Şimdi Ara

FORUMLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlaş size bişi sölicem forum kirlenmesin falan diosunuz da foruma kunu açılmadıkça ne olacak?cevabı net:herkes sıkılacak, gidecek. ben çok eski bi üye deilim ama bi ay önce falan sabah baktığın konuyu akşam 2. sayfada buluodun şimdi sabah baktığını akşam 10-15 mesaj aşağıda buluosun
    arkadaşlar şu konuları genellikle banlıosunuz(her zaman deil):
    -tek pokemon takası için
    -pek önemli olmayan bilgi verildiğinde
    -takım mesajları
    -ve aklıma gelmeyen birkaç konu daha...
    zaten konu bu forumlarla ayakta duruo.siz banlayınca kimse yazmak istemio.forum bomboş oluyo

bu yazıyı herkes üstüne almasın sadece bazıarı

• quote:

Orjinalden alıntı: EMÜÜ

arkadaşlaş size bişi sölicem forum kirlenmesin falan diosunuz da foruma kunu açılmadıkça ne olacak?cevabı net:herkes sıkılacak, gidecek. ben çok eski bi üye deilim ama bi ay önce falan sabah baktığın konuyu akşam 2. sayfada buluodun şimdi sabah baktığını akşam 10-15 mesaj aşağıda buluosun
    -tek pokemon takası için
    -takım mesajları
    zaten konu bu forumlarla ayakta duruo.siz banlayınca kimse yazmak istemio.forum bomboş oluyo

BENCEDE HAKLI

• iyi dedin
  • BANLAMAYI GÜZEL SANIYOR BAZILARI BANLAYINCA GÖĞE YÜKSELİYOLAR SANKİ

• quote:

Orjinalden alıntı: Raptor_Orhan

BANLAMAYI GÜZEL SANIYOR BAZILARI BANLAYINCA GÖĞE YÜKSELİYOLAR SANKİ

bazen post kasıyorlar

• büük ihtimal çokkk eskiden kalma bişi (M.Ö 300 )
    şey demek istedim şuan ki profesyonneller acemiyken onlara yapıolarmış onlardan şimdi yenilere yapıo şimdi yeniler profesyonel olunca dahada yenilere yapıcakk bu böle gidicek
    EDIT: Yeni gelenlere eziq demek istemedim şimdiden bildiriyim
  • çok haklısın
    Orjinalden alıntı: mousty
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlikle İlgili (Ciddi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde geliyorla post kasıyon seni şikayet edeceğim diyolar ama o yazı belkide o adam için önemli
  • arkadaşlar saçma sapan banlamıyalım bilmeden post kasıyo demeyelim
  • quote:

büük ihtimal çokkk eskiden kalma bişi (M.Ö 300 )
    şey demek istedim şuan ki profesyonneller acemiyken onlara yapıolarmış onlardan şimdi yenilere yapıo şimdi yeniler profesyonel olunca dahada yenilere yapıcakk bu böle gidicek

+1907 Banlamak bir Donanımhaberforumları geleneğidir

Bi konu ikinci kere açılsın açan üye hemen banı yer.
    Eğer açan kişinin rütbesi binbaşı veya yarbaysa ban oranı biraz azalır.
    Bir er açarsa aynı konuyu yaklaşık 50-60 tane ban yer.Ve bu post sayısının çoğalmsına göre azalır.
    Gerçek şudur ki,aynı konuyu mod açsa hiç ban yemez Herkes üst konu olsun der

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

büük ihtimal çokkk eskiden kalma bişi (M.Ö 300 )

+1907 Banlamak bir Donanımhaberforumları geleneğidir

Bi konu ikinci kere açılsın açan üye hemen banı yer.
    Eğer açan kişinin rütbesi binbaşı veya yarbaysa ban oranı biraz azalır.
    Bir er açarsa aynı konuyu yaklaşık 50-60 tane ban yer.Ve bu post sayısının çoğalmsına göre azalır.
    Gerçek şudur ki,aynı konuyu mod açsa hiç ban yemez Herkes üst konu olsun der

