Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Uyarı listem 3 kez açıklanma yapılmadan kapanmış bu kadar vurdum duymazlık olmaz özellikle belirtiyorum neden açıklama yapmıyorsunuz diye ama aynı tas aynı hamam

Aynı şikayetimi yeniliyorum,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Şu çarşaf gibi açılan reklamdan bıktım usandım. İlgilenin artık. Tam "Gelen Kutuma" bakıcam çarşaf gibi açılıyor.

• admin bakıyormu acaba bu önerilerimize yoksa başlığı açıp gitti mi daha hiçbirine cevap gelmedi çünkü
  • quote:

senin browser bozuk be hoca firefox ya da ie denesene. yoksa linux mu kullanıyorsun? windows kullan bir de
  • Windows XP Home Edition SP2 Ojinal Sürüm.

Google Chrome ilerde çok popüler bir browser olacak bu yüzden bu sorun forumun arge sorumluları tarafından düzeltilmeli diye düşünüyorum.
  • FRED BAKER ; Daha öncede belirtildiği gibi sistem paneli geçici olarak devre dışı bırakıldı, tekrar aktif edildiğinde foruma duyurulacaktır.

Robinson_Crusoe ; Uyaru ve uyarıya neden olan mesajlar ile tekrar kontrol edildi. Sonuç uyarı sistemi üzerinden belirtildi.

Ottoman_PoweR ; Bu kullandığınız tarayıcıda açılır reklamlar ile alakalı bir sorun.

PHI ; Bloglar açılsada açılmasada bu öneriniz zaten gndemde onay alırsa yapılacak.

mavizaman ; Aktif hale geçdiğinde foruma duyurulur.

Replica_Gun_Snatch ; Önerinizi diğer yönetici arkadaşlarımla paylaşacagım ama uzun vadede imza kuralları ile alakalı bir değişiklik yapmayı düşünmüyruz. Bahsettiğiniz türde bir değişiklik imza kontrollerini zora sokacagı için kabul görmesi de zaten mümkün görünmüyor.

PHI ; Bir üsteki cevabımı okuyabilirsiniz sayın fi.

Millennium ; Yukarıda belirttiğim gibi aktif edildiğinde foruma duyurulur.

Frost_Nova ; Sorununuzu programcı arkadaşa iletiyorum, kontrol edilecektir.

tosun91 ; Bloglar şuan için kapalı durumdadır.

Çağdaş ; Avatar ve imza kuralları dolayısı ile ölçülerine uzun vadede bu tur bir değişiklik düşünülmüyor.

matrix_neo ; Böyle bir bölüm açılması düşünülmüyor.

2smoke ; Malesef ki GSM onayını gerçekleştirmeyen kullanıcılarımız özel ileti alamıyorlar, Bu aktivasyon özelliği forum için gerekli oldugu için şuan yapabileceğimiz birşey yok. Üyelerin gerekli aktivasyonu yapmaları gerekmekte.

weneorn ; Şikayetinizi programcı arkadaşa ileteceğim.

ank_yer_6 ; O bölümlere alınacak yöneticiler halen karar aşamasında bu nedenle şuan birşey söyleyemem.

mavizaman ; Kıdemli Yarbay özel bir rütbe dolayısı ile mesaj sayısı ile alakası yok ilgili bölümde uygun görülen kişilere yönetim tarafından veriliyor.

ok now ; Grup özelliği eskiden kalma kullanılmayan bir özellik.

thsgroup ; Bölümü bu şekilde alt forumalara ayırmayı düşünmüyoruz.

garfitr ; Profiliniz üzerinden değiştirebilirsiniz.

Lurtz ; Önerinizi programcı arkadaşlara ileteceğim yanlız böyle bir özelliğin onay alması pek mümkün görünmüyor.

EngineerInDefenceInd ; Şikayet sistemi üzerinden sorularınız cevapları yanıtlanmıştır.

-ouzzz- ; Bir dönem böyle bir bölüm açılması düşünülmüştü sonrasında gerek olmadıgına karar verildi.

Haiko de Poel, jr ; Başvurunuz gerçekleşmiş durumda.

Brain Wave ; Forumdestek@donanimhaber.com adresine telefon numaranızı, kullanıcı hesabınızla alakalı bilgileri ve sorununuzu belirten bir ileti gönderirseniz ilgilenilecektir.

matrix_neo ; Öneriler ve şikayetler incelendikten sonra topluca cevaplanıyor.

Son olarak ilk mesajdaki uyarıyı yineliyorum; Lütfen yönetim kadrosunda olmayan arkadaşlar yanlış bilgilendirme olmaması ve tartışma çıkmaması adına mesajları cevaplamasınlar, amacına uygun olarak kullanalım konuyu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler. Peki ne zaman belli olur?
  • quote:

Windows XP Home Edition SP2 Ojinal Sürüm.

Google Chrome ilerde çok popüler bir browser olacak bu yüzden bu sorun forumun arge sorumluları tarafından düzeltilmeli diye düşünüyorum.

arge sorumluları derken, blckhm' mı demek istediydin. ya ben de nasıl olduysa bir hata aldım onu yazayım buraya. hem asp hem de framework, dediğin gibi arge' nin çalışma alanı içerisine giriyor.

Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

C:\www\image_donanimhaber_com\http\
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: C:\www\image_donanimhaber_com\http\

Source Error:

Line 16: strFilename = server.mappath("./" & pathinfo)
    Line 17:
    Line 18: g = System.Drawing.Image.FromFile(strFilename)
    Line 19: Dim t1 As String = strFileName.Substring(strFilename.Length - 3)
    Line 20: If t1 = ".gif" Then

Source File: C:\www\image_donanimhaber_com\http\image.aspx Line: 18

Stack Trace:

[FileNotFoundException: C:\www\image_donanimhaber_com\http\]
    System.Drawing.Image.FromFile(String filename, Boolean useEmbeddedColorManagement) +398834
    System.Drawing.Image.FromFile(String filename) +6
    ASP.image_aspx.__Render__control1(HtmlTextWriter __w, Control parameterContainer) in C:\www\image_donanimhaber_com\http\image.aspx:18
    System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +98
    System.Web.UI.Control.RenderChildren(HtmlTextWriter writer) +20
    System.Web.UI.Page.Render(HtmlTextWriter writer) +26
    System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +25
    System.Web.UI.Control.RenderControl(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +121
    System.Web.UI.Control.RenderControl(HtmlTextWriter writer) +22
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2558
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

problemin kaynağı da şu resim oldu ama nasıl oldu hatırlayamadım, yeşil renkli dev adam resmi var hani, şu an bulamadım birisinin infosunda da var hatta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Replica_Gun_Snatch ; Önerinizi diğer yönetici arkadaşlarımla paylaşacagım ama uzun vadede imza kuralları ile alakalı bir değişiklik yapmayı düşünmüyruz. Bahsettiğiniz türde bir değişiklik imza kontrollerini zora sokacagı için kabul görmesi de zaten mümkün görünmüyor.

O halde siz farkedene kadar kuralları çiğneyeceğim.
    Kontrolleri zora sokmaması için de bir öneride bulundum, tekrar okuyun isterseniz.
  • Lütfen su foruma zeka sınırlaması koyun. Yada yanlış yapanı verin banı kapansın hesabı. Lanet olasıca yerde bir konu açıyoruz, aptallar hemen doluşuyor. Mubarek bayram konusunun dahi içine ettiler hemen yok böyle birşey ya.

Şikayet ediyorum cevap yok. Yarım saat sonra konu kitleniyor. Yazık böyle yaparak sadece iyi üyelerinizi kaybediyorsunuz, ötekileri ise devam. Hepside ufacık veletler yaw. Lütfen adaletli olun.
    Hee ben hata yaparsamda benide banlayın kapatn hesabımı ama şuraya bi kural koyun.
    Eski DH istiyorum ben!
  • Neden çoğu admin sürekli online olmuyor? En fazla 1saat forumda duruyor hemen çıkıyor bu yüzden şikayetler genelde aksıyor...
    Bazı adminler ise ayda bir online oluyor bu da garibime gidiyor açıkçası benim eleştirilerim bunlar ama diğer her yönü ile iyi DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Eylül 2008; 15:20:29 >
  • belgelerle, yazılarla bir sivil toplum platformunun gerçeklerini ortaya koyduğum konunun silinmesi gerçekten üzdü beni. her şey belgeliydi ve sadece eskiden üyesi olduğum bir platformun gerçeklerini ortaya koymuştum.
    bu konunun siyaset olarak algılanması bence son derece saçmadır.
  • Sistemdeki avatar resimleri en son 4 yıl önce güncellenmiş artık yeniden güncellenmesi gerekiyor hala pentium 4 celeron resimleri var.

Bunlar yerine core2 duo core2 quad intel atom gibi son teknolojiler konursa daha güzel olur
  • Gsm no hakkında 2 önemli sorum cevaplanırsa sevinirim
    1 Girdiğimiz gsm no yu sonradan değişme hakkı varmı yani sınırlımı
    2 Eğer Tek bir Gsm no kullanma hakkı varsa ve sonra kontur yüklememekten dolayı numara iptal olmuşsa ve Gsm no gerekli bir işlem yapmak gerekiyorsa başka bir seçenek varmı
  • teşekkürler admin kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

O halde siz farkedene kadar kuralları çiğneyeceğim.
    Kontrolleri zora sokmaması için de bir öneride bulundum, tekrar okuyun isterseniz.

Malesef acı ama gerçek bir şeyi söylemek istiyorum.

Forum olarak "imza veya avatar boyutları" ve "mesajlar arası 2 dk süresi" gibi konularda aşırı şekilde tutucuyuz ve bunlarla ilgili gelen hiçbir öneriyi dikkate almıyoruz. Zaten bu konunun başında da yazmaktadır bu olay. Bu bağlamda istediğiniz şekilde eleştirebilirsiniz yerden yere vurabilirsiniz ama durum budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Lütfen su foruma zeka sınırlaması koyun. Yada yanlış yapanı verin banı kapansın hesabı. Lanet olasıca yerde bir konu açıyoruz, aptallar hemen doluşuyor. Mubarek bayram konusunun dahi içine ettiler hemen yok böyle birşey ya.

Şikayet ediyorum cevap yok. Yarım saat sonra konu kitleniyor. Yazık böyle yaparak sadece iyi üyelerinizi kaybediyorsunuz, ötekileri ise devam. Hepside ufacık veletler yaw. Lütfen adaletli olun.
    Hee ben hata yaparsamda benide banlayın kapatn hesabımı ama şuraya bi kural koyun.
    Eski DH istiyorum ben!

Yaş sınırı mı zeka sınırı mı koyalım anlayamadım? Cümleniz zekadan başlıyor yaşa kadar geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Neden çoğu admin sürekli online olmuyor? En fazla 1saat forumda duruyor hemen çıkıyor bu yüzden şikayetler genelde aksıyor...
    Bazı adminler ise ayda bir online oluyor bu da garibime gidiyor açıkçası benim eleştirilerim bunlar ama diğer her yönü ile iyi DH

Adminlerin çevrimiçi olup olmamasını göremeyebilirsiniz. Çünkü bazıları gizli olarak bağlanıyor olabilirler. Yoksa bu forum adminsiz yürümez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

belgelerle, yazılarla bir sivil toplum platformunun gerçeklerini ortaya koyduğum konunun silinmesi gerçekten üzdü beni. her şey belgeliydi ve sadece eskiden üyesi olduğum bir platformun gerçeklerini ortaya koymuştum.
    bu konunun siyaset olarak algılanması bence son derece saçmadır.

Bir konunun silinmesi o konuda yazılanlar yalan olduğu için gerçekleşmez. Bu konuda üzülmeyin lütfen. Ama doğru da olsa konu siyasi tartışma yaratacaksa silinmesi gerekli bulunabilir ki bahsettiğiniz o konu siyasi bir boyuttadır malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Sistemdeki avatar resimleri en son 4 yıl önce güncellenmiş artık yeniden güncellenmesi gerekiyor hala pentium 4 celeron resimleri var.

Bunlar yerine core2 duo core2 quad intel atom gibi son teknolojiler konursa daha güzel olur

Haklısın. Ama bunları yapılacaklar listesinin sonuna ekledik. O kadar iş var ki sırada tek derdimiz bu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.