Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +kıdemli yarbay rütbesi için kaç mesaj gerekiyor?
    onun üstünde rütbe yok sanırım.
    kıdemli yarbay rütbesinin mesaj sayısını 4000 yapıp üstüne albay rütbesini devreye soksanız dah iyi olur
    kanımca çünkü albaydan sonra başka segmente geçiyor TSK yarbaydan sonra değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

ok assembly
    birde hızaşırtma ve sistem panellri hala pasif durumda uzuzn zamandır..
    ne zaman devreye girecek?
  • "Üyeler" Linkindeki "Seat Severler" Kimler Acaba

Yada bizde böle grup kuramazmıyız?
  • Belki yazılımcı arkadaşı yorabilir ama değişiklik her zaman iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta ticari bir site burası. Değişiklik kullanıcı çeker, ilgi arttırır.

Değişiklik önerimindeki sebep bir konuda talebin olması. Biliyorsunuz ki konu-dışı artık sohbet bölümü kıvamında. Gereksizler kendi içinde de tamamen gereksiz. Buralarda her türlü insanı bulmanız mümkün. Çoğu kişi birbirinin fikirlerini sevmiyor; bazıları kız konularından, bazıları siyasi konulardan, bazıları saçma konulardan şikayetçi. Artık herkes bıktı sevmediği konuları ve kişileri görmekten. Başka forum arayışları içine giriyorlar. Talep: bu insanların birbirleriyle aynı bölümde bulunmak istememeleri. Zaten bu amacın bir kısmını yerine getiren bir Bilim-Kültür bölümü var. Zaten moderatörler de bu talebin farkında ki Bilim-Kültür'deki sohbet ortamlarını bir miktar gözardı ediyorlar. Asıl konu şu: Ne yapmalı.

Monarşi'den Demokrasi'ye geçiş
    Konu Dışı 3'e ayrılcak. Konu Dışı 1, Konu Dışı 2, Konu Dışı Genel denilebilir, her bölüme yunanca güzel bir isim de konabilir şekil açısından. Genel bölümün haricinde forum kuralları dışındaki kuralları o bölümün ahalisi koyacak. Her üye sadece 1 bölüme girebilecek. Eğer ondan atılırsa bir müddet veya ilelebet() o bölüme giremeyecek.

Kurallar nasıl konulacak
    Üye Temsilcileri seçilecek her 3 ayda 1 aktif kullanıcılar arasından. Seçimlerde o bölümdeki her üye oy kullanabilir. Kurallar Üye Temsilcilerine ait bir bölümde konulacak. Biri bir kural konulmasını isterse (örneğin "Yumruğumla öldürürüm", "Otogara git" kalıplarının kullanımının yasaklanması gibi) bu bölümde konu açacak, altına kabul veya red diye diğer temsilciler mesaj yazacak. Eğer kabul görürse moderatöre bildirilecek bu kural. Eğer o da onaylarsa kurallara eklenecek.

Yaani böl ve yönet diyorum.

Eğer bu dediğimi DH uygularsa anlık online sayısı 4-5 kat artar. Tabii yazılımcı arkadaş düşündüğüm kadar yetenekliyse yapar, yapamazsa ben yaparım. 3-4 tane forum uygulamam var zaten benim için kolay.

Tekrar belirteyim bu işin ucunda ciddi para var.
  • quote:

+kıdemli yarbay rütbesi için kaç mesaj gerekiyor?
    onun üstünde rütbe yok sanırım.
    kıdemli yarbay rütbesinin mesaj sayısını 4000 yapıp üstüne albay rütbesini devreye soksanız dah iyi olur
    kanımca çünkü albaydan sonra başka segmente geçiyor TSK yarbaydan sonra değil.

Kıdemli Yarbay rütbesi, forum içinde ya da mevcut bölüm içinde yararlı çalışmaları ile ön plana çıkan, foruma yararı olan, davranışlarıyla diğer kullanıcılara örnek teşkil edecek kişilere;

Yarbay rütbesinden sonra, yöneticinin teklifi ve adminlerin onayı ile verilir.
  • bu sitede yarbaydan öte mesaj bazlı rütbe yok bu anlşılıyor.
    neden yarbayda bırakılmış?
    çoğu kişi zaten 2000 mesaj sınırını geçebiliir.
  • quote:

bu sitede yarbaydan öte mesaj bazlı rütbe yok bu anlşılıyor.

Bunun sonu yok.

Bir yerde mutlaka son bulmalı. Kaldı ki önemli olan ileti sayınız değil. Önemli olan iletilerinizin niteliği.
    Belki ilerde bu tür bir çalışma yapılabilir..
  • çin işkencesi +18 konum silindi

yöneticiler lütfen cevap verirmisiniz.

sanırım bi yanlış anlaşılma oldu.
    görüntüdeki çin işkencesi aslında komik bişeydi.ve forum kurallarına tamamen uygundu
    sizde videoya bakmadan sildiniz hemen.
  • arattım ama hiç bir yerde bulamadım... ben forumdaki mail adresimi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  • adminim ben her zaman bunu gelmesini istiyorum..