@MOUSTY:BEN I ÇOK AZ KULLANDIM VE PROFESYONEL OLUNCA DA HİÇ KULLANMAMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİM
    @EDA:ÇOK HAKLISIN.BU FORUMDAKİLER KİŞİLERE RÜTBEYE YA DA MESAJ SAYISINA GÖRE DEĞER VERİYOR MALESEF

EN GEREKSİZ İFADEDİR

• @EMÜÜ hocam sözlerin doğru

@Eda_fb haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMÜÜ

arkadaşlaş size bişi sölicem forum kirlenmesin falan diosunuz da foruma kunu açılmadıkça ne olacak?cevabı net:herkes sıkılacak, gidecek. ben çok eski bi üye deilim ama bi ay önce falan sabah baktığın konuyu akşam 2. sayfada buluodun şimdi sabah baktığını akşam 10-15 mesaj aşağıda buluosun
    -tek pokemon takası için
    -takım mesajları

VE DE BİRAZ DAHA ÇOK KONU AÇIN SIKILIOZ FORUMDA

YANLIŞLIKLA YAZMIŞIMPOST KASIO DEMEYİN
    DEĞİŞTİR YAPACAKTIM ALINTI YAPMIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMÜÜ -- 1 Mart 2007; 21:25:08 >

• Saygıdeger EMÜÜ ( Nickine Kurban be! ) ;

Şimdi GerekSiz Konu acmayı Her türlü Kınıyorum.BAN'lama merakLısı degiLim, o tip konuların acıLmasın nefret ederim.Şahsen ben iLk Sayfa gereksiz konu oLunca 2'den güzeL 1 konu bulur herangi bi mesajLa uplarım.ki bazı zamanlar ilk 2 sayfada 2-3 tane doru duzgun konu buLmustum ben iLk üye oldugum zamanlar.Sonra burdan cok sogudum dh dedikLeri bumu falan dedim.eger gereksiz konu acılmaya devam ediLirse ben ve benim gibi düşünen arkadaslar ( Varsa tabi ReziL olmayalım ) Bu forumu yakın zamanda terkederler.ki biraz daha bu gereksiz konular acılmaya devam ediLirse şikayet falan etmiycem.direk forumdan ayrıLcam forumdan ayrılıyorum diye de bi konu acmıycam.arkadaslarıma veya bi şekiLde ilişki kurduklarıma ( trade , soru moru vs falan fiLan ) pm atarım ve durumu biLdiririm.isteyen msn ekleyebilir zaten bu kadar büyütüLcek bişi degiLdiR

Post Kasmaya geLince ;

benim amacım hicbi zaman post kasmak olmamıstır.Post kasmak isteyen bunun bi cok yoLu oldugunu biLir zaten.bunu yapanları her zaman farkederiz.ama emin olmadan adama post kasıo dersen sana güzel bi cevap verebilir forumun ortasında apışıp kalabilirsin.dikkatli olalım derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_FeaRLesS -- 1 Mart 2007; 23:08:46 >

• HAKLISIN FEARLESS AMA ŞU İKİ ŞEYE DİKKATİNİ ÇEKMEM LAZIM:
    1.Sİ BEN SADECE BAZILARI DEDİM KESİN BİR YARGI KULLANMADIM
    2.Sİ BEN DE GEREKSİZ KONULARA KARŞIYIM AMA BELİRTTİĞİM KONULAR HAKKINDAKİ TOPICLER BENCE GEREKSİZ DEİL

SADECE N EZİQ İÇİN YA DA N 100 LEVEL(50K'NIN ÇOK ÜSTÜ DEİL) AÇILAN KONULARIN ÇOĞUNUN BANLANILDIĞINI GÖRDÜM.AMA D-S-G-M EFSANEVİYADA EZİQ(1 TANE) POKENİN BANLANILDIĞINA HÂLÂ RASTLAMIŞ DEİLİM

NİCKİMDE ÇOK NADİR NİCKLERDENDİR(DEEERRRMİŞŞİMM)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.