Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bendede aynı sorun oluyor tavsiyem forumun sol en üst köşesine mause ile tıklaman ardından tab ile istediğine gelmen ve enter
  • [simage], [URL] şeklinde büyük harflerle yazılmış olan kodlar foruma uyarlanabililir mi acaba?

Resim upload sitelerinden önizlemeli resim koymak eziyet oluyor böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

PeterPetrelli

Bendede aynı sorun oluyor tavsiyem forumun sol en üst köşesine mause ile tıklaman ardından tab ile istediğine gelmen ve enter

Opera'da olmuyor sanırım.
  • Mesaj yazarken smiley ve kodlarla ilgili sorunlar yaşıyorum. Ne zaman mesajıma bir smiley veya kod ekleyecek olsam, bu smiley veya kod, mesajda koymak istediğim yere değil, en sonra ekleniyor. Mesela bir cümlenin arasına koymak için oraya tıkladığımda ve smiley veya koda bastığımda, forum bunları yine de mesajın en sonuna atıyor.

Internet Explorer 7 kullanıyorum bu arada.
  • Sadece öneri. İçeriğinde resim içeren mesajları alıntı yapınca resim(ler) tekrar çıkıyor.

Bir çok forumda buna kısıtlama koymuşlar. Hem Asp hem VBullettin forumlarda.

Alıntı yapınca, alıntı yapılan mesajdaki resmin sadece linki çıkıyor.

Alıntıdan alıntı yapan çok olduğuna göre aynı resimler 3-5 kere karşımıza çıkıyor. Hem sayfa açılmasını geciktiriyor hem de sıkıcı oluyor.

-------------------------------
    Programcı arkadaşlar alıntı yapılan mesajlardaki resim/grafik gözükmesini engelleyemez mi?

------------------------------------
    Örnek konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_26919922/tm.htm

----------------------------------
    Not: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 3 Ekim 2008; 20:58:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Sadece öneri. İçeriğinde resim içeren mesajları alıntı yapınca resim(ler) tekrar çıkıyor.

Bir çok forumda buna kısıtlama koymuşlar. Hem Asp hem VBullettin forumlarda.

Alıntı yapınca, alıntı yapılan mesajdaki resmin sadece linki çıkıyor.

Alıntıdan alıntı yapan çok olduğuna göre aynı resimler 3-5 kere karşımıza çıkıyor. Hem sayfa açılmasını geciktiriyor hem de sıkıcı oluyor.

-------------------------------
    Programcı arkadaşlar alıntı yapılan mesajlardaki resim/grafik gözükmesini engelleyemez mi?

------------------------------------
    Örnek konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_26919922/tm.htm

----------------------------------
    Not: Link eklendi.

Bence link gibi değilde simage gibi gözükebilir. Nasılsa kotaya etkisi olmuyor.
  • quote:

Bence link gibi değilde simage gibi gözükebilir. Nasılsa kotaya etkisi olmuyor.

Arkadaşım [simage] kodu bile resimleri küçükte olsa gösteriyor. Zaten üst mesajda olan resmin tekrarına gerek var mı?

Not: İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 3 Ekim 2008; 22:24:36 >
  • simage resimleri küçükte olsa gösteriyor+ fazla download olmuyor sanıyorsunuz fakat resmin büyük boyutuyla aynı boyutta veri yükleniyor...
  • kuralsız,kaidesiz,disiplinsiz bir faaliyetin varlığını düşünmek bile cevaben cuk oturuyorki yaptıklarınız açısından eleştirel boyutta değilsede amatör arkadaşların daha kolay intibak edebilmelerinde esas olabilecek unsurlarıda göz önüne alınrsanız size verlicek rütbe kalmamışki verelim ama çalışmalarınız hertürlü takdirin üzerindedir hiçte kolay olmayan bir uğraşı aklı ma geldi askerde topuk selamı vardır bilirsiniz o topuk selamının mantığı olabilirmi hiç ama şu varki o ocakta o görevin gereği uygulanan disiplin ve tavır kalkarsa o ocakta zafiyet başlar aman buradada zafiyet olmasın arada ucuz ifadeler oluyor ama umuma açık olmaktan kaynaklanıyor sanırım teşekkür ediiyorum kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 5 Ekim 2008; 16:35:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

kuralsız,kaidesiz,disiplinsiz bir faaliyetin varlığını düşünmek bile cevaben cuk oturuyorki yaptıklarınız açısından eleştirel boyutta değilsede amatör arkadaşların daha kolay intibak edebilmelerinde esas olabilecek unsurlarıda göz önüne alınrsanız size verlicek rütbe kalmamışki verelim ama çalışmalarınız hertürlü takdirin üzerindedir hiçte kolay olmayan bir uğraşı aklı ma geldi askerde topuk selamı vardır bilirsiniz o topuk selamının mantığı olabilirmi hiç ama şu varki o ocakta o görevin gereği uygulanan disiplin ve tavır kalkarsa o ocakta zafiyet başlar aaman buradada zafiyet olmasın arada ucuz ifadeler oluyor ama umuma açık olmaktan kaynaklanıyor sanırım teşekkür ediiyorum kolaylıklar diliyorum.

Güzel arkadaşım bu yazdığın yazının Türkçe'si nedir?

Katlettin Türkçe'yi.

Yazık.
  • PM gönderiyorum fakat PM alamıyorum , PM gönderen üye arkadaşlar bana iletilemedi sorunu verdiğini söylüyor , yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevinirim .

Bu arada sorunumu dile getirme yerim sanırım burası değil ama açıkçası dile getireceğim yer bulamadım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Ottoman_PoweR ; Bu kullandığınız tarayıcıda açılır reklamlar ile alakalı bir sorun.

Bu Google Chrome'da daha kötü boyutlara ulaştı. Reklamın sağa yada sola açılma olasılığı var mıdır peki?
  • Sağlık bölümünde ne zaman sporla ilgil ikonu açılsa 2 tane çok bilmiş sürekli ona buna laf atma, kendini body üstadı olarak görme gibi tip tip hareketler yapıyor + kavgaya sebebiyet verecek mesajlar atıyor uyarılmalarını istiyorum...
  • KURALLARDA HERHANGİ BİR CEZASI ÖNGÖRÜLMEDİĞİ HATTA KURAL DIŞI GÖSTERİLMEDİĞİ HALDE "İÇKİ" KONUSU AÇTIĞIM İÇİN "KURAL DIŞI DAVRANIŞ" YÜZÜNDEN UYARI ALMIŞ DURUMDAYIM.
    bU KONUNUN BİR AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR..

HANGİ KURAL İHLALİNİN NASIL CEZALANDIRILACAĞI BELLİ OLMALI.
    KURAL İHLALİ OLMAYAN "RAHATSIZ EDİCİ DAVRRANIŞ" GİBİ "KİŞİYE BAĞIMLI" DEĞERLENDİRİLEMELERE İZİN VERİLMEMESİ GEREKİR ..

FORUM YÖNETİMİ LÜTFEN GÖREVİNİZİ KİŞİSEL SEÇİMLERİNİZDEN İZOLE EDEREK YERİNE GETİRİNİZ...

(Caps basılı kalmış özür dilerim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

PHI ; Bloglar açılsa da açılmasa da bu öneriniz zaten gündemde onay alırsa yapılacak.

Merakla bekliyorum sonucu.
  • Mehabalar geçenlerde araba bölümüne bir mesaj yazmıştım ve sonra silmeye karar verip sildim. Dikkat ettim mesaj sayımda eksilme olmamış kısacası sildiğiz her mesaj forumda herhangi bir yerde kayıtlımı yani sildiğimiz bir mesaj tam olarak silinmiyormu açıklanırsa sevinirim
  • İlk mesaj sayımında silinir merak etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Reklamları engelleyincede çok cılızı duruyor forum. Reklamlardam hiçbir zaman şikayetçi olmadım işimede yarıyorlar ama bu tıklanınca aşşağıya doğru sarkanlar sorun oluyor.

shockwave ile hazırlanmış reklamlardan bahsediyorsun, bir de linux kullanıyorsan eğer reklamın altında kalan yazıları okumak için de çaba sarfetmeye gerek kalmıyor.

öneri yazmamışım, hiç olur mu öyle şey..

forum sayfaları için yazılan öneriler içerisinden faydalı olabilecek önerileri alıp, liste halinde dh' de ilgili yere öneri olarak iletirse, bir sonraki sürümde bakarsınız ilave yapabilirler.

bir de dh' nin logosu, ilk göz ağrısı olduğu için gözden ırak edilmiyor olabilir ama nereye kadar. bence sayfaların üstünü soldan sağa doğru kaplayacak transparan daha modern bir logo, gözler için faydalı olabilir. bence 732*88 piksellik ve daha yüksek bir boyutta logo iyi gelir foruma. imzalardaki resimleri çıkarana kadar, logonun guvvetlendirilmesi tercih edilebilir.

bir kaç tane de yarına yazarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 6 Ekim 2008; 1:47:14 >
  • Çok konu siliniyor. Üstün moderasyon ekibiniz her soruna "konu silmek" gibi hiç kimsenin akıl edemeyeceği bir çözüm bulmuş her yere bunu uyguluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 6 Ekim 2008; 2:07:12 >
  • Genelde forumlarda olur.

Mesaj attığımız konu başlıkları işaretlenir.
    Böylece kullanıcı rahatlıkla daha önce yorum yaptığı konuyu diğerlerinde ayırt edebilir.

Bu özeeliğin aktif hale gelmesini öneriyorum...

Saygılarımlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.