilgili bir problem vardır.Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım.

knka benm arkadaşın evindede böle oluyo ozmn onnda int. te sıkıntı vardır
  • TTNET bu sıkıntı olmadığı allahın günü yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

TTNET bu sıkıntı olmadığı allahın günü yokki

• ben ankara batıkent teyim arada bi acılmıyor ste bi agırlık bi yavaşlık var onun dışında bütün steler hızlı biyanda download oldugu halde
  • yok arkadaşlar bn quicknet kullanıom oda bööle. bnce siteden dier sitelerde olmuo bu yavaşlık. resimler açılmıo, linklerin açılması 2 saat alıo...
  • Bazen bana da oluyor son birkaç gündür. Forum ve forumdan açtığım linkler 2-3 dk da açılıyor.
  • arkadaşlar bence sitenin geç ve ağır olması aşırı reklam olması çünkü farklı bir konuya tıkladığınızda hemen allta reklam çıkıyo sağ ve üst tarafı hiç sormayın ztn
  • Onu boşver çok kişi online oluyo bu nedenden dolayı da sever kaldırmıyo olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

ben ankara batıkent teyim arada bi acılmıyor ste bi agırlık bi yavaşlık var onun dışında bütün steler hızlı biyanda download oldugu halde

bende batıkentdeyim sen hangi taraftasın
  • Bu forumu satarlarsa almayı düşünürüm 150 kağıt işler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.