Mesela konu açmak istiyoruz ama elektirik korkumuz var.. ya elektirikler giderse herşey harab olacak. diyorumki elektirik yada pencere yanlışlıkla kapanırsa profilde bir yerde kayıtlı kalsın bu her bakımdan önemli.

mesela kapandı diyelim aynen bunun gibi taslak kalsın bir ortada ve 1 saatlik ömrü kalsın. o kadar iyi olur diye düşünüyorum sizin gibi yazılımcılardan bekliyoruz doğrusu iyi günler saygılar resimi aşağıda veriyorum.
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 25 Eylül 2008; 14:19:19 >
  • "kadir gecesi" başlıklı konu hakkında "dini konu" olması gerekçesi ile açtığım şikayetler "konu sadece kutlama amaçlıdır" gerekçesi ile geri çevrilmiştir. Konuya benim attığım "kutlama mesajları" ise "yargısız infaz" yapılarak "önyargı"lar nedeni ile silinmiştir.
    mesajlarımda "dindarların kadir gecesini kutluyorum" diyorum ve birileri gelip mesajlarımı siliyor.
    Bu açık seçik mahalle baskısı'dır...

ya o tip konuların açılmasına izin verilmesin ya da "ateist'im ama dindar bütün müslümanların kadir gecesini kutlarım" içeriğine sahip mesajlarım silinmesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

"kadir gecesi" başlıklı konu hakkında "dini konu" olması gerekçesi ile açtığım şikayetler "konu sadece kutlama amaçlıdır" gerekçesi ile geri çevrilmiştir. Konuya benim attığım "kutlama mesajları" ise "yargısız infaz" yapılarak "önyargı"lar nedeni ile silinmiştir.
    mesajlarımda "dindarların kadir gecesini kutluyorum" diyorum ve birileri gelip mesajlarımı siliyor.

ya o tip konuların açılmasına izin verilmesin ya da "ateist'im ama dindar bütün müslümanların kadir gecesini kutlarım" içeriğine sahip mesajlarım silinmesin..

Birader Senin amacını herkes biliyor hala ne diye hala vıdı vıdı yapıyorsun.

Ne alıp veremediğin var islamla.
  • islam ile bir alıp veremediğim yok canımcım..
    Senin önyargına kurban olurum ben "amacım belli"ymiş..neymiş benim amacım..
    "dindar"ların kandilini kutluyorum ..
    Suç mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa
    quote:

"kadir gecesi" başlıklı konu hakkında "dini konu" olması gerekçesi ile açtığım şikayetler "konu sadece kutlama amaçlıdır" gerekçesi ile geri çevrilmiştir. Konuya benim attığım "kutlama mesajları" ise "yargısız infaz" yapılarak "önyargı"lar nedeni ile silinmiştir.

• quote:

islam ile bir alıp veremediğim yok canımcım..
    Suç mu ?

quote:

quote:

değil tabiki de
  • quote:

islam ile bir alıp veremediğim yok canımcım..
    Suç mu ?

quote:

quote:

Polemik olabileceği düşünüldüğü için kapatılmış olabilir
  • GRUPLAR
    Arkadaşlar, biliyoruz ki DH sitesi çok güzel bir site, ve oldukça fazla üyesi var. Ve üyelerimizin kurduğu, çeşitli Fan Club'lar var. Benim önerim şu;
    Bu gibi, kurulan topluluklar için özel bir bölüm olsa ve arkadaşlarımız konularını oraya açsalar? Diğer türlü çeşitli forumlarda, başlıklar kaybolup gidiyor. Bu topluluklar için, özel forum açılsa üyeler o başlıktan rahatlıkla grupları, toplulukları takip edebilirler diye düşünüyorum. Umarım yöneticiler göz önünde bulundururlar. Önerimi.

Saygılarımla...
  • bir süredir kullanıcı adı değişikliği talebim işlem görmedi acaba belirli bir kıstas varmı çok kısa bir işlem de
  • bunun sonu mareşaldir
    şaka bir yana TSKda general kademesini saymazsak ordunun en büyüğü albay rütbesi oluyor.
    yani yarbayda kalmıyor. onun için yazmıştım.
    dediğin çok doğru nitelik yani içerik önemli asıl(bu mesaj sırf rütbe adına post kasanlara gitsin) ama forum için özendirici teşvik edici şeylerin varlığı da önemli.

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

bu sitede yarbaydan öte mesaj bazlı rütbe yok bu anlşılıyor.

Bunun sonu yok.

Bir yerde mutlaka son bulmalı. Kaldı ki önemli olan ileti sayınız değil. Önemli olan iletilerinizin niteliği.
    Belki ilerde bu tür bir çalışma yapılabilir..
  • şimdi bu 1. sayfanın başında, bu konuya ait başlık var yani :

"Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz..." şeklinde. şimdi benim önerim, bu başlığı buradan kaldırıyoruz ve her sayfanın başındaki ilk mesaj sahibinin hemen üstünde yer alan şu satırı siliyoruz:
    " Giriş Mesaj << Daha eski konu Daha yeni konu >> " ve bunun yerine pasteliyoruz. böylelikle her sayfa başında konu başlığı, sayfanın en başındaki mesajın hemen üstünde görünecek. ayrıca silinmesini önerdiğim yeri şu foruma kaç senedir giriyorum bir kere bile kullanmadığımı belirteyim. .
    dolayısıyla sayfanın en tepesindeki konu başlığı uçacağı için bu alan daha iyi bir şekilde değerlendirilebilir. ayrıca sayfanın en başında ve sayfanın en altında oldukça geniş bir alan var ve bu alanlarda revizyon yapılması çok faydalı olur. görsellik yok yani, forum popüler ama sayfalar biraz garip yanii kimse alınmasın.
  • MaşAllah forum çok büyük,Allah hitinizi daha çok arttırsın.

Ama benim bir eleştirim olacaktı.

Amacınız hit mi? Yoksa seviyeli hit mi?

Konu dışı forumunuzun yarısı bel altı sohbet,domaltmak bağırtmak gibi lafları rapor ediyoruz ama dokunulmuyor.

Bu bizim öğrendiğimiz ahlak kurallarına uymuyor.Eminim burada çok kaliteli insanlar vardır fakat ben bu oluşan havadan rahatsızım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.