Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tromsø

Çok konu siliniyor. Üstün moderasyon ekibiniz her soruna "konu silmek" gibi hiç kimsenin akıl edemeyeceği bir çözüm bulmuş her yere bunu uyguluyor.

bence konu içeriğinin editlenmesinin zor olacağı durumlarda, konunun uçurulması tercih sebebi oluyor olmalı. seni forumda, istersen tabi editci görevi ile görevlendirelim. konuları silmekten vazgeçer, 24 saat editleme yaparsın.

foruma arama sayfasında, tüm forumlarda arama yaparken, kim tarafından kısmı dolu veya boş iken, arama terimine kelime yerine rakam yazınca şöyle bir hata mesajı veriliyor:

Lütfen geçerli bir arama bilgisi girin!

ayrıca %1 veya 2% şeklinde, 2 veya 20 şeklinde ikili rakamları aratırken de aynı hata çıkarken, %10 ve %100 şeklindeki, 200 şeklindeki üç rakamlı sayıları aratırken arama sonuçları listelenebiliyor. demek istediğim arama bölümü çok iyi çalışıyor bence ama bu çalışmayan arama türleri de çalışır hale gelirse güzel olur. neden böyle oluyor acaba, sporda 75 rakamını kullandığım bir konu vardı bulamayacakmıyım şimdi? 6,7,8 gibi rakamlara alerjimiz var galiba (gs, fb, bjk )

• Bunu her zaman yapıyorlar. Sorun her ne olursa olsun hatta ortada sorun olmasın, bir konu hemen siliniyor. Çok profesyonelce çözümler, tebrikler..
    Umarım bunun için para ödemiyorsunuzdur yöneticilere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yazı yazarken spoiler butonunu kullanınca ya buton işe yaramıyor ya da sorun çıkarıyor. Ayrıca herhangi birinin(bende başkasının spoilerini okumaya calışınca oldu bu olay) spoileri alıntı yapılınca buton etkisiz hale geliyor. Bunun düzeltilmesi mümkün müdür?

Adminler bazen konularımızı o kadar hızlı siliyorsunuz ki insan aşırı ilgiden şikayet ediyor. Bütün forumu ilgilendiren böyle bir sorun olduğu zamanda insan en azından bi msj yazar ilgileniyoruz diye!!!
  • Futbol Bölümündehttp://forum.donanimhaber.com/m_26998705/tm.htm şu konuda bir mesajım silindi
    Aklı vicdanı az biraz Haysiyeti olan kişi Şu mesajı niye sildiğini Yazsın
    6 sene sonra forumda kendi kendine kurallar mı icad edilmeye başlandı?
    Sadece bilgi içeren bir mesaj hangi akla hizmet silinir.
    Yahu Hızla bölümü düzeltecem diye önüne gelen her mesajın silindiği saçmalıklara daha çok şahit olmaya başladık.
    Silen kişi adam gibi bir sebep söylesin yazımın içeriğinde bir ay yazmayayım futbol bölümüne
    Böyle saçma sapan şeymi olur yahu?
  • Benim şöyle bir önerim olacaktı;
    Önceden "Konu Dışı" dendiğinde bütün konular orada paylaşılırdı. Bütün herşey alt alta göz önünde olurdu. Şimdi biraz dağıldı herşey gibi. Mesela "Eğitim" bölümü açtınız. Öss konuşmaları falan oraya taşındı. Ben şahsen işim düşmedikçe gidip eğitim bölümünden ÖSS ile ilgili haberlere bakmıyorum. Eğer ÖSS ile ilgili konular "Konu Dışı" başlığı altında yayımlanmaya devam etseydi ben güncel olarak bütün haberleri forumdaki arkadaşlarımın açtığı konular sayesinde takip edebilecektim, etme mecburiyetinde kalacaktım her daim karşılaştığım için. Yani anlatmaya çalıştığım "Konu Dışı"nın tarafınızdan biraz dağıtılıyor olması.
    Diğer bir forumda gördüm. "Konu Dışı" öyle bir parçalanmışki; "Komik Resimler" , "Komik Videolar" vs diye insanın canını sıkıyor. İnsanın foruma giresi kalmıyor herşeyi aynı yerde göremeyince. Bunu belirteyim dedim.

Ayrıca buna birde çözüm yolu önermek istiyorum;
    Örneğin ben "Harici Bileşenler"e girdiğimde karşıma "Harici Bileşenler" adı altındaki alt forumlara atılmış bütün mesajlar geliyor. Eğer ben alt forumlar adında kurulmuş
    "Monitör | Adsl Modem | Yazıcı/Tarayıcı | USB bellek/Harici Depolama | Web Cam / Mikrofon / Kulaklık | Klavye, Fare, Joystick, Gamepad | Diğer harici bileşenler" seçeneklerinden birini seçersem sadece seçtiğim başlıkla ilgili konular karşıma geliyor. "Konu Dışı" nı da bu şekil yapabilirsiniz. "Konu Dışı" na girdiğimizde "KONU DIŞI" ana başlığı altında atılan bütün mesajları görebilirim ve yine "KONU DIŞI" altında bulunan Konu Dışı | Eğitim ve Sınavlar | Mizah / Eğlence | . . .. | Hobi Forumları | Gereksiz mesajlar gibi alt forumlara tıklayarak sadece ilgili alt foruma geçiş yapabilirim.
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Tabi forumun bu yeni uygulamasını beğenmeyenler de olabilir. Eski köye yeni adet diyenler de olabilir. Onlar içinse şöyle bişey yapabilrsiniz;

Tam olarak derdimi anlatamadım tabi. Çeşitli düzenlemeler yapılarak benim fikrim geliştirilmeli. Ancak genel hatlarıyla anlatmaya çalıştığım uygulama buydu. Buna benzer bir uygulama yapmanız çoğu üye için forumu daha zevkli hale getirirdi açıkçası.
    Önerimi okuduğunuz içinde teşekkür ederim. İnşallah bi cevap gelir tarafınızdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Profildeki referans kısmına birisi bişey yazdığında bizi uyarsa hani çok güzel olurmuş. Çünkü profile girmiyorum girdiğimde de en son yazdığım konulara bakıyorum. 22 Eylül'de yazılmış ben farketmedim. Bugün farkettim.

Sanırım bende cevap bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

KURALLARDA HERHANGİ BİR CEZASI ÖNGÖRÜLMEDİĞİ HATTA KURAL DIŞI GÖSTERİLMEDİĞİ HALDE "İÇKİ" KONUSU AÇTIĞIM İÇİN "KURAL DIŞI DAVRANIŞ" YÜZÜNDEN UYARI ALMIŞ DURUMDAYIM.
    bU KONUNUN BİR AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR..

HANGİ KURAL İHLALİNİN NASIL CEZALANDIRILACAĞI BELLİ OLMALI.
    KURAL İHLALİ OLMAYAN "RAHATSIZ EDİCİ DAVRRANIŞ" GİBİ "KİŞİYE BAĞIMLI" DEĞERLENDİRİLEMELERE İZİN VERİLMEMESİ GEREKİR ..

FORUM YÖNETİMİ LÜTFEN GÖREVİNİZİ KİŞİSEL SEÇİMLERİNİZDEN İZOLE EDEREK YERİNE GETİRİNİZ...

(Caps basılı kalmış özür dilerim)

Herşeyin illaki kurallarda ayrıntılı yazması gerekmiyor. Sigara, içki vb. konular yasak. Bu foruma 18 yaşın altında kişilerde giriyor ve kötü örnek oluşturabilecek her türlü konunun kaldırılması ve bilerek bu konuları açanlarında ceza alması normal bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: servecold

Mehabalar geçenlerde araba bölümüne bir mesaj yazmıştım ve sonra silmeye karar verip sildim. Dikkat ettim mesaj sayımda eksilme olmamış kısacası sildiğiz her mesaj forumda herhangi bir yerde kayıtlımı yani sildiğimiz bir mesaj tam olarak silinmiyormu açıklanırsa sevinirim

Mesajınızı sildiğinizde post hanenizden hemen düşmemesi normaldir. Sildiğiniz mesajlar her hafta yapılan sayımlar sonucu post hanenizden düşmekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zortekin

Yanılmıyorsam 2006 yılında kaydolmuştum bu foruma. O zamandan beri her daim girerim. Öyle olur olmaz cevaplar yazmadığım için sanırım yzb seviyesindeydim. 300 küsur mesajım vardı.

Ama az önce girmeye çalıştım. Aaaa nick tanınmıyor diyor. Eh yeniden kaydoldum. Ama neden oldu bu. Eski kayıt bilgilerimle tekrar canlandırılır mı. Bir admine PM de attım.

Lütfen yardımcı olun.

eski üyelik bilgilerinizi forumdestek@donanimhaber.com a atarsanız arkadaşlar yardımcı olurlar.
  • quote:

Çok konu siliniyor. Üstün moderasyon ekibiniz her soruna "konu silmek" gibi hiç kimsenin akıl edemeyeceği bir çözüm bulmuş her yere bunu uyguluyor.

Silinmesi gerekiyorsa silinir. Geçiştirme amaçlı silinen olamaz. Mod arkadaşımız konuyu kural dışı mesajlardan vb. durumlardan temizlese bile eğer konunun gidişatı yine aynı yönde olursa konunun silinmesi doğaldır. Haksız silinen bir konu olduğunu düşünüyorsanız yöneticilere nedenini sorabilirsiniz.
  • Orjinalden alıntı: weneorn

Yazı yazarken spoiler butonunu kullanınca ya buton işe yaramıyor ya da sorun çıkarıyor. Ayrıca herhangi birinin(bende başkasının spoilerini okumaya calışınca oldu bu olay) spoileri alıntı yapılınca buton etkisiz hale geliyor. Bunun düzeltilmesi mümkün müdür?

Adminler bazen konularımızı o kadar hızlı siliyorsunuz ki insan aşırı ilgiden şikayet ediyor. Bütün forumu ilgilendiren böyle bir sorun olduğu zamanda insan en azından bi msj yazar ilgileniyoruz diye!!!

Programcı arkadaşlar ilgilenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Futbol Bölümündehttp://forum.donanimhaber.com/m_26998705/tm.htm şu konuda bir mesajım silindi
    Aklı vicdanı az biraz Haysiyeti olan kişi Şu mesajı niye sildiğini Yazsın
    6 sene sonra forumda kendi kendine kurallar mı icad edilmeye başlandı?
    Sadece bilgi içeren bir mesaj hangi akla hizmet silinir.
    Yahu Hızla bölümü düzeltecem diye önüne gelen her mesajın silindiği saçmalıklara daha çok şahit olmaya başladık.
    Silen kişi adam gibi bir sebep söylesin yazımın içeriğinde bir ay yazmayayım futbol bölümüne
    Böyle saçma sapan şeymi olur yahu?

Yanlışlıkla silinmiş sanırım. Şuan tekrar gösterimde.
  • quote:

quote:

Profildeki referans kısmına birisi bişey yazdığında bizi uyarsa hani çok güzel olurmuş. Çünkü profile girmiyorum girdiğimde de en son yazdığım konulara bakıyorum. 22 Eylül'de yazılmış ben farketmedim. Bugün farkettim.

Sanırım bende cevap bekliyorum.

Programcı arkadaşlara iletelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Benim şöyle bir önerim olacaktı;
    Önceden "Konu Dışı" dendiğinde bütün konular orada paylaşılırdı. Bütün herşey alt alta göz önünde olurdu. Şimdi biraz dağıldı herşey gibi. Mesela "Eğitim" bölümü açtınız. Öss konuşmaları falan oraya taşındı. Ben şahsen işim düşmedikçe gidip eğitim bölümünden ÖSS ile ilgili haberlere bakmıyorum. Eğer ÖSS ile ilgili konular "Konu Dışı" başlığı altında yayımlanmaya devam etseydi ben güncel olarak bütün haberleri forumdaki arkadaşlarımın açtığı konular sayesinde takip edebilecektim, etme mecburiyetinde kalacaktım her daim karşılaştığım için. Yani anlatmaya çalıştığım "Konu Dışı"nın tarafınızdan biraz dağıtılıyor olması.
    Diğer bir forumda gördüm. "Konu Dışı" öyle bir parçalanmışki; "Komik Resimler" , "Komik Videolar" vs diye insanın canını sıkıyor. İnsanın foruma giresi kalmıyor herşeyi aynı yerde göremeyince. Bunu belirteyim dedim.

Ayrıca buna birde çözüm yolu önermek istiyorum;
    Örneğin ben "Harici Bileşenler"e girdiğimde karşıma "Harici Bileşenler" adı altındaki alt forumlara atılmış bütün mesajlar geliyor. Eğer ben alt forumlar adında kurulmuş
    "Monitör | Adsl Modem | Yazıcı/Tarayıcı | USB bellek/Harici Depolama | Web Cam / Mikrofon / Kulaklık | Klavye, Fare, Joystick, Gamepad | Diğer harici bileşenler" seçeneklerinden birini seçersem sadece seçtiğim başlıkla ilgili konular karşıma geliyor. "Konu Dışı" nı da bu şekil yapabilirsiniz. "Konu Dışı" na girdiğimizde "KONU DIŞI" ana başlığı altında atılan bütün mesajları görebilirim ve yine "KONU DIŞI" altında bulunan Konu Dışı | Eğitim ve Sınavlar | Mizah / Eğlence | . . .. | Hobi Forumları | Gereksiz mesajlar gibi alt forumlara tıklayarak sadece ilgili alt foruma geçiş yapabilirim.

Tabi forumun bu yeni uygulamasını beğenmeyenler de olabilir. Eski köye yeni adet diyenler de olabilir. Onlar içinse şöyle bişey yapabilrsiniz;

Tam olarak derdimi anlatamadım tabi. Çeşitli düzenlemeler yapılarak benim fikrim geliştirilmeli. Ancak genel hatlarıyla anlatmaya çalıştığım uygulama buydu. Buna benzer bir uygulama yapmanız çoğu üye için forumu daha zevkli hale getirirdi açıkçası.
    Önerimi okuduğunuz içinde teşekkür ederim. İnşallah bi cevap gelir tarafınızdan.

@alyanki

Konu dışı bölümünü senin belirttiğin şekilde yaparsak ilk 3 sayfası güncel konulardan oluşur. Dediğinde haklısın bakılmak istenen bölüme tıklanır bakılır ama bu kadar konuyu tek bir bölüm altında toplamanın sisteme getireceği yük gereksiz olur. Bu şekile ayrı olması hem düzen hemde yoğunluğu karşılaması açısından daha iyi.
  • bu YASAK , KURAL'lara eklenmelidir diye düşünüyorum.
    Konu dışı yönetiminin de ALKOL'e olan hassasiyeti, sigara konularına da göstermelerini talep ediyorum.
    Bana 3ceza puanı verildiği halde sigara konusunu açan kullanıcıya bir ceza verilmediğini de iddia ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: powerstorm

quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

KURALLARDA HERHANGİ BİR CEZASI ÖNGÖRÜLMEDİĞİ HATTA KURAL DIŞI GÖSTERİLMEDİĞİ HALDE "İÇKİ" KONUSU AÇTIĞIM İÇİN "KURAL DIŞI DAVRANIŞ" YÜZÜNDEN UYARI ALMIŞ DURUMDAYIM.
    bU KONUNUN BİR AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR..

HANGİ KURAL İHLALİNİN NASIL CEZALANDIRILACAĞI BELLİ OLMALI.
    KURAL İHLALİ OLMAYAN "RAHATSIZ EDİCİ DAVRRANIŞ" GİBİ "KİŞİYE BAĞIMLI" DEĞERLENDİRİLEMELERE İZİN VERİLMEMESİ GEREKİR ..

FORUM YÖNETİMİ LÜTFEN GÖREVİNİZİ KİŞİSEL SEÇİMLERİNİZDEN İZOLE EDEREK YERİNE GETİRİNİZ...

(Caps basılı kalmış özür dilerim)

Herşeyin illaki kurallarda ayrıntılı yazması gerekmiyor. Sigara, içki vb. konular yasak. Bu foruma 18 yaşın altında kişilerde giriyor ve kötü örnek oluşturabilecek her türlü konunun kaldırılması ve bilerek bu konuları açanlarında ceza alması normal bir durum.
  • powerstorm yönetici değilsin. Ama nedir sendeki bu kraldan çok kralcılık bunu anlamış değilim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 8 Ekim 2008; 8:20:48 >
  • quote:

powerstorm yönetici değilsin. Ama nedir sendeki bu kraldan çok kralcılık bunu anlamış değilim?

Yönetici değil dediğin kişi Admin'dir
  • Sn. musAKka
    Size PM yolladım.
  • Cevapladım
  • ben de cevabınızı cevapladım..
    oldukça uzun oldu kusuruma bakmayınız..

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Cevapladım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